Šta je novo?

Unreal Tournament 3

da li je izasla igrica ili se to odnosi na demo

haha, pa to i radim, ali on nece da zapamti promene. kaze da mora da se restartuje da bi zapamtio a kad restartujem sve je isto i mnogo mi je ruzna grafika, bljak, ali igra je vrh, moja najomiljenija, nisam ocekivao nista lose. steta sto ne prave unreal 3...

napumpao sam grafiku iz nvidia control panel-a i freeze-uje se igra kada ucitava nivo...shit

pa ti samo promeni opcije i rezoluciju i nemoj restartovati igru, sasvim sam siguran da ce raditi i tako ;)

Poslednja izmena:
ma jok. stavim sve lepo dok sam u igri i mnogo je brljava grafika. mutno i ruzno, ali nema veze strpljiv sam ja. kad izadje full verzija bice sve lepo. :)

igra koristi texture straming tehnologiju, treba joj par sekundi da ucita teksture, dok ne ucita sve izgleda brljavo i ruzno, ali sta je kod tebe problem - ne znam. Nemas popunjenu "moja masina" pa ne znam kakav komp imas tj koje komponente. Sorry, ne znam kako da ti pomognem :S:

Poslednja izmena:
Evo uporedjenja kako izgleda slika pod razlicitim modovima Post Processinga, da bi ste zakljucili sami kako je najbolje podesiti
(prikaz je sa graficke 8800GTS, 1280x1024, 8xAF, u igri sve na Max.):
Muted ..................... Default ................... Vivid ....................... Intense

Po meni definitivno treba drzati na Muted ili Default. Slika ima neuporedivo vise detalja. Vivid i Intense nisu nista drugo do budzenje Game i samim tim uticaja na budzenje boje i kontrasta ali uz gubljenje sitnih detalja.

Poslednja izmena:
Slažem se. Default is the way to go. Iliti: nije džabe default default :D

Poslednja izmena:
Tim Sweeney says memory is all you need!

http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/10/12/tim-sweeney-memory
"In Unreal Tournament 3 and Gears of War for PC, there is a significant gain in having 512MB of video memory rather than 256MB. So, first and foremost, get at least a 512MB card if you can afford it. If you haven’t maxed out your budget, then go for the maximum single-card performance that doesn’t require extreme cooling, e.g. buy an entry-level GeForce 8800 over a GeForce 8600."
Kazem ja da je bolje sacekati i vidjeti sta 8800GT nudi.

A da NVidia konacno napise postene drajvere pa da GTS 320 pocne da koristi poslednjih 64MB ?

... gde si namestio AA, ja nigde to ne vidim, wtf?
Na Epic forumu sam procitao da bi dobio AA u UT3 trebas da primenis sledeci trik (vazi samo za 32-bit. XP):
- reimenuj UT3Demo.exe u Bioshock.exe, naravno promeni isto to u shortcut-u kojim pokreces igru, zatim u nVidia Control Panelu\Manage 3D Settings\Program Settings\Bioshock podesi AA koji zelis i to je to. Drajver ce pokrenuti AA unutar UT3-ke bez ikakvih problema.

Ja to ne mogu jer imam XP SP3 sa UT3Demo.exe fajlom za 64-bit. OS-ove (onaj sto resava problem "nedozvoljenog modifikovanja ...", naveo sam to na jednoj od predhodnih strana), a ova caka radi samo sa 32-bit. OS-ovima (pa bez obzira sto je XP SP3 stvarno 32-bit, on ga tretira kao 64-bit. i ovo ne radi).

Poslednja izmena:
Ut3

Izgleda da je i kod mene isti simptom kao i kod mnemonic-a.
Izlecice to full...;)

ma opusteno ljudi, kad izadje full verzija mozemo da se organizujemo preko neta pa da vas malo headshot-ujem :-devil-:

Poslednja izmena:
Ova igra ima najbolju grafiku koju sam do sada video u igrama! Potpuno sam zapanjen! :zgran: Na skali od 1 do 10 za grafiku, ova igra zaslužuje 16. :D Sjajan posao su napravili i vidi se da je dosta truda uloženo. Super grafika, osvetljenje, fizika, animacija, efekti... sve je vrh... sem same igre koja je zanimljiva samo za par puštanja :S:

Prilozi

• hover.jpg
    hover.jpg
    101.6 KB · Pