Šta je novo?

vas AMD linx GFLOPs rezultat

Evo i slike, da se vidi da imam malo Gflopsa (23.5). Memorija u single channel modu (jedan stap/plocica/modul, nebitno), 1333mhz CL9, W7 32bit.

W7 32bit 23.5Gflops, W7 64bit 32Gflops ;)
attachment.php

Prilozi

• linx64.png
    linx64.png
    150.9 KB · Pregleda: 408
Rekoh ja da je razlika primetna. ~10.
P.S. De nadje bas na 666 da stavis memoriju :-devil-:

Kako radi W7 64bit na 2GB rama, bolje ili losije od 32bit?
I, bre, zastareo ti taj LinX mnogo :D

Losije,
32Bit zauzimao mi je oko 500 do 700MB dok 64bit guta preko 1GB memorije :)

Winamp,Opera i skype

Prilozi

• mrm.JPG
    mrm.JPG
    59.8 KB · Pregleda: 66
Poslednja izmena:

Moram da probam koju igru, zasad ovako surf i tako to ide fenomenalno, pitanje je sta ce biti kad se malo popuni memorija.

Inace, evo koliko mi guta win, utorrent, Jetaudio (muzika), Firefox, Avast, Comodo FW,Free Weather, i WCG/boinc klijent upaljeni (boinc ima 4 procesa tj. 4 wu-a, svaki trosi 80MB u ovom slucaju, pomnozite i oduzmite, dobicete koliko je normalno zauzece bez wcg :) ).
Tako da neznam kako DarkSideR-u win guta 1.5GB :zgran:

U attachmentu su SS-ovi. Nemam pojma zasto trosi tako malo ram-a :). 32 bitna 7-ica mi je trosila 350~400mb rama u idle, samo antivirus, kome to trosi 700mb? :zgran:

Sto se linx-a tice, ne update-ujem ja programe svakodnevno. Skinucu novi linx pa ponovo okaciti ss :)

Prilozi

• full_memory.png
    full_memory.png
    326.2 KB · Pregleda: 65
  • empty_memory.png
    empty_memory.png
    324.5 KB · Pregleda: 74
Poslednja izmena:
^ Zato sto imas 2Gb memorije, turi jos 2 i videces onda :D

Ovo je bez nekih procesa kao internet, skype, samo desktop

Prilozi

• Capture1.JPG
    Capture1.JPG
    59.7 KB · Pregleda: 76
Poslednja izmena:
Moguce, vidi 7-ica da ima manje prostora pa se stisla malo :d

Inace, evo sa novim LinX-om, +1.3 Gflops. Mrzelo me da seckam sliku :D

Prilozi

• linx_new.png
    linx_new.png
    293.3 KB · Pregleda: 128
novi ljubimac 1055T na 3.8 :banana:

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    295.5 KB · Pregleda: 179
win 7 32-bit

Prilozi

• linx.png
    linx.png
    129.9 KB · Pregleda: 110
to sto vam trosi vise memorije,je dobra stvar ;) superfetch :) Te price da je bolje da vam u taskmanageru zauzece bude 120mb it's so 2001..

haha ja iam 18.686
lol ?

lol tek sad videh da je amd only xD

Kako bi radio windows sa 3giga rama, hteo bih da ubacim ako je bolji za igrice, vidim da na njemu ima vishe gflopsa? Da mi ne pojede svu memoriju :D

Poslednja izmena:
re

Evo ga i moj otkljucani phenom b55,

Prilozi

• LinX 12-29-2010 12-16-19.png
    LinX 12-29-2010 12-16-19.png
    47.6 KB · Pregleda: 128
Moze li mi neko reci koliki je normalni rezultat za G6950 procesor jer ja na 4.4ghz dobijam oko 22gflopsa a na defaultu 2.8ghz dobijam oko 13-14? Athlon 2 na 3.6 dobija 22 na 3.6ghz, test sa prethodne strane. Procesor je proban i na p55 i h55 ploci i daje isti rezultat.

Ima li taj CPU integrisanu grafiku, i koja je memorija u pitanju?

BTW, koga bre briga za te gigaflopse, u real-world aplikacijama bi tvoj CPU trebao biti brzi ;)

Evo i mog skromnog rezultata :)

Ima li taj CPU integrisanu grafiku, i koja je memorija u pitanju?

BTW, koga bre briga za te gigaflopse, u real-world aplikacijama bi tvoj CPU trebao biti brzi ;)

Ima integrisanu ali je iskljucena. Memorija je Mushkin 1600 cl 7-10-10-24, ali je namestena na 1250mhz cl 4-7-7-24 1t.

Ma nije meni do Gflopsa nego cisto da uporedim da znam da li je to normalno ili da reklamiram.

Problem je sto je taj memorijski kontroler vezan sa tom integrusom pa to obara performanse, ali nista znacajno. Za memoriju ok, ona je brza od one koja je uparena sa athlonom sa prosle strane. Ne verujem da ce ti iko uvaziti reklamaciju zbog toga, cuti bre i budi zadovoljan sto ti proc radi na 4.4GHz :D

Ma zadovoljan sam ja sa 4.4ghz ali non stop me progone Gflopsovi :crash: Znam da sam loood ali sta da radim :d

Hvala ti na objasnjenju, moguce da je zbog integruse, nisam se toga setio proguglacu jos malo.

Izvinjavam se na offtopicu svima..

Lud si bre covek, batali ovu glupost. Linx ne radi dobro. Na prvih nekoliko strana sam ja postovao dva razlicita rezultata sa Athlonom 4000+, jednom je bilo valjda 25.5 GFLOPS-a a drugi put 8 GFLOPS-a sa istim postavkama totalno. Ocigledno se zaglupljuje programce....

Phenom II B60
3600 mhz

Poslednja izmena:
hmm, ma ne prodaju se ti procesori dzabe kao X2, sto bi tek tako za upola manje pare poklanjali X4 procesore, "zakljucane u X2"...

Dakle mora da je do procesora. Evo drugaru sam prodao moj 555 koji je kod mene imao 41 Gflops na 3.2. Njegova ploca je MSI 770 c45 i memorija je sporija Excelram 1333 cl9. Rezultat je indentican rezultatu kod mene.

@danek
Fino otključavanje.
BTW, na slici je Kate iz Lost-a? :)

Vrh Dno