Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

Ima tu neke istine... Ni meni nikad nije trebala pomoć kad god sam imao uplacenju članarinu. To je najbolja varijanta 😁

Uzeo Atlas internacionalni + paket. Hvala za kod, još radi, izašlo me 9440 din. Nepunih 1000 din skuplje od Tesle, a mnogo više daje.
Završio sve preko neta i platio karticom, nisam ni pričao sa operaterima. Samo dobio mail sa ugovorom i uslovima. Dobio i kod za korišćenje aplikacije. Ne može prostije.

A kako tumačiš ovaj maksimalni rok izvršenja od 30 dana ili je još bolje pitanje kako ga oni tumače?
Prosle godine kada sam se odlucivao koju pomoc na putu da uzmem proucavao sam opste uslove poslovanja. Svi su imali taj uslov od 30 dana. U sustini kako sam ja to razumeo oni se ostalvjaju lufta da ti auto vrate u Srbiju u roku od 30 dana. Zauzeti slep kamioni, guzva i slicno ili npr pokvari ti se auto lupam sad u Svedskoj a tamo nemaju vozilo pa dok obezbede...
Inace prosle godine je uslov za neograniceno slepanje kod Atlasa bio rok od 30 dana a ako hoces odmah onda 1000km cini mi se. Tu cifru podelis sa 2 jer slep kamion mora da dodje po tebe i da se vrati. Razliku u kilometrazi placas odmah pre utovara na slep.
To im je bilo u opstim uslovima.
Oni pricaju i reklamiraju da imaju neogranicen slep. Kako je to u praksi nemam pojma. Cini mi se da su se javljali neki ljudi ovde koji su imali Atlas da su bili zadovoljni saradnjom.

Pozdrav, planiram da uzmem neku od usluga pa me zanima da li neko ima iskustva sa Paket 5+Evropa paket kod AMClub?

Odgovara mi da vežem paket na sebe, a ne na vozilo, što ovaj paket omogućava. Potrebne su mi zemlje regiona i Srbija naravno.

U odabriru paketa piše da se isti odnosi na Srbiju+Evropu, međutim kada se čitaju uslovi, obratio sam pažnju na član 3. gde piše da se paket odnosi na Evropu (bez Srbije) pa me to malo buni..

Prilozi

• Screenshot_20250331_204548_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250331_204548_Samsung Internet.jpg
    227.2 KB · Pregleda: 62
  • Screenshot_20250331_203653_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250331_203653_Samsung Internet.jpg
    142.3 KB · Pregleda: 42
Mozda su to uslovi USLOVI POMOĆI NA PUTU ZA EVROPA PREMIJUM PAKET – AM CLUB.
Samo im ti uslovi koriscenja stoje na sajtu.
Koliko videh u samom paketu oni nude i slepanje u Srbiji 2x, popravka u srbiji 2x kao i smestaj u hotelu 2x tako cisto sumnjam da lazu ali u svakom slucaju mozes da im trazis uslove koriscenja za paketi koji te zanima.

^^

Da , ti uslovi stoje na sajtu kao opšti (ne znam iz kog razloga) i taj paket se vezuje za vozilo.

Uvid na uslove za paket koji mene zanima "5+Evropa" sam slučajno otkrio klikom na link iza polja za čekiranje saglasnosti..

Moja pretpostavka takođe je da paket važi i za Srb, ali zašto su onda tako napisali, ne znam. Svakako ću se raspitati kod njih detaljno pre kupovine ukoliko se budem odlučio da uzmem, pa ću u tom slučaju javiti ako još nekoga bude zanimalo.

Prilozi

• Screenshot_20250402_164059_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250402_164059_Samsung Internet.jpg
    58.1 KB · Pregleda: 48
Sto vas vise citam, manje znam.Pa moram da pitam ( racunam neko pametniji ce da presece) : Koje internacionalno osiguranje da kupim a koje bi mi najbolje bilo ( ne daj boze da zatreba) na putu do HR primorja? Kako samo stekao utisak, Atlas ? HELP :rolleyes:

Atlas ili Tesla, ostali su visokorizicni.

Da li postoji paket koji može da se pazari za strane table? Naša lk.

