REmix je napisao(la):Ok sad ste me ohrabrili. Idem danas da kupim igru i nadam se da nece puno trzati na 800x600 sa svim detaljima na low. Ako trza vi mi vracate pare![]()
REmix je napisao(la):Igra mi je u pocetku malo skakala..onaj princ ili shta li je vec mucao je sto na sat, a sad u tutorijalu sve je manje vishe ishlo dobro. Sada sam doshao u grad i verovatno tek sad pocinje pravo seckanje. Shto se tiche same igre ona je bash dobra. Ja sam u nekom krvolocnom klanu..ne znam tacno ime valjda je Bluhdogh ili tako nestouglavnom znam da pocinje sa B. Sam piratski cd je imao na sebi mini image i Daemon + josh i objashnjenje kako i sta tako da moram i to da pohvalim. Vishe utisaka kasnije kad se malo uzivim u igru.
i......?!?!? jel ovo pitanje ili samo govoris dokle si stigaoREmix je napisao(la):Lepo sam pocistio one barabe shto su napale nekog covca i nabavio sam mu onaj..ne znam kako se zove. Sad sam trenutno u onom hotelu moram da ubedim onu zenicu da ne ganja onog covca..bla bla bla
.
Ogi. je napisao(la):A koju to nikada jacu masinu imas?
Remixova masina je ipak slaba.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari