Kako si zadovoljan sa Miele ves masinom? Uzeh pre par dana isti ili slican model (WWG660-WPS). Testirao pola sata, primetio da je bas tiha masina u radu i zagasio do proleca, kada se useljavamo u novi objekat. Pa me interesuju utisci?Konacno uhvatili vreme sa prijateljem da postavimo Boska na Mileta 😁
Jel postoji opcija da se masina startuje preko wifi ili ipak mora rucno? Da li ima koristi od aplikacije ili se na kraju ipak sve svede na rucno podesvanje?Ja sam kupio HW90 serije 5.
Zadovoljan sa pranjem i centrifugom. Pumpa za vodu je malo glasnija. U principu mašina je najtiša na centrifugi jer se ne čujem tumbanje i pljuskanje veša kao što se čuje pri pranju. Mašinu koristimo intenzivno, svakodnevno. Bubanj ima zapreminu malo veću od standarda klase.
Za sada je sve odlično, ali period od 3 meseca je ipak nedovoljan za davanje nekog konačnog zaključka o ovom modelu i brendu.
Za konkretne detalje, pitajte.
Prezadovoljan, najbolje parce tehnike u kuci.Kako si zadovoljan sa Miele ves masinom? Uzeh pre par dana isti ili slican model (WWG660-WPS). Testirao pola sata, primetio da je bas tiha masina u radu i zagasio do proleca, kada se useljavamo u novi objekat. Pa me interesuju utisci?
Nije to toliko korisno koliko se na prvi pogled cini, ipak neko mora da napuni masinu da bi ti preko neta kliknuo startMislio sam da mogu da je startujem kad god hocu, mada svakako je tu funkcija odlozenog pranja. Moja na primer ima samo 2, 4 i 8h, kontam da kod ovih novih moze da se bira tacno vreme ili makar na pola sata razlike u sledecih 24h.
Kod Haier-a me najvise privlaci garancija, jer da traje i tih 7god bice top.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari