Šta je novo?

Vampire tha masquarade

samo se nadam da nisi pozaboravljao sve finte sto smo ti do sad objasnjavali :d

Haha,kao nema vremena za mozganje, ali ima da pocinje 6 puta od pocetka:d:p

Poslednja izmena:
Garantujem da su ga izodvaljivale one drvene zamke i oni samurajčići što ispadaju iz tapeta...prelazio je to minimum 7 sati :) Šta li će da radi sa onih par puzzle-ova na kraju ? Evo kladim se da će izabrati najgluplji od svih 9 the end-ova :)

Nešto mi se priigra ovo, pa da pitam vas iskusne. Imam igru na Steamu, pa je najbolje da mi neko ovde kaže "Alo, majmune, skini te i te pečeve sa tog i tog sajta", nego da guglam kojekakve gajdove, ko zna kakva ****** je to pisala. A i ne bih da naiđem na neki koje je out of date. Jedino što sam pročitao je da ne bi trebalo skidati HD teksture iz nekog razloga.

uf, posle 7 godina od zadnjeg posta... :d
Znam da je bila neka muka ziva sa patchevima, da se jedan dio nije ni mogao preci bez patcha, blokirala igra... Zar Steam nema i patcheve?

Ima neki community patch, mislim da je on dovoljan. Nisam igrao sa njim, tako da nisam 100% siguran.

uf, posle 7 godina od zadnjeg posta... :d
Znam da je bila neka muka ziva sa patchevima, da se jedan dio nije ni mogao preci bez patcha, blokirala igra... Zar Steam nema i patcheve?

Ima one zvanične, al' čuh da to nije dovoljno. Ortak mi je ranije dao kad sam pikao taj jedan peč koji je bio dovoljan, samo sad se ne sećam koji to bi i da li ima neki novi.

Nazad
Vrh Dno