Moj nije ni malo prijatan.
Evo 3 razloga:
- Čekanje 15 minuta među dva "parta"
- Čekanje od 2,5 (dva i po) minuta za početak skidanja fajla od 200MB
- Pucanje veze čak i u ranim jutarnjim satima i ponovno čekanje od 15 minuta
Ne dam im pišljivu paru.
Ima dnevno ograničenje skidanja kod premium korisnika?!
Ima ograničenje veličine fajla čak i kod premium korisnika?!
Rapidsi (koja sprdnja majko mila) se skidaju svaki dan čak i kad se ne skida ništa?!
Nepostojanje bilo kakvih povlastica čak i onih koji imaju besplatan nalog.
Kod megaupload-a nema bilo kakvih ograničenja u pogledu dnevnog download-a, veličine fajla (kod premium korisnika), ne postoje glupavi rapidsi, a postoje "olakšice" da se umesto 45 (standardnih) sekundi brojanje traje 25 sekundi uz nastavak skidanja fajla čak i kad pukne veza (potrebno logovanje na sajt i download manager koji koristite). Najbolje od svega je što postoji doživotni nalog koji jeste papreno skup ali ga jednom platite i možete da ga koristite dokle MegaUpload bude postojao (ili dok ste živi).
Ne kažem da je Megaupload bolji ali daje više od RapidShare ili mi se samo čini?
Voleo bi da čujem vaše mišljenje.
Evo 3 razloga:
- Čekanje 15 minuta među dva "parta"
- Čekanje od 2,5 (dva i po) minuta za početak skidanja fajla od 200MB
- Pucanje veze čak i u ranim jutarnjim satima i ponovno čekanje od 15 minuta
Ne dam im pišljivu paru.
Ima dnevno ograničenje skidanja kod premium korisnika?!
Ima ograničenje veličine fajla čak i kod premium korisnika?!
Rapidsi (koja sprdnja majko mila) se skidaju svaki dan čak i kad se ne skida ništa?!
Nepostojanje bilo kakvih povlastica čak i onih koji imaju besplatan nalog.
Kod megaupload-a nema bilo kakvih ograničenja u pogledu dnevnog download-a, veličine fajla (kod premium korisnika), ne postoje glupavi rapidsi, a postoje "olakšice" da se umesto 45 (standardnih) sekundi brojanje traje 25 sekundi uz nastavak skidanja fajla čak i kad pukne veza (potrebno logovanje na sajt i download manager koji koristite). Najbolje od svega je što postoji doživotni nalog koji jeste papreno skup ali ga jednom platite i možete da ga koristite dokle MegaUpload bude postojao (ili dok ste živi).
Ne kažem da je Megaupload bolji ali daje više od RapidShare ili mi se samo čini?
Voleo bi da čujem vaše mišljenje.