Narode, imam ves masinu staru bar 20 god, a verovatno i vise.. Neki matori Weg, i dalje radi.. Sad kako radi/pere, to je pitanje..
Elem, planiram da se modernizujem i da predjem na nesto novo sto ce bolje da pere i manje da upropascava ves, a i voleo bih da vidim kako je to imati ves masinu koja moze da pere samo jednu carapicu i koja ne mora da pere 3 sata
Jer nemam ni jednog ni drugog vesa dovoljno da mogu da odvajam prilikom pranja..
E sad, posto se uopste ne razumem u ovo, imam par pitanja pa se nadam da cete mi pomoci.. Ti fensi brzi modovi pranja do 15 i 30 minuta, jel to uopste opere ves i koliko dobro ga opere? Kakav ves mogu tako da perem i da li ce vonjati posle?
Da li ima smisla kupovati ves masinu skuplju od 40k, recimo neka od ~70 i koje su tu glavne razlike? Sta dobijam za tih ~30k vise uglavnom?
I na kraju, kakva je Beko WUE8726XST ~40k? Kolega mi je preporucio..
Kakva je Gorenje WNEI94BS? Isto ~40k.. Jel se ta proizvodi u kini ili sloveniji?
Jel gorepomenute imaju sve te fensi funkcije, brzo pranje 15/30, "ciscenje" parom itd i najbitnije, da li dobro peru i da li su kvalitetne?
Imate li neku bolju preporuku za taj novac? Ako ima nesto sto je poprilicno bolje za ~70k, preporucite i to..