Šta je novo?

Veš mašine

Ja sam poručio preko Ananas-a. Kad je crkla stara mašina, krenuo da zovem redom i da pitam za rok isporuke, jer kad crkne nešto tako bitno u kući, ne gledaš na par hiljada, već gledaš ko može što pre da ti isporuči. Devojka iz call centra rekla da garantovano stiže za 2-7 dana, tačno koliko možemo preživeti bez mašine 😬
To i piše u mailu potvrde porudžbine. Sad... videćemo.

Kad stigne, javim utiske, ako se ne javim to može značiti da mi je gospođa došla glave i da joj se mašina ne sviđa 🤣

Ja sam poručio preko Ananas-a. Kad je crkla stara mašina, krenuo da zovem redom i da pitam za rok isporuke, jer kad crkne nešto tako bitno u kući, ne gledaš na par hiljada, već gledaš ko može što pre da ti isporuči. Devojka iz call centra rekla da garantovano stiže za 2-7 dana, tačno koliko možemo preživeti bez mašine 😬
To i piše u mailu potvrde porudžbine. Sad... videćemo.

Kad stigne, javim utiske, ako se ne javim to može značiti da mi je gospođa došla glave i da joj se mašina ne sviđa 🤣
Bices zadovoljan, imam wnei94bs, ova tvoja je slicna samo manji bubanj a ima wfi, pa ako ti je on bitan...
Bices zadovoljan, imam wnei94bs, ova tvoja je slicna samo manji bubanj a ima wfi, pa ako ti je on bitan...
Da, skini blokade budnja obavezno! U vezi produzene garancije od 5 godina moras da je registrujes na sajtu gorenja.

Iste su veličine obe mašine i bubnjevi.
Znam to za blokadu, to bilo i na prošloj Gorenje w7403. 10 godina je prošlo kao tren 😄

Ne treba meni ništa fensi, samo da nije kinez i da se ne zlopatim sa popravkama i majstorima dok je imam. Keva je uzela kinesku gorenje, i samo problemi i nerviranja. Wifi ima, ali ne verujem da će ga supruga koristiti, to je bre mašina za veš, bitno je samo da pere i da se ne kvari i ništa drugo. (Još ću da je postavljam u poseban vlan 😅 zbog iot *******cija, cia snajka, cia)
Na staroj su do sada dva puta menjane četkice za 10 godina i jednom guma vrata. Sada su joj otišli ležajevi, i vreme je da se pozdravimo.
Na ovoj novoj neću imati ni četkice...

I da zaboravih reći, nisam ni znao da postoje kineske gorenje, dok nisam pogledao ovu temu. To objašnjava što se kevi malo, malo skrši gorenje mašina.

Poslednja izmena:
Iste su veličine obe mašine i bubnjevi.
Znam to za blokadu, to bilo i na prošloj Gorenje w7403. 10 godina je prošlo kao tren 😄

Ne treba meni ništa fensi, samo da nije kinez i da se ne zlopatim sa popravkama i majstorima dok je imam. Keva je uzela kinesku gorenje, i samo problemi i nerviranja. Wifi ima, ali ne verujem da će ga supruga koristiti, to je bre mašina za veš, bitno je samo da pere i da se ne kvari i ništa drugo. (Još ću da je postavljam u poseban vlan 😅 zbog iot *******cija, cia snajka, cia)
Na staroj su do sada dva puta menjane četkice za 10 godina i jednom guma vrata. Sada su joj otišli ležajevi, i vreme je da se pozdravimo.
Na ovoj novoj neću imati ni četkice...

I da zaboravih reći, nisam ni znao da postoje kineske gorenje, dok nisam pogledao ovu temu. To objašnjava što se kevi malo, malo skrši gorenje mašina.
Bubanj ti je manji, tvoj je 54L, moj 64L, lazno pisu da je isto 9kg, nije veruj mi. Sve ostalo je isto, samo sto tvoja ima wifi, meni nepotreban. Sve koje u nazivu imaju slovo H su kinezi, od njih bezi, sa ovom ces biti zadovoljan.

Kupi veš mašinu za 40k i 5 godina garancije i uživaj.
Brzo pranje radi za majicu, dve, tri... a ne za punu veš mašinu. Ja stvarno ne znam ni za jedan model koji nema funkciju brzog pranja. A spisak funkcija i programa možeš naći na sajtu brenda za skoro svaki model.
Funkcija pare po meni nije nešto što je bitno. Imam istu, retko je koristim.
Ja bih preporučio Hajer HW90-B14959, jer pere sa mnogo vode, pere odlično, ali ona je duplo skuplja od tvog okvirnog budžeta uz ogradu sa na mestu upotrebe moraš imati net na koji moraš povezati veš mašinu.
Ako je kolega zadovoljan sa Beko mašinom, onda nema razloga da i ti ne budeš.
Nema garancije da će svaka skuplja biti dugotrajnije od jeftinije.
Koju tacno imas? Vidim da ima B14959 i B14959-S.. ne mogu da nadjem koja je razlika, a razlika u ceni skoro 10k.

U1 je moj model.
Skuplja je u pitanju

@ za Haier vlasnike,
koja je najbolja masina za pranje i susenje vesa? Posto su sada trenutno popusti.
Hvala unapred.

Serija 5 ili 7. U principu su sve mašine kod njih slične, samo je razlika u kapacitetu.