Stiglo mi danas na mail, možda nekome bude korisno :)

sava.jpg

Ima li neko iskustvo sa Smart Drive? Malopre sav video na Instagramu, prvi put čujem za njih.

Koja je ovo Atlasu fora, zove me neka njihova preko koje sam uzeo paket prošle godine, kaže da je sad Srbija + Evropa 11.490 rsd, ali eto pošto već imam paket, za mene može 9.990. Vidim na sajtu da je cena zapravo 10.490. Zašto laže za cenu paketa nije mi jasno. Još ako onaj kod sa 10% popusta iskoristim, ispašće povoljnije od te njene ponude..

Nisi jedini koga su zvali sa identičnom pričom i ponudom, a definitivno je sa onim kodom iz teme jeftinije oko 500 dinara.

Evo da pohvalim Atlas.
Da ne dužim, zadovoljan sam uslugom šlepanja.

Stiglo mi danas na Vajber, možda nekome bude korisno :)

atlas.jpg

Preko ove Dušice u svakom obliku je 9990din.

Nzm sta da uzmem za put do grcke. AMSS imamo u firmi u kojoj radim i desio nam se kvar pozvali dosli i pokupili i pricao sam s vozacem kako kad je u inostranstvu reko grcka npr kaze imaju partnere naravno grci to nemogu da poprave i onda nasi odavde krecu i pokupe celu porodicu i auto u slucaju kvara .tako nisu losi ni za inostranstvo*bar iz price*.uzecu verovatno AMSS nadam se da mi nece zatrebati :) nekako me brine da ne bude sa Atlassom kao i sa Vozzi sto je bilo.

Poslednja izmena:
Ja sam uplatio Atlas internacionalni, 9990din..

I ja se razmišljam šta da uzmem, Atlas, Teslu, za Grčku...

Ima li nekih akcija-prošle godine je bilo nešto preko neke stranice na fejsu?!

Poz ja sam Zarko iz Nisa. Imam veliku zabludu i dilemu oko pomoc na putu. Putujem sa decom u kusadasi na odmor kolima i neznam.sta uzeti ciju uslugu pomoc na putu. Imam skodu superb 2016 god kojunsam uzeo pre par meseci. Do sada sam vozio passata punih 13 god i isao 4 puta za tursku i svake god za grcku snjim i i nikada nisam uzimao pomoc na putu jer sam znao sta vozim i kakav mi je auto . Sada je druga orica jeste auto noviji ali je meni nepoznat totalno

Poz ja sam Zarko iz Nisa. Imam veliku zabludu i dilemu oko pomoc na putu. Putujem sa decom u kusadasi na odmor kolima i neznam.sta uzeti ciju uslugu pomoc na putu. Imam skodu superb 2016 god kojunsam uzeo pre par meseci. Do sada sam vozio passata punih 13 god i isao 4 puta za tursku i svake god za grcku snjim i i nikada nisam uzimao pomoc na putu jer sam znao sta vozim i kakav mi je auto . Sada je druga orica jeste auto noviji ali je meni nepoznat totalno
Apsolutno se slazem. Nisi upoznao dovoljno auto. Za inostranstvo imas izbor samo izmedju Atlasa i Tesle. AMSS bih samo preporucio za nasu zemlju. Jer misljenja sam da i Atlas i Tesla imaju vise partnera ( slep sluzbi i servisa) u inostranstvu od AMSS. Izcitaj temu pa odaberi sta je najbolje za tebe. Pogledaj i sve stavke ugovora oba pruzaoca usluge pomoci na putu.
Ja imam pozitivno iskustvo sa Atlasom pre dve godine.

