Sta to vise daje u odnosu na Teslu? S obzirom da si tek kupio paket pretpostavljam da si proucio opste uslove Atlasa i Tesle?. Nepunih 1000 din skuplje od Tesle, a mnogo više daje.
Prosle godine kada sam se odlucivao koju pomoc na putu da uzmem proucavao sam opste uslove poslovanja. Svi su imali taj uslov od 30 dana. U sustini kako sam ja to razumeo oni se ostalvjaju lufta da ti auto vrate u Srbiju u roku od 30 dana. Zauzeti slep kamioni, guzva i slicno ili npr pokvari ti se auto lupam sad u Svedskoj a tamo nemaju vozilo pa dok obezbede...A kako tumačiš ovaj maksimalni rok izvršenja od 30 dana ili je još bolje pitanje kako ga oni tumače?
Atlas ili Tesla, ostali su visokorizicni.
Hvala za ovaj post, iskoristio kodPostavio sam u ovom postu kod za popust od 10% na Atlas pakete, tako da npr. Internacionalni + izadje 9.441,00rsd.
Jos uvek radi, malopre sam proverio, pa eto ako nekome treba...![]()
Radi još uvek?Hvala za ovaj post, iskoristio kod![]()
Radio je pre neki dan kad sam uzeo, pokusaj pre placanja.Radi još uvek?
Apsolutno se slazem. Nisi upoznao dovoljno auto. Za inostranstvo imas izbor samo izmedju Atlasa i Tesle. AMSS bih samo preporucio za nasu zemlju. Jer misljenja sam da i Atlas i Tesla imaju vise partnera ( slep sluzbi i servisa) u inostranstvu od AMSS. Izcitaj temu pa odaberi sta je najbolje za tebe. Pogledaj i sve stavke ugovora oba pruzaoca usluge pomoci na putu.Poz ja sam Zarko iz Nisa. Imam veliku zabludu i dilemu oko pomoc na putu. Putujem sa decom u kusadasi na odmor kolima i neznam.sta uzeti ciju uslugu pomoc na putu. Imam skodu superb 2016 god kojunsam uzeo pre par meseci. Do sada sam vozio passata punih 13 god i isao 4 puta za tursku i svake god za grcku snjim i i nikada nisam uzimao pomoc na putu jer sam znao sta vozim i kakav mi je auto . Sada je druga orica jeste auto noviji ali je meni nepoznat totalno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari