Model iz te serije malo većeg kapaciteta (8kg/5kg, slim - 47,5cm) radi već dve godine vrlo pristojno.Jel ima neko iskustvo da ovom serijom kombinovanih mašina LG F2DV5S7S1E?
Ograničen sam dubinom ne većom od ~50cm pa bih probao da ubacim ovako neki model koji će ponekad da služi i za sušenje.
Eventualno ako postoji još neki proizvođač da pravi slim varijante za situaciju gde je dubina problem. Na kraju ostaje opcija da se uzme mašina koja samo služi sa pranje, tu već ima izbora.
A napredak unapredjenje 😄. Uzeti veci kapacitet masine, i tise masine, pranje parom.. ima neke prednosti zato pitam. Staru bi dala mami i tati.Ako radi, ne menjaj ništa 😀
Nije uopste toliko bucna kako je navedeno u specifikaciji. I mene je to plasilo prilikom kupovine, jer mi je jeza bila da opet kupim neku bucnu kao proslu gorenje koja je imala cetkice na motoru. Glasnija je samo u zadnja 2 minuta gde dostigne 1400 obrtaja, nista specijalno glasna, i drugaciji je zvuk kod invertera, ne iritira, bar mene.Pozdrav svima. Nova sam na forumu.
Zelim da kupim novu ves masini. Trenutno imam w7403, i radi jos uvek ok. A htela bih da je zamenim sa wnei94bs.
Iscitala sam dosta postova ljudi koji su spominjali da je ova wnei serija dobra.
Ali mi je nesto zapalo za oko po specifikaciji stara gorenje ima nivo buke 72. Dok nova ima 76 db. Da li je moguce da je wnei masina bucnija?
Vidim da su mnogi komentarisali da je tiha uradu. Ovo me dosta buni.
Volela bih da cujem vasa misljenja i iskustva.
Hvala
Da na sensocare ima to pistanje i zavijanje koje je iritirajuce, ne znam kako inverter zvuci. A tako jaku centrifugu ne bih ukljucivala. Ja stavim na 700 na mojoj staroj. Posto sam skontala da se tada manje trese.Nije uopste toliko bucna kako je navedeno u specifikaciji. I mene je to plasilo prilikom kupovine, jer mi je jeza bila da opet kupim neku bucnu kao proslu gorenje koja je imala cetkice na motoru. Glasnija je samo u zadnja 2 minuta gde dostigne 1400 obrtaja, nista specijalno glasna, i drugaciji je zvuk kod invertera, ne iritira, bar mene.
Iscedi odlicno na 1400, krace susim ves u masini za susenje. Stara imala 800 obrtaja, ves isti i na 1400, nista osteceno. Ne trese nikako i nikad, a skoro 99% je na najvisem broju okretaja. Mislim na ovu moju wnei94bs.Da na sensocare ima to pistanje i zavijanje koje je iritirajuce, ne znam kako inverter zvuci. A tako jaku centrifugu ne bih ukljucivala. Ja stavim na 700 na mojoj staroj. Posto sam skontala da se tada manje trese.
Mislim da ni novu ne bih isto stavljala na maksimum, nego tako na 800 ili 1000.
Ako se dobro sećam, od Samsunga najviše pohvala ovde je dobio SAMSUNG WW90T554DAX/S7.pozdrav ljudi ,jel moze preporuka za masinu do 45k
kakva je ova Samsung Mašina za pranje veša WW80CGC0EDAELE
ili neka beko tipa WUE8726XST
ili Gorenje vidim da iznad preporucuju dosta wnei94bs -
Ми имамо јако сличну већ 5-6 година, 9 кг, 1400 обртаја, лепо пере, добро се показала, изгурала је 5 година рекламационог периода. :Д Са Самсунг сушилицом смо имали проблема.kakva je ova Samsung Mašina za pranje veša WW80CGC0EDAELE
Meni je sasvim okej i ne cuje se osim pumpa vode i melodija kad zavrsi probudi pola zgrade.Nikako taj LG. Ima serijsku grešku, lupa užas na centrifugi, vratili su mi pare na kraju (i još jednom forumašu). Navodno je neki noviji model rešio to.
Od novih preporuka za Gorenje WNEI94BS i Samsung WW90T554DAX/S7Pozdrav svima. Nova sam na forumu, imam Samsung veš mašinu, model WF0806Z8E, kupljena u Švajcarskoj sa falinkom, pola programa ne radi, smrdi kad god započne rad, kvarila nam se za ovih 4 godine jedno 6 puta i evo trenutno su joj propali lageri.
Moje pitanje je, da li je bolje uzeti Miele polovnu mašinu uvezenu ili inostranstva ili kupiti novu? Ako ste za novu molim vas preporuka za neki dobar model. Hvala unapred.
Manji bubanj od ove moje "obicne" kako sto kazes. Sad, ako ti je wifi bitan, meni nije bio, vec kilaza.A sta kazete za ovu gorenje wnei94 sa wifi , cena je 36k skoro 10k manje nego ova obicna...isto je 9kg 1400obrt
WPNEI94A1SWIFI
Imam tu wnei pa znam da pise da je iz Slovenije. Za druge ne znam, koja je slim moraces da proguglas ili neko drugi da ti kaze. Bolja je ova wnei od moje stare gorenje, po programima koje ima, stabilnija, tisa, vise vode prima sto mi je mnogo bitno, mada za moj pojam bi moglo i vise jos. Meri ves, sama skracuje program, ti mozes i dodatno da skracujes ako zelis. Svi modeli koji u sebi imaju slovo H su kinezi, ja ih izbegavam u siiiirokom luku u vezi bilo kog proizvoda.Da li od tih WPNEI ili WNEI Gorenje koje se preporučuju, ima neka slima 45, 46 cm dubine? Ne znam da li se te WNEI i WPNEI vezuju za EU proizvodnju, ili su zbog nečeg drugog bolje?
Slažem se Gorenje mašine modeli iz Kine su blagi uzas meni se za 1 god.2 put pregorevao motor i otišli lageri te su mi dali novu.Uzeo sam sada Slovenački model sa inverter motorom prezadovoljan....Imam tu wnei pa znam da pise da je iz Slovenije. Za druge ne znam, koja je slim moraces da proguglas ili neko drugi da ti kaze. Bolja je ova wnei od moje stare gorenje, po programima koje ima, stabilnija, tisa, vise vode prima sto mi je mnogo bitno, mada za moj pojam bi moglo i vise jos. Meri ves, sama skracuje program, ti mozes i dodatno da skracujes ako zelis. Svi modeli koji u sebi imaju slovo H su kinezi, ja ih izbegavam u siiiirokom luku u vezi bilo kog proizvoda.
Candy imaju jako los kvalitet, ali su im performanse 10! Odlicno su isprogramirane, koriste dobre kolicine vode i precizno odredjuju vreme pranja u odnosu na kolicinu vesa. Ja bih licno sebi pre gledao funkcionalnost i performanse nego kvalitet.Ja koliko sam čuo, Hoover i Candy važe za najmanje kvalitetne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari