Šta je novo?

Vampire tha masquarade

Ne znam kako da editiram moju poruku :) . Eo sad sam zapeo u onom klubu u Downtown LA. Kad god pokusham da izadjem igra crashuje u Windows. Cak ni patch ne pomaze. Sad ne znam shta cu...moracu da cekam neki drugi patch.

negde sam pisao al ne mogu da nadjem.

podesi windows swap fajl da bude veci od 1.5gb, stavi ga da bude do 1650mb recimo.
Treba ti BAR 1.6gb slobodnog prostora na HDD-u gde ti je windows (tj tamo gde windows pravi swap fajl)

Poruku mozes da editujes samo do nekog kratkog vremena posle postovanja, mislim d a je 15 min (?)

gx-x je napisao(la):
Poruku mozes da editujes samo do nekog kratkog vremena posle postovanja, mislim d a je 15 min

Trebalo bi da je 60 min.

voka_gsw je napisao(la):
Ma najjača stvar, u nekom baru u igri ladno piči neki metal, a Tiamat poster na zidu... :)

Tiamat su jedni od potpisnika soundtrack-ova. ;)

voka_gsw je napisao(la):
Ma najjača stvar, u nekom baru u igri ladno piči neki metal, a Tiamat poster na zidu... :)

Idi u vampire\sound\music\licenced direktorijum, ja bih po glasu rekao da je jedna od stvari Tiamat, a tu su i Lacuna Coil, Ministry i jos neki bendovi za koje iskreno nikad nisam cuo.

Ok podesio sam to ;) ..sad cu da isprobam

Uf malo je glupo shto ne mozesh stalno da editirash poruku..ovako moram da pishem post za postom. Od onda kada sam podesio ono igra nije nijednom izletela. Al mi sad treba pomoc. ::Spoiler:: nakon sto sam unistio onaj Sabatski warehouse otishao sam u LA gde me spasio Rodrigez. Potom sam otishao kod njega pa smo poprichali. Ali nikako ne mogu da nadjem put u Venture Tower da javim onom princu da sam obavio misiju. Napolju ne mogu da udjem tamo a u sewerima put do te zgrade je zablokiran.
Nadam se da ce neko odgovoriti na ovo.

Spoiler!!!

jel moze neko da mi kaze za tri drugacija kraja igre, posto ne mogu da stignem da odigram ponovo... Ja sam imao onaj kraj u kome donesem kljuc za sarkofag kod Princa (animacija, posto ubijem Ming Xiao, odnosno ona dva puza golaca :)), i unutra paket bombi i - boom... i kraj :(
Kakva su ostala tri kraja?

Hehe ja uopste nisam video da zgrada za koju ja mislim da je Venture Tower zapravo nije bila Venture Tower. Sad sam se javio princu i poslao me po sarkofag :) .

Moze li neko da mi da savet.Nikako ne mogu da pokrenem igru.Posle instalacije igre napravim image prvog cd-a(sa ukljucenom opcijom za emulaciju RPMS).Ali posle pokretanja image cd-a izbaci mi poruku da nemoze da locira cd-1,i trazi restart aplikacije.Pojma nemam sta da radim dalj.Pomoc!!!

Ili to ili nadji na netu mini image pa njega mountuj.

ja nisam imao ama bas nikakvih problema, smao sam pratio optijevo uputstvo :bottle:

Jel neko dosao do drugacijeg kraja od mene? Come on, ljudi, zanima me...

Uspeo sam hvala na pomoci REmix.E sad igra mi strasno secka kada sam na ulici dok pada kisa.Nemam brz komp,ali sam igrao Far Cry na high pri 1024x768.Pa mi nije bas najjasnije o cemu se radi.AMD XP 2000+;512mb Samsung;Asus v9570 td 128mb;XP+SP1.vidim iz predhodnih postova da se zale i sa jacim masinama,ali u mom slucaju ovo je nemoguce igrati.

byMaX je napisao(la):
Jel neko dosao do drugacijeg kraja od mene? Come on, ljudi, zanima me...

Istrazio sam tri kraja, a ima ih ukupno 5. Moji su bili slicni tvom samo sto sam jednom bio sa princom - jednom protiv i to pod a) dao mu kljuc - pod b) sam otvorio. Druga dva kraja mozes naci ako malo progooglas..

Ne vredi, zemljak, probao sam i samo dobijam reviewove i forume (vampire bloodlines alternate endings)

@rampl
malo si se kasnije ukljucio! bilo je reci da je neoptimizovan engine i da jos nije izasao oficijelni patch! ali posto si vlasnik nVidia-e, dodaj u target-u igre (na shortcut desni klik blah, blah, blah) na kraju -dxlevel81 i ici ce ti bolje(thnx to gx-x), a predlazem ti da pregledas postove od pocetka naci ces par dobrih hintova za podesavanje! :)

SPOILER !!!!