Dali neko može da mi kaže kakva je mašina

HISENSE WF 3S8043 BW Sad je na popustu u tehnomediji​

Upravo sam u Gi......u u TC Stadion prisustvovao sceni gde zaposleni ubeđuje kupca kako Haier nije kineski već je reč o nemačkom brendu!!!
Ja slušam i ne verujem da koliko samopouzdanja on to govori, pri čemu još nosi onu plavu majicu na kojoj na leđima piše Haier!
I onda je taj prišao meni i pitao me "Mogu li da vam pomognem"! Samo što mu nisam rekao "Beži bre tamo, ti ćeš nekom da pomogneš", ali se suzdržah i samo rekoh "Ne hvala, nema potrebe"!
Mogu sad misliti kako izgleda kada neko nepripremljen ode u tu radnju (i ne samo tu) šta i kako mu se sve uvaljuje onako za bubrege.

Kao što su valjali Bergen klime kao Švedske 😀

Upravo sam u Gi......u u TC Stadion prisustvovao sceni gde zaposleni ubeđuje kupca kako Haier nije kineski već je reč o nemačkom brendu!!!
Ja slušam i ne verujem da koliko samopouzdanja on to govori, pri čemu još nosi onu plavu majicu na kojoj na leđima piše Haier!
I onda je taj prišao meni i pitao me "Mogu li da vam pomognem"! Samo što mu nisam rekao "Beži bre tamo, ti ćeš nekom da pomogneš", ali se suzdržah i samo rekoh "Ne hvala, nema potrebe"!
Mogu sad misliti kako izgleda kada neko nepripremljen ode u tu radnju (i ne samo tu) šta i kako mu se sve uvaljuje onako za bubrege.
Tako su u Tehnomaniji pre rekli isto za Hisense da je nemacki brend :ROFLMAO:.

Može li preporuka za mašinu do 70000.Imam trenutno whirpoool vec 13 godina i odlicna je ali vreme je za veci bubanj jer je ova za 5 kg pa ne mogu vece cebe da operem.Beko necu jer imam predradusede prema svwmu sto je tursko,jednom mi njihov persil umslo upropastio masinu.Majstor mi kaze u obzir dolaze sam Bosh.Ajde da ga poslusam pa koju bosh da uzmem ako beko ima vec da preporuči iz iskustva.

Preporučio ti je skuplje a zašto ne po specifikacijama gledati? Kapacitet, br obrtaja, buka, dimenzije, para, ocena ceđenja, dužina garancije i cena. Šta te briga koji natpis je na njoj. Akcije kada budu sa ogromnim popustima, nisam siguran da je svaki Bosch bolja kupovina od tih, @Brunda

Imamo Haier veš mašinu HW-B14959S8U1, serija 5

Problem je što ne znamo da aktiviramo predpranje, a ni prodavac nije znao da objasni. Kad se upali mašina na displeju se pokaže signal za predpranje (pre-wash), ali ne znamo kako da čekiramo opciju za predpranje.

Može pomoć ako neko zna .

Šta ste kupovali mašinu kad ni prodavac, a ni vi ne znate da koristite?

Mogli ste uzeti bilo koju prostiju i znali koristiti.

Jel ste pročitali uputstvo?

Nema uputstva sa te mašine, možda može da se nađe na netu ali ni ja nisam dobio uputstvo za upotrebu niti znaš koji program za šta služi,to je jedina mana za HAIER.

Nema uputstva sa te mašine, možda može da se nađe na netu ali ni ja nisam dobio uputstvo za upotrebu niti znaš koji program za šta služi,to je jedina mana za HAIER.
Ima uputstvo na netu, ali nema u njemu kako pokrenuti predpranje. Mašina ima ikonu predpranja kad se uključi, ali ne znam kako da je čekiram
Ima uputstvo na netu, ali nema u njemu kako pokrenuti predpranje. Mašina ima ikonu predpranja kad se uključi, ali ne znam kako da je čekiram

Prilozi

• uputstvo-za-upotrebu-haier-masina-za-pranje-vesa-hw80-b14959s8u1s-653101191095d.pdf
    2.9 MB · Pregleda: 15
Poslednja izmena:
Da li ti se simbol za. pretpranje pojavljuje na svakom programu? Ako ne, onda verovatno samo treba da izabereš taj program.

Ima li neka dodatna dugmeta, kod gorenje koju imam to se dodatno pali na posebno dugme. Slikaj nam celu komandnu tablu.

Nemoguće da ni jedan program ne podržava opciju predpranja, a da je da displeju ugrađena ikonica za predpranje. Jednostavno koji god program da uključim, ne uključuje opciju predpranja
Pa po upustvu kije si okacio, samo nekolika programa ne podrzavaju predpranje. Odaberi program cotton, a na dodatnim dugnetima gdje je itime i ostali vidi hoce li se gdje pojaviti funkcija predprananja, 1 dugme moze imati vise funkcija pa ga klikni nekoliko puta.

Ima li neka dodatna dugmeta, kod gorenje koju imam to se dodatno pali na posebno dugme. Slikaj nam celu komandnu tablu.
ima, ali ne postoji dugme pre-wash. Na staroj gorenje mašini sam imao meni kroz koji sam išao i čekirao opcije koje hoću, ovde to nema .
Pa po upustvu kije si okacio, samo nekolika programa ne podrzavaju predpranje. Odaberi program cotton, a na dodatnim dugnetima gdje je itime i ostali vidi hoce li se gdje pojaviti funkcija predprananja, 1 dugme moze imati vise funkcija pa ga klikni nekoliko puta.
Probaćemo, hvala

Imamo Haier veš mašinu HW-B14959S8U1, serija 5

Problem je što ne znamo da aktiviramo predpranje, a ni prodavac nije znao da objasni. Kad se upali mašina na displeju se pokaže signal za predpranje (pre-wash), ali ne znamo kako da čekiramo opciju za predpranje.

Može pomoć ako neko zna .
Ima li tvoja mašina wifi?

Nazad
Vrh Dno