E ovako, ljudi ili namerno neće da se informišu ili ne znam u čemu je problem. Nezahvalno je pričati o iskustvu korisnika zato što svako hvali svoje! Ja ću sad pokušati da sumiram sve i dam što jasniju sliku o kompanijama koje se bave pomoći na putu. Treba imati u vidu da svaka kompanija ima barem 10% nezadovoljnih korisnika, da li je to internet operater , osiguranje , pomoć na putu ili bilo šta drugo. Pojasniću pakete pomoći na putu koji se odnose na teritoriju Evrope izuzev Srbije. ISKLJUČIVO SE VODITI ugovorima dotičnih kompanija ili informacijama na oficijalnom sajtu.
ATLAS
Član 12- Povratak vozila Korisnika usluge i svih putnika koji su se zatekli uvozilu u trenutku kvara ili saobraćajne nezgode za RepublikuSrbiju do adrese Korisnika usluge navedene u Ugovoru ili prijavljene prilikom aktivacije Paketa il i2. šlepovanje do najbližeg servisa i pokriće troškova popravke vozila u servisu do limita od maksimalno 500,00 (slovima: petsto) eura. Ukoliko Korisnik usluge zahteva da se u okviru usluge iz st. 1 ovog člana, tač. 1. povratak vozila i putnika u Republiku Srbiju izvrši odmah,a najkasnije u roku od 4 radna dana od dana upućivanja poziva Korisnika usluge ka Call Centru Atlas Servisa sa zahtevom zapovratak vozila u Republiku Srbiju, limit za uslugu iznosi 1.000,00(slovima: hiljadu) eura. Ukoliko je Korisnik usluge saglasan da Atlas Servis organizuje i izvršipovratak vozila u Republiku Srbiju najkasnije u roku od 30 dana od dana upućivanja poziva Korisnika usluge ka Call Centru Atlas Servisa sa zahtevom za povratak vozila u Republiku Srbiju, Atlas Servis ćepokriti sve tako nastale troškove.
Troškovi popravke vozila obuhvataju troškove servisa na licu mestai/ili troškove u servisu (trošak rezervnih delova, trošak rada servisera itroškove ležarine) i pokriveni su od strane Atlas Servisa do sledećih limita:- kvarovi na elektro uređajima do 100 (slovima: sto) eura,- kvarovi na sistemu za napajanje gorivom do 200 (slovima: dvesta)eura,- kvarovi na motoru do 500 (slovima: petsto) eura,- kvarovi na vešanju automobila do 200 (slovima: dvesto) eura,- kvarovi na kočionom sistemu do 100 (slovima: sto) eura,- kvarovi usled saobraćajne nezgode do 500 (slovima: petsto) eura,- ostali kvarovi, osim kvarova koji su izuzeti u čl. 15, do 200(slovima: dvesto) eura.

ZAKLJUČAK: Iz priloženog se vidi da ATLAS pokriva 1x Šlep do kuća ALI DO 1000e (ako hoćete odmah kući) , ili da vam auto stoji do 30 dana u inostranstvu! I da tih 500e popravke nije na sve 500e nego da su kvarovi podeljeni. ZNAČI IMATE 1X ŠLEP DO 1000e ILI 1X500e popravku koja je podeljena.

TELA24H

2x Šlepanje godišnje sa neograničenom kilometražom – potpuno besplatno do adrese iz ugovora, bez obzira na udaljenost.
Korisnik ima pravo na bezuslovan povratak vozila na adresu iz ugovora, čak i istog dana, ukoliko to zahteva.
ILI

2x Popravka vozila do 200€ – važi za bilo koju vrstu kvara.

AMC - AM Club
2x Usluga šlepanja do prvog servisa ili do kuce €400
ILI

2x Hotelski smeštaj- Noćenje u hotelu za max 5 putnika (obavezan fiskalni i gotovinski račun) €100
ILI
2x Pokriveni troskovi u servisu uz obavezan fiskalni i gotovinski račun izdat u servisu €100

Treba ima u vidu da kad vam piše na sajtu 2x ovo, pa 2x ovo, pa 2x ovo , to NE ZNAČI da imate 6 ASISTENCIJA - NEGO 2 ASISTENCIJE A 6 OPCIJA - PA BI TO ZNAČILO 1X HOTELSKI I POSLE 2 MESECA POPRAVKA DO 100e i paket ste iskoristili!

ZNAM DA ĆE SAD OVO DA TUMAČI SVAKO NA SVOJ NAČIN, I DA ĆE BITI ONIH KOJI ĆE GOVORITI KAKO SU DOBILI OVU ILI ONU USLUGU, ALI JA SAM ISKLJUČIVO KORISTIO PODAKE SA NJIHOVIH SAJTOVA I NAJBOLJE BI BILO DRŽATI SE TE PONUDE.

Kazi nam da radis za teslu bez da nam kazes da radis za teslu.

Nazad
Vrh Dno