@Bymax: ja sam bio tremere, izabrao tremere za saradnju (u prici sa Cainom, taksistom) odneo princu kljuc, otero ga u PM, reko mu da sedne i "I hear they are looking for new prince" tu se pojavio Tremere svestenik, cestitao mi (nisam imao opciju i nemu da trazim neku kintu :d ) i onda su odneli kovceg i sakrili ga, necu da vam kazem gde :)

Drugi put sam bio sa Xian Mao, kad pobijes sve u venturu toweru i dodjes do princa, on s*re kao izdaja (opet) ulete chinezi, pokupe sarkofag, mene vezu za njega i bace me zajendo sa njim u more.

Za peti kraj ne znam. Sve sto znam je NE DAVATI PRINCU KLJUC !!!! i uvek ga iznudjivati za lovu, sere al nemoze ti nista, a dobro dodju pare na kraju da se napunis blood packovima :d

I jos jedan trip: Ja sam na misji spasavanja one hipi thin blood ribe odvalio Vandala (onog sto prodaje krv) znaci jeb* sam mu majku i on je svejedno bio ziv na kraju i mogao sam da kupim krv od nejga. Prvi put kad sam igrao sam ga bio izvredjao i nije hteo da mi prodaje krv, ali je opet na kraju hteo (nije se ni pitao). Koji je taj Vandal lik LOL

i jos jedan tip: fora koja radi za FX karte sa HL2 radi i sa vampirima ;) preko 3D analyzera forsujte, tj. ukljucite opciju "force low precission pixel shaders" i dobicete jos FPS-a, ako ste se uziveli u pricu uveliko ko ja, mozete i da forsirate preko shortcuta DX7, u njemu nema novih shadera pa je samim tim i koriscenje sistemske memorije mnogo manje, cak ce te se iznenaditi. HL2 uopste ne swapuje u DX7 modu....isti engine, isti princip. :wave:

PS. nemojte mi slati PM-ove sa pitanjima sta/gde/kako , googlajte i nadjite aplikaciju 3d analyzer i sve ce vam se samo kasti.

Ako popravlja malo engine da mi ne kochi toliko mnogo skidam odma :type:..bez obzira na velichinu, ali s obzirom da se meni meri protok skinutih mb..molio bih da ako je neko skinuo patch da kaze da li popravlja vishak kocenja.

skinuo sam ga ja, ne popravlja nista sto dan uprightov patch nije popravljao, znaci nikakav performans boost. Rekli su da je seckanje i to sve zbog losih masina i to je to. *******, ispustice "best game of the year" award zbog toga, al tako i treba, ne moze biti best game sa ovakvim neoptimizacijama i memori leakovima.

spoiler
SCORING WITH JEANETTE
===============================================================================
To score with Jeanette, you need to have a high Seduction feat and be nice to
her every time you get the chance. During *SIBLING RIVALRY* you'll need to
choose Jeanette. After completing the *ELIZABETHAN RENDEZVOUS* go to the Asylum
and talk to her. Enjoy...

da li nekome ovo uspelo vec drugi put prelazim igru i nista
p.s. da nema neko neki save game

Poslednja izmena:
Extreme2Max je napisao(la):
To score with Jeanette, you need to have a high Seduction feat and be nice to her every time you get the chance.
Hehe, isto ko u KotOR-u :)

gx-x je napisao(la):
skinuo sam ga ja, ne popravlja nista sto dan uprightov patch nije popravljao, znaci nikakav performans boost. Rekli su da je seckanje i to sve zbog losih masina i to je to. *******, ispustice "best game of the year" award zbog toga, al tako i treba, ne moze biti best game sa ovakvim neoptimizacijama i memori leakovima.

Kako je moguce da patch od 15 mega i od 300 kila budu isti? Odnosno da i jedan i drugi popravljaju isto.

Toliko cekanja na taj famozni patch za dz...

Poslednja izmena od urednika:
Pa u vampirima i nemozes da skorujes - toliko golih cica i sve to i sta...? Na kraju nista, samo im pije krv... Ima psovki, nasilja, krvi i bilo im frka da ubace malo seksa... :D blah...

mislim da moras da imas seduction feat od 8 a toliko poena nisam nikad potrosio na seduction pogotovo sto ima toliko besplatne hrane koja tumara unaokolo :d

Ja tek imam seduction feat od 4 a stigao sam eo do Holivuda. Znachi na polovini sam ;)

mikac79 je napisao(la):
Ja sam se zakucao u podrunu nekog manastira i kad treba da pobegnem u camcu on mi izbaci iz igre. Kad li ce vise da izbace taj patch? Ili mozda nije do toga?
Dali si mozda resio ovaj problem (u stvari dali ga je resio iko!!!),posto i meni ispada igra u istom delu...Camac,pa pravac Desktop.Pomagajte... :cigar:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno