Šta je novo?

Veš mašine

Tnx!
Šta da gledam do 400€ ???

Posle mesec ipo dana (nije neki dug period ali ajde, baš je forsiram svaki dan :)), nisam se pokajao sa Candijem još uvek.

Oko 70 pranja/sušenja, radi to sve ok.

Ja bas trazim ovih dana frizider i haier je brend koji bi rado kupio jer u njega imam poverenje,

ali tehnomanija bas brije sa cenama haiera, i guraju ga u cenovni rang gde mu u opste nije mesto.
Jos im u svakoj radnji stoji reklama da je Haier No1.... jeste mozda jedino sa cenom u Srbiji.

Nas deru u svemu.

:ROFLMAO:
Pogledati samo cene Haiera u npr istocnoj Evropi. Nas deru
Pa svuda je jeftinije nego kod nas.
Nijesu imali LG na stanju pa uzeh https://www.bosch-home.rs/sr/mkt-pr...ine-za-pranje-vesa/punjenje-spreda/WAN28292BY

Jesam li ubo" sa ovom ili sta ? :D 5 godina garanciju daju, 2+3 (produzenu)
Dobar izbor (y).
Ja bas trazim ovih dana frizider i haier je brend koji bi rado kupio jer u njega imam poverenje,

ali tehnomanija bas brije sa cenama haiera, i guraju ga u cenovni rang gde mu u opste nije mesto.
Jos im u svakoj radnji stoji reklama da je Haier No1.... jeste mozda jedino sa cenom u Srbiji.
Haier je dobar brend.Pogledaj cene po drugim radnjama,Tehnomanija je sad najskuplja.

Pre par godina kada sam kupovao masinu, kostao je kao beko tada je pocela tehnomanija da ga uvozi
Danas kosta skoro duplo vise od beka, u rangu LG-a sto je idiotski

tehnomanija ga je uvozila i tada i sada.

Nije tehnomanija nego je candy uvoznik jos od kako su se opet pojavili na trziste,ali su se prodavali samo u tehnomaniji winwin-u i emmi-ju.

Ovi novi modeli su im skupi. Stari su u cenovnom rangu kao i Beko.

Je li Beko B3WFU 77225 WB dobra kupovina za 30000? Valja li čemu?

Videh i Gorenje WNPI 84 BDS za 34k...

Kupljena ova LG i šljaka za sve pare...odlična spravčica slim model a 6,5 kg veša stane......nadam se da će me služiti 14 godina kao i njen LG prethodnik...

Mada.tek kad je stigla ja provalio da ima one digitalne komande (za razliku od analognog prethodnika),to mi se baš ne svidja,nekako mi više poverenja ulivaju oni pravi dugmići...ali ajde,valjda neće biti problema sa tim

Poslednja izmena:
Trebao si je kupiti sa Intesa platnom karticom, jer 15 % popusta daju na nju (ako nemaš ti, ima već neko)

* Popust ne važi za artikle sa oznakom ŠOK cena i TOP artikal i ne može se sabirati s drugim popustima i akcijama.

** Popust se odnosi na plaćanje do 24 mesečne rate kreditnim karticama, kao i do 12 rata debitnim karticama.

Kada se placa na rate, popust je 5%

Do 20.11. za online plaćanje MC kreditnim karticama u Tehnomediji odobravaju popust 10%, čak i za proizvode na koje već postoji popust (probao sam za neki usisivač).

Može li pomoć kako se skida blokada sa veš mašine HAIER, da li ima samo one 2 šipke pozadi i to je to?

Kod mene nisu bile šipke, nego oni čepovi. Četiri ili pet, ne sećam se. Imaš u uputstvu obe varijante

Može li pomoć kako se skida blokada sa veš mašine HAIER, da li ima samo one 2 šipke pozadi i to je to?

Nije isto na svim mašinama, čak i istog proizvođača.

Na svakoj novoj mašini UVEK ima neki fast manual, kako se skidaju blokade, sve sa slikama.
Nekada je u bubnju (mislim na manual), nekada zalepljen sa strane, nekada odgore...
Bez da nađeš taj manual i proveriš da li si sve uklonio, ne pomišljaj da uključuješ mašinu.

Nekada su blokade vrlo jasne i logične, a nekada ne baš. A najgore su one gde ima 2-3 jasne i logične blokade, i onda još jedna ili dve skrivene koje nema šanse da bi pronašao da nije navedeno u uputstvu (kod moje LG, bila ogromna stiropor kocka sa donje strane, moraš dobro nagnuti mašinu da bi je izvadio).
Kod male Candy, pored nekih jasno vidljivih šipki od pozadi, trebalo je skinuti gornji poklopac, pa su tu ispod bila još dva šrafa.

Mahina je stigla danas ali sam na poslu pa ne mogu da je pustim u pogon ali zato sutra ulazi u rad. Fabričko pakovanje, uneli u stan.

Prilozi

• IMG-5a596808c552cde2b69fc690c4effc1d-V.jpg
    IMG-5a596808c552cde2b69fc690c4effc1d-V.jpg
    86.3 KB · Pregleda: 82
Pre nivelacija i postavljanja mašine, zalepi zvučne barijere

To se sve dobija uz mašinu, mislim na zvučne barijere?

Da. Dođu 4 komada. Samolepljive su.
Ja stavio 2, mrzelo me da stavljam ostale, a ionako je mašina u uglu...
Uvuci ih maksimalno koliko može. Mora neko da drži nagnutu mašinu malo više.

Ok važi.... To ide na zidove mašine, levo i desno?

Sa donje strane, tako da zatvori prostor između dna mašine i poda. Samo ih uvuci koliko god možeš da se manje vide.

Nazad
Vrh Dno