Moram se nadovezati na svoje pisanje i reći da sam našao na sajtu Gigatrona Boschovu sušilicu koja bi me sa popustom od 20% izašla oko 62k.
Pripada seriji 4, koja je ovda osporavana ali vidim da su utisci korisnika pozitivni.
Kontam da kada bih je kupio zajedno sa nekom LG mašinom za pranje, koja bi me sa popustom koštala manje od 50k a čija bi originalna cena iznosila oko 60k, da bi to bila dobra kupovina.
Razmišljaću pak o tome u narednim mesecima.
Još jedna stvar koju sam zaboravio da pomenem u prethodnim porukama je pitanje vlage u kupatilu. Ono što me zanima je da li LG mašine pokazuju greške (ili generalno odbijaju da rade) u hladnom kupatilu. Ne govorim o hladnoći koja se meri minusom, nego o standardno hladnom kupatilu. Da li je neophodno imati grejanje u kupatilu kako bi se potencijalni problemi izbegli? Nije mi na umu grejanje po 20h dnevno nego periodično naravno. Takođe, kad pričamo o prisustvu vlage pričamo i o potencijalnoj koroziji. Na mojoj Candy mašini koju imam od leta 2019e, koja stoji pored wc šolje nema rđe nigde, osim na donjem delu kućišta (onom koji je okrenut ka podu).
Sad me zanima da li bih novu mašinu koja će biti na istom mestu, trebao obezbeđivati stolarskom zaštitom. Ovde su mi na umu dve stranice stolarije, jedna koja bi se nalazila između mašine i šolje i druge koja bi tu stranicu povezivala sa zidom a koja bi išla preko krova/ radne površine mašine. Može doduše da se stavi i sam stiropor između dva objekta al nije to to...tražim elegantno rešenje, ako je ono neophodno.