Šta je novo?

Vaš utisak o Rapidshare-u?

Imaju potencijalne koristi, jer tu imaju imaju potencijalne korisnike. Pre ce neko ko je bio free korisnik da bude premium nego neko ko ceo zivot koristi samo torente. I nisam siguran ali zar nisu paid korisnici dobijali poene na osnovu toga sto se skidaju stvari sa free accounta, kad nesto uploaduju?

Moj utisak - rapidshare je mrtav. Mrtav kao mrtvi konj. Previse mrtvih linkova, nista vise ne motivise korisnike da uploaduju i sve je manje rapid linkova.

Ja mislim da super prolazimo kao free useri, ne samo na RS, već kod svih. Mogli bi lepo da ukinu free dl ili da ga zavrnu na nekih 10-20K i bole ih uvo. Od nas i tako nemaju nikakve koristi.

+1
Upravu si 100%.
Lepo naslazem u Jdown sa 4,5 sajtova i pustim da skida, oko 12GB svaki dan sa 2mbita netom i meni vise nego dosta.

Koristim JDownloader i skidam sa razlicitih servera, a rapid je "najgori od sve dece"- najsporiji i najnestabilniji.
Danas me je cak docekala sledeca poruka , nakon jucerasnje " da su svi free slotovi zauzeti",
"Please stop flooding our download servers":D:smash:

Haha, bas pricam drugaru da je meni napisao to za flood, ne moze da veruje lik.
Posle 5 minuta procitam tvoj post :p

Meni je Rapid sasvim solidan :)
Kakvi su Hotfile i Netload, Fileserve i slicni gde se bez reconnect-a ceka i po pola ili sat vremena na down sledeceg fajla,a i kada konacno docekas onda vidis da je brzina dvostruko manja za sledeci fajl :d rapid naspram toga ispada skroz ok
Realno jedino Rapid i Megaupload valjaju, sve ostalo je crap po nekim mojim iskustvima ;)
I ne mogu da se slozim za dostupnost linkova, na rapidu ih ima ubedljivo najvise - dovoljno je kucati u google "ime onoga sto te zanima+rapidshare" i uraditi to isto samo referencom megaupload-a i sve postaje jasno

Poslednja izmena:
Slažem se sve. Meni je megaupload najbolji ali džaba kad ne možeš ti birati odakle ćeš da skidaš već gde nađeš, a u tom slučaju je rapidshare još uvek dominantan. Ostali sa njihovim neprobojnim captcha sistemima i predugim čekanjem me uopšte ne interesuju i izbegavam ih. E sad, rapidshare se definitivno iskvario, juče po prvi put vidim čekanja i duža od 15 minuta tako da postaje kao i ostali. Valjda su alavi pa pokušavaju da iskoriste svoju vremenom stečenu dominaciju i zgrnu još keša iritiranjem (slots, flood, waiting sucks, činimo sve što možemo da skratimo duga čekanja - yeah right :mad:) i forsiranjem free korisnika da uplate premium. Siguran sam da u tome uspevaju i žao mi je zbog toga što većina nikad ne može biti složna pa da ih umesto plaćanja bojkotuje pa neka vide gde im je mesto. Umesto toga mnogi će im platiti, a meni je i***tski plaćati hosting sajtovima. Ljudima koji se bolje razumeju verujem da ima sve manje linkova na rapidu, i dobro je. Samo moj utisak je da se prelazi više Hot, Fserve, Fsonic a najmanje na megaupload koji je za free korsinike mislim najbolji. Naravno, uploaderi sigurno gledaju svoj interes pa je verovatno zbog toga.

I ne mogu da se slozim za dostupnost linkova, na rapidu ih ima ubedljivo najvise - dovoljno je kucati u google "ime onoga sto te zanima+rapidshare" i uraditi to isto samo referencom megaupload-a i sve postaje jasno
Pa kad ocenjujes broj linkova po tome koliko Google vidi stvari na MU vs RS...:d

...

RS je postao katastrofa.
Juce pola dana nisam mogao da skinem jedan fajl...

Poslednja izmena:
problem sa megaupload je sto uploader ne dobija nista za vecinu downloada. samo neke zemlje mogu da daju poene, a glavna prepreka je sto se poeni ne dobijaju za fajlove vece od 50mb :wall:

ja imam oko 100gb materijala na mu i solidan broj downloadova i nemam nijedan poen. fileserve nudi pare za download isto kao i rs nekada.

uploaderi su ti koji mogu nekoga da bojkotuju i samo od njih zavisi gde ce uploadovati. rs im je sve manje zanimljiv jer niko nece da radi za dzabe.

Imaju potencijalne koristi, jer tu imaju imaju potencijalne korisnike. Pre ce neko ko je bio free korisnik da bude premium nego neko ko ceo zivot koristi samo torente. I nisam siguran ali zar nisu paid korisnici dobijali poene na osnovu toga sto se skidaju stvari sa free accounta, kad nesto uploaduju?

Moj utisak - rapidshare je mrtav. Mrtav kao mrtvi konj. Previse mrtvih linkova, nista vise ne motivise korisnike da uploaduju i sve je manje rapid linkova.

Da mogo losiji nego pre zato sto uploderi dobijaju vise para od drugih pa ga dodatno miniraju.:smash:

Ja sam skinuo jedan fajl sa rapidshare-a a kad sam hteo da skinem drugi traži mi da čekam celih SAT VREMENA!

I plus ne dozvoljavaju da se koriste download manageri.

Đubrad!!!

Ma rapid je završio karijeru kod free korisnika :D. Ovo novo čekanje im je genijalna ideja, ma mogli su da stave da možeš jedan fajl dnevno da skineš...:mad:

Potpuno se slažem sa tobom
Da su SVI uploaderi koji su postavili sve te fajlove pametni pa da ih sve uklone RapidShare bi mogao da ugasi svoje servere jer više ljudi nebi imali šta da skinu.
Nekad je čekanja izmedju dva fajla bilo 15 minuta a sad je oko sat vremena.
Izgleda da su zaboravili da su od RapidShare upravo uploaderi napravili ime a ne oni sami, jer da nije uploadera nebi ni bilo fajlova na njihovom serveru.
Prvo ukidanje mesečnih naloga, pa ograničenje na 2,66GB, posle na 5GB dnevno, pa posle rapidski, ukidanje nagrada.
Ne dam im dinara, a kad sakupim pare kupiću MegaUpload doživotni nalog i mogu da koristim download menadžer, da mi fajlovi za upload budu neograničene veličine (čak i preko 2GB koliko je (ako ne grešim) limitiran RS).

Još samo da ubace podatke sa Vikiliksa i biće super:d,mislim,kad već imaju lejdi Gaga i bad romens.:D:p:d;):type::type::type::type:

Meni su MU, RS i HF (tim redom) odlični. Nemam nikave primedbe (sve kao free korisnik, naravno). Ostalo je boranija :D a FS me izrazito smara.

^^ Ajde please ne podiži 5 godina stare teme, uz ovakve ne baš smislene komentare.

Коментар има смисла јер је Rapidshare пре три дана угашен. Ионако су повлачили чудне потезе последњих година и није могло да буде другачије.

Коментар има смисла јер је Rapidshare пре три дана угашен. Ионако су повлачили чудне потезе последњих година и није могло да буде другачије.

Da postoji mogućnost davanja plusa na komentare dao bih ti dva, jedan za komentar a drugi što pišeš ćirilicom. Pisao bih i ja ćirilicom ali me mrzi da stalno menjam iz ćirilice u latinicu i obrnuto. Pozdrav

Nazad
Vrh Dno