gx-x je napisao(la):Poruku mozes da editujes samo do nekog kratkog vremena posle postovanja, mislim d a je 15 min
voka_gsw je napisao(la):Ma najjača stvar, u nekom baru u igri ladno piči neki metal, a Tiamat poster na zidu...![]()
voka_gsw je napisao(la):Ma najjača stvar, u nekom baru u igri ladno piči neki metal, a Tiamat poster na zidu...![]()
byMaX je napisao(la):Jel neko dosao do drugacijeg kraja od mene? Come on, ljudi, zanima me...
Hehe, isto ko u KotOR-uExtreme2Max je napisao(la):To score with Jeanette, you need to have a high Seduction feat and be nice to her every time you get the chance.
gx-x je napisao(la):skinuo sam ga ja, ne popravlja nista sto dan uprightov patch nije popravljao, znaci nikakav performans boost. Rekli su da je seckanje i to sve zbog losih masina i to je to. *******, ispustice "best game of the year" award zbog toga, al tako i treba, ne moze biti best game sa ovakvim neoptimizacijama i memori leakovima.
Dali si mozda resio ovaj problem (u stvari dali ga je resio iko!!!),posto i meni ispada igra u istom delu...Camac,pa pravac Desktop.Pomagajte... :cigar:mikac79 je napisao(la):Ja sam se zakucao u podrunu nekog manastira i kad treba da pobegnem u camcu on mi izbaci iz igre. Kad li ce vise da izbace taj patch? Ili mozda nije do toga?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari