Verujem da je situacija na terenu drugacija tj. da izlaze max. u susret i da se ni oni ne drze striktno toga ali jos jedan primer gde mogu da se pozovu na tekst iz ugovora koji svi mi mahom ne citamo do detalja i da ne mozes nista.Toliko pozitivnih komentara za Atlas, a bas nijedan o stajanju automobila u inostranstvu do 30 dana.
Mozda stoji u ugovoru ali ocigledno da se odmah resava problem kako god.
Tako je , potpuno ste u pravu! Jako pozitivnih komentara i za Atlas i za Teslu i za AM Club i AMSS i Kontinental i Smar Drive i Vozzi. Svako svoje hvali kao što sam već i rekao.Toliko pozitivnih komentara za Atlas, a bas nijedan o stajanju automobila u inostranstvu do 30 dana.
Mozda stoji u ugovoru ali ocigledno da se odmah resava problem kako god.
TELA24H
2x Šlepanje godišnje sa neograničenom kilometražom – potpuno besplatno do adrese iz ugovora, bez obzira na udaljenost.
Korisnik ima pravo na bezuslovan povratak vozila na adresu iz ugovora, čak i istog dana, ukoliko to zahteva.
Član 7 - Korisnik ima pravo na uslugu šlepanja u neograničenoj kilometraži bezuslova da mora prvo svoje vozilo da popravlja u servisu u kojem se nalazi. Ukoliko korisnik usluge svojom voljom želi da popravlja vozilo u servisu zbog nastavka svog putovanja, a u istom se ispostavi da mu popravka vozila ne odgovora zbog cenovnika tog servisa, i dalje ima bezuslovan povratak nazad. U tom slučaju, Korisnik nije u obavezi da svoje vozilo popravlja u tom servisu. Tesla24h će izvršiti povrat vozila i putnika na adresu iz ugovora o svom trošku.Gde kod Tesle piše da istog dana šlepaju ako se korisnik odluči za tu vrstu usluge? Pročitao sam ugovor koji postoji ovde na temi (iz 2024.god), ali nisam našao da je neveden bilo kakav rok, moguće da sam preskočio taj deo pa ako možeš da navedeš član ugovora ako znaš. Atlas recimo ima taj rok od 30 dana.
Bez obzira na tvoj auto, nikad ne znaš šta vozi neko drugi i šta mu je u glavi, a ne znaš ni uslove samog puta...Poz ja sam Zarko iz Nisa. Imam veliku zabludu i dilemu oko pomoc na putu. Putujem sa decom u kusadasi na odmor kolima i neznam.sta uzeti ciju uslugu pomoc na putu. Imam skodu superb 2016 god kojunsam uzeo pre par meseci. Do sada sam vozio passata punih 13 god i isao 4 puta za tursku i svake god za grcku snjim i i nikada nisam uzimao pomoc na putu jer sam znao sta vozim i kakav mi je auto . Sada je druga orica jeste auto noviji ali je meni nepoznat totalno
Koje jajarske fore i kod ovog Atlasa, ja pocetkom maja uplatio internacionalni+ po "specijalnoj ceni" od tipa 10 000rsd iako mi istice krajem juna jer je navodno trebalo da poskupi od 01.06.2025. Doduse i ja naivan....Sad sam ih zvao , kazu da je to akcija koja zvanicno krece od sutra, bice na sajtu
Danas sam kupio Internacionalni+ paket po novoj ceni, ali sam ujedno iskoristio i ranijepomenuti kod za popust tako da je konačna cena paketa 7.551,00 RSD. Nadam se da će vam biti od pomoći
Evo ga u ovoj objavi.Koji beše kod?
Uspeo, hvala.Evo ga u ovoj objavi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari