Šta je novo?

Vampire tha masquarade

prelazim po 3 put ako sa da ne uspem brisem igru uzeo sam kucao sam sifru za iskustvo kao krajnje resenje valjda ce da uspe
inace ovaj podatak sam nasao na gamefaqs-u dosta likova tvrdi da su uspeli
zanima me da li nekome odavde uspelo

E pa drugari, hvala vam sto ste mi odgovorili na ono pitanje sa alternate krajevima :) Zahvaljujem :D

Taj problem je resen patch-om samo sto nece da mi odgovore kako da instaliram patch na gusarskoj verziji igre... odnosno, kako da posle pokrenem igru...

Ogi. je napisao(la):
Taj problem je resen patch-om samo sto nece da mi odgovore kako da instaliram patch na gusarskoj verziji igre... odnosno, kako da posle pokrenem igru...

Pokreces je opusteno, tj. duplim klikom na ikonicu Vampires na desktopu :D
Salu na stranu, kod mene nakon instaliranja patcha radi, mini image mountovan u Daemon Tools, kao i pre patcha.

Ogi. je napisao(la):
Hvala na iskrenom savetu,samo mi jos otkrijte koji PATCH,ONAJ OD 15 mb ILI ONAJ OD 300 kb...Pocecu da kupujem originale samo zbog ovih stvari!!!!Bem ti pirate!Fuj! :wall:

PoisonIvy je napisao(la):
Hvala na iskrenom savetu,samo mi jos otkrijte koji PATCH,ONAJ OD 15 mb ILI ONAJ OD 300 kb...Pocecu da kupujem originale samo zbog ovih stvari!!!!Bem ti pirate!Fuj! :wall:

Ne zelim da propagiram pirateriju ili bilo sta slicno. Ali primer Vampira bi uzeo kao bas dobar razlog za pirateriju. To da li imas original ili piratsku verziju ne cini nikakvu razliku kad je ova igra u pitanju. Jednostavno su programeri uradili katastrofalan posao i naplatili ljudima za nedovrsen posao. Igra je odlicna po nekim segmentima ali je tehnicki jedan u potpunosti nedovrsen produkt...

Skot je napisao(la):
Ne zelim da propagiram pirateriju ili bilo sta slicno. Ali primer Vampira bi uzeo kao bas dobar razlog za pirateriju. To da li imas original ili piratsku verziju ne cini nikakvu razliku kad je ova igra u pitanju. Jednostavno su programeri uradili katastrofalan posao i naplatili ljudima za nedovrsen posao. Igra je odlicna po nekim segmentima ali je tehnicki jedan u potpunosti nedovrsen produkt...
Slazem se sa tobom ,igra je sjajna...ali da li i vredna s`obzirom na sve ovo cimanje sa raznim *ranjima u vezi PATCHEVA i slicno...Uzivam u njoj dok ne pukne itd.*ebi ga Ponekad se ipak isplati uzeti original,ali na njega bi cekali ne znam koliko...Ma ne znam...nerviraju me u svakom slucaju...heh :bottle:
Evo,upravo sam skinuo PATCH od 15 Mb,kaze da ispravlja ono u cemu je bio moj problem...videcemo...Sve u svemu za to mi je bilo potrebno sat vremena(odgledah celu akciju na Spice Platinum-HEHE)...Ali ne utice na prethodne SAVE-ove,pa moram da igram ponovo...Ne znam ni sta.I tako...Sve u svemu ovaj PATCH od 15 Mb resava problem sa camcem kada zelite da begate od Big Bang-a...Pa skidajte ga!Pozdrav i hvala na saveti! :)

Poslednja izmena:
ko vam kriv kad samo banete i postavite pitanje na 8 stranicu ovog threda, a niste pogledali prethodnih 7 :) Da jeste, videli bi ste resenje ispadanja iz igre u manastiru...

A je l' igra moze uopste normalno da se igra, bez nekog nevidjenog seckanja na masini kao sto je moja (pogledati potpis) ?

Jer, ortak koji mi je narezivao igre je zavrnuo cesmu pa sada moram da nabavljam sa drugog mesta po 3-4 puta visoj ceni pa mi se ne daje losa ako je bzvz...

Secka i na mnogo jacim masinama. RAM te zeza.

@Ogi: na officialnom sajtu pise da igra secka zbog losih masina, tj. slabih. Kad se javio lik i rekao da mu secka na fx-55 na 2.8ghz i 6800 ultra, 2 gig rama, rekli su mu da je to do njegove masine, znaci treba jaca :d

Sta, znaci da ne nabavljam? Niste mi bas nesto pomogli. :)

Moze li to seckanje da se podnese (obavezno na 1024x768) ?
Koje masine imate vi sto ste je igrali?

Sta je fx-55 ?

Ogi. je napisao(la):
Moze li to seckanje da se podnese (obavezno na 1024x768) ?
Koje masine imate vi sto ste je igrali? Sta je fx-55 ?
Seckanje očigledno može da se podnese čim smo svi ovako nemilosrdno igrali Vampira, a svima secka.

A FX55 je tamo neki bezvezni procesor... :S:

FX mora da je bezveze, cim nije ni Intel ni AMD :smash: :)d)

Ogi. ako ja koji imam 256mb rama mogu da igram igru..ne vidim zasto nebi mogao ti na 1024x768

A takodje, ako je ja igram na Microsoftovoj tastaturi i misu, ne vidim razlog zasto u tih 1024 ne bi stavio max detalje :smash: :)d)

Vazi Opti, stvarno preterujes, ovo cak nije ni duhovito.

Mislim, ja umem da se nasmejem i nasalim na svoj racun ali ovo je... mozes ti i bolje!!!

I ja igram na Microsoftovoj tastaturi :) , ali mish mi je Genius :p

pa znaci tebi nema sanse da radi u 1024x768 ??? :S:

Pa zar si video nekad nekoga sa Genius misevima da tera nesto u 1024 ? :d

a ja imam sto za racunar marke home-made! da li ja mogu u 1024x768 ? :(

Daj neki link na sajt da vidim sta sve ima da ponudi ta firma :d

Moram da se nadovezem na tu pricu oko seckanja .Meni stvarno nije jasno kako vam je seckalo_OK.Veovatno losa optimizacija ali objasnite mi onda zasto je meni igra radila odlino? (verujte na rec)na 1208x1024 sve na max.radila jako jako dobro dok na 1024x768 nije uopste nijednom zaseckala ili lagovala
samo je fora da im ti udje u igru(znaci load-uj nivo)sacekas nekih 30sek.(za to vreme nista ne radis niti se kreces...)dok ne load-uje u RAM (tj. hard prestane da "crveni")i posle opusteno verujte mi!!!!!!
P.S.ako vas mozda intresuju driveri:catalyst04.10
POZ :banana: :type: :-devil-:

Poslednja izmena:
Mora da ti tako dobro sljaka zbog graficke, ja jos setam ubogog Ti 4200 i ume da mi zasecka... nisi samo rekao koliki ti je aniso i antialiasing, ali verovatno je i to na max :zgran:

Ma da 9200-tka definitivno vadi stvar! :d

Ma možda je jedan od onih likova koji 15fps ne smatraju seckanjem...

najverovatnije....mislim...njemu ne secka, a stotinama hiljada ljudi secka :S:

Znas kako, sve je to relativno, drugar je jos odavno "pikao" Quake na 486DX/2 na 66MHz, a kasnije je (isti:)) igrao UT na 233MMX bez 3D karte. :d

Vrh Dno