Šta je novo?

vas AMD linx GFLOPs rezultat

Taj program bas koristim nepunih mesec dana. Na 4.0 mu nisam 100% proverio stabilnost ali sam mu pustio 10 krugova linxa da vidim koliko daje GFlops-a i koliko se greje. Koliko me secanje dobro sluzi vuce i do 1.488 i temp je 57C sto je malkice mnogo za moj ukus.

Ma gde 57c mnogo za 955 da je 1090t pa da prichamo, vozi to na 4 i uzhivaj ako ti je stvarnio max temp 57c posle 10 krugova

Nemam taj trip da moram da vidim 4.0 :D Znam da mogu da ga drzim na toliko al kao sto rekoh nema potrebe jer daje samo 2 GFLOPS-a vise.

Lako napisati. Evo sad cu da stavim u profilu da mi radi na 4.0 iako je na 3.8 :d

Moj primerak Phenom II X4 955BE C2 OC na 3.6 ghz. Samo sam povećao množilac procesora i dodao mu malo voltaže, tj. 0.025V. Memorija već radi na 1600 i ostale stavke nisam čačkao. Kuler je matori CM Hyper 212 (ne Plus verzija). Rezultat u Linx-u je 45 GFlops ali sam možda malo zabrinut zbog load temperature u Linx-u od 63 stepena posle skoro 3 sata torture.

Prilozi

• slika026.jpg
    slika026.jpg
    274.9 KB · Pregleda: 117
auu dobar :) Odradi vantage ako te ne mrzi,da vidim nesto ;)

haha,radi bez fizike :p Iskljuci u nvidiaCP. Graficka obradjuje,zbog toga i imas skor 70000. Bez nje tipujem da ces imati oko 25 000 max za cpu :p
al i nije bitno toliko,hteo sam da vidim razliku sa gtx580 sandy vs x6. Samo 400-600 poena bolji sandi na 4.8ghz sto je po meni ok

Poslednja izmena:
Neće imati na 4427 mhz ovaj lik sa linka u Vantage testu Cpu score mu je 22810 a evo pogledajte njegovu extra OC sesiju sa običnim ledom???!!!!! Slappa's Slushbox-a

Poslednja izmena:
svaka ti chast kako si nategao makinu!
ajde onda opali klimu na 20c, pa probaj i na 4200, samo izvrti barem 20-25 krugova.

Hvala, potrudio sam se.Uradio bih na 4.2 medjutim otisao je amd :( ... presao sam malo na sandy bridge da ga muchim :d.

x3 445 @ 3449 33.1858 gflops

Prilozi

• 3.4ghz 7-7-7-20.jpg
    3.4ghz 7-7-7-20.jpg
    557.2 KB · Pregleda: 62
Nista mi ovo nije jasno:

Phenom iz "moja masina" na default-u ima oko ~22 GFlops, a kad sam ga OC-ovao na 3.7 GHz imam ~16.5???!!!! :zgran:
Inace sa otkljucana 4 jez. def. frekvenciji 3.1GHz ima oko 32GFlops cini mi se...

Poslednja izmena:
^Sistem ti je u raspadu, a i imas samo 2gb rama.

slažem se . fenom x4 preko 3ghz ima >40 gigaflopsa pod obavezno .

Ubaci jos 2gb i stavi mu nov win ovog puta 64bit,oc-ni ga i bice zverkica ;)

Evo igrali se ja i demios na pm pa napravismo nesto kao: http://imageshack.us/f/690/oc1d.png/ nisam probao vise od 4ghz-a mada mislim da ce moci ali u svakom slucaju za preko 80 flopsa mislim da bi trebao brzi ram. A ambijent temp je bila 27-28c.

lepo lepo, +3ghz a nb, svaka chast. odlichan primerak.

za 80gflospa treba 4200, 3ghz nb i mema na ~1800-1900 cl7

Evo malo igranja kad je zahladnelo.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1975310

Uploaded with ImageShack.us

Inace ova ploča dosta dosta šara sa naponom.

20 min linxa i to sa samo 772mb ne znache mnogo za stabilnost.

nemoguce da shara, to je ipak asus sa digi+ najboljom naponskom na svetu :D:D
shalu na stranu, imash u biosu ako je uefi podeshavanja loadline calibration, stavi na ultrahigh i trebalo bi da bude najmanje sharanja kako ti kakzesh.

Danas se radi pa jutros u 00:30 nije bilo puno vremena za test :) Testiracu ga popodne sa komplet memorijom i vise prolaza, ovo je gde sam ga uhvatio stabilno duze od 3 pass-a :)
Loadline sam stavio po onom Raja-inom upustvu za uefi na crosshair-u, probacu i tako mada i Raja kaze da podbacuju sa naponom za 0.05V.

Vujo opleti memare na ALL i daj nam bar pola sata testa, i izudaraj bre taj 955 turaj to bar na 4 ili na 4,2 gogogog :D

Nazad
Vrh Dno