Jel to neka akcija? meni ce trebati ali tek tamo za septembar posto do nekog avgusta imam onaj za SrbijuJa ipak uzeo Atlas internacionalni 8400din .ne moj mi treba nek su im pare alal![]()
Izlaze u susret. meni istice paket u julu mesecu, uplatio pre 2 dana i dogovorili se da paket pocinje da vazi kad istekne stari.Jel to neka akcija? meni ce trebati ali tek tamo za septembar posto do nekog avgusta imam onaj za Srbiju
Pozvao si nekog ? Ja sam prosle preko sajta narucio, nisam preko akviziteraIzlaze u susret. meni istice paket u julu mesecu, uplatio pre 2 dana i dogovorili se da paket pocinje da vazi kad istekne stari.
Potpuno sam zaboravio na njihovu aplikaciju, mislim da sam je samo jednom otvorio kada sam uzeo osiguranje hahaSkinite njihovu aplikaciju sve tamo cete videti. Kolega koji je tek kupio paket(par postova iznad) moze pu,pu odatle traziti intervenciju, a i ti @Oswajac da vidis kako su ti zaveli taj poziv 😅
Da, imam broj njihovih agenata ili ti operatera i preko Vibera sve reseno.Pozvao si nekog ? Ja sam prosle preko sajta narucio, nisam preko akvizitera
Videh na isntagramu jedan sto ga pratim reklamira 20% popsuta atlas, odoh na sajt i ono 11k kosta taj paket kojic ce mi trebati.
Inace do sada nije bilo potrebe da koristim, zvao sam zimus kada mi je riknuo akumulator, auto bio ispred kuce parkiran i bilo mi glupo da zovem Atlas, drug me napeo ma zovi. pozovem i bas su ljubazni bili, pitali jel hocete da dodje kamion sa ekipom da probaju paljenje na kablove ili da Vas slepa do majstora/prodavnice. Ja onako iznenadjen, mislio sam ima da me odj... na briznu, zamolim da ako nije problem da sacekaju da vidim ako neko naidje i probam kablovima da upalim, ako nije akumulator onda da dodju. Kaze operater nije problem, posto je to bilo 30.12. u 19h niko ne radi pitam moze li ujutru ako bude potrebno slepovanje, nema problema moze.
Posle jedno 10ak dana zove mene neko iz Atlasa da pita kako prosla intervencija posto vidi da sam imao intervenciu , ja objasnim situaciju da nije bilo potrebe za istom jer upalio auto na kablove, on kao pribelezio. E sad da stvarno je pribelezio da nisam imao intervenciju to ne znam ili se vodi kao da sam iskoristio jednu uslugu
Pa onako, moze to i bolje, ali se vidi koji paket imas.Jel ima neke koristi od ove Atlas aplikacije? Prošle godine sam je instalirao, ali nije detektovala paket vezan za vozilo.
Bukvalno iznad napisah da mi nije detektovala da imam paket 😄Jel ima neke koristi od ove Atlas aplikacije? Prošle godine sam je instalirao, ali nije detektovala paket vezan za vozilo.
Bukvalno iznad napisah da mi nije detektovala da imam paket 😄
Dobiću info (valjda) kad bude funkcionalna kako treba, pa cu proslediti info.
Konkretno, delimično si u pravu, ali zbog razlike u detaljima paketa, reputacija ti neće dati šlep ili popravku, a da u većini slučajeva ne platiš ništa.Zašto se toliko forsira Atlas?
Više nego duplo su jeftiniji paketi pomoći na putu kod osiguravajućih kuća (Generali, DDOR,....,).
Ove kompanije kao Atlas se pojave i ugase preko noći (primer je Vozzi), dok osiguravajuće kuće traju i brinu o reputaciji.
Moja iskustva pokuzuju suprotno (DDOR).
Koristio sam šlep, stigli u izuzetno kratkom roku.
Zašto se toliko forsira Atlas?
Više nego duplo su jeftiniji paketi pomoći na putu kod osiguravajućih kuća (Generali, DDOR,....,).
Ove kompanije kao Atlas se pojave i ugase preko noći (primer je Vozzi), dok osiguravajuće kuće traju i brinu o reputaciji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari