Tamo su joj rekli da je motor prolupao. Majstor u Beogradu je bio na odmoru do juče, pogledaće auto ovih dana.Koji je to ozbiljniji kvar jel rekao majstor u BGu koliko ce izaci popravka?
Meni ovo ok opcija. Da odem na dijagnostiku da platim ako mi se ne svidja onda slep. Posteno.Hvala za ovo, vidis uopste nisam obracao paznju na to.
U sustini onda cemo uvek imati taj trosak ukoliko se odlucimo prvo na servis.
Trošak kod majstora uvek postoji, neka pošalje račun Atlasu i refundiraće joj.Hvala za ovo, vidis uopste nisam obracao paznju na to.
U sustini onda cemo uvek imati taj trosak ukoliko se odlucimo prvo na servis.
Mene interesuje sta bi bilo da si odustao od popravke. Dali u tom slucaju imas bezuslovan slep do kuce ili u vrednosti do 1000e. Neko pise ovako, neko onako. Poslao sam im juce upit na email, ali odgovor jos nisam dobio.Meni se prosle godine desila havarija na granici makedonija/grcka, odnosno tokom cekanja na granicnom prelazu Dorjan (cekali smo 3.5 sata).
Posto mi je auto stariji (2008 godiste) resio sam da uplatim Atlasov paket Evropa + (ne znam tacan naziv) koji pokriva popravku vozila u inostransvu do 500e.
Inace stradao mi je menjac, mogao sam samo da ubacim u 3 i 4 brzinu posto je bila velika guzva na granici to sam tek mogao da proverim kad sam dobio malo prostora da se zaletim tj kad sam presao granicu. Prva pumpa posle granice nije uopste blizu ne znam tacno subjektivni osecaj 50km mozda je malo manje do tamo sam vozio 4-tom brzinom i molio boga da nema neki semafor ili veca uzbrdica. Sve u svemu dovukao sam se nekako do pumpe i odmah pozvao Atlas, rekli su mi da ce oni da kontaktiraju neki slep i da ce da me nazovu. Mi smo tek krenuli na more tako da opcija nije bila da se vracamo nazad, ostalo nam je otprilike oko 2h do odredista posto smo isli u Vurvuru a auto se zaustavio pola sata od soluna. Pozvali su nas iz Atlasa i rekli da ce nas kontaktirati slep sluzba iz grcke i sa njima dalje komuniciram. Posle nekog vremena pozvao me je covek koji je minimalno znao Engleski a posto moje znanje grckog nije na nekom nivou zamolio sam radnicu na pumpi da prica sa njim i da mu objasni gde se pumpa nalazi. Posle puno puno vremena slep je dosao natovario auto i odvezao ga u neku garazu u solunu sa objasnjenjem da je subota popodne i da ce ga u ponedeljak voziti u servis. Posto sam Atlas pitao kakva je opcija za nas putnike (inace putovao sam sa zenom i bebom od godinu dana) rekli su mi da mogu da nam nadju smestaj (hotel do 3 zvezdice), ja sam ih pitao da li mogu da nam organizuju prevoz do naseg smestaja koji je udaljen manje od 2h rekli su da mozemo da zovemo taksi i da ce oni to pokriti. Taksi je pozvao covek koji je dosao da odslepa auto. Mi smo na pumpi sve ukupno proveli 4.5 sata + 3.5 na granici ukupno ~8h.
Da skratim posto sam se raspisao:
Taksi: 170e
Popravka: 370e - ljudi iz servisa jako ljubazni objasnio sam im da bi mi trebala kola sto pre u ponedeljak je auto stigao kod njih u utorak su me zvali da dodjem po njega
Dolazak po kola posle popravke ne pokrivaju
Taksi ne ulazi u onih 500e za popravku to je posebno
Refundirano u roku od 30 dana
Tako da sve u svemu osim cekanja (mozda zbog lokacije i vremena kada se kvar desio) generalno pozitivno iskustvo sa samom uslugom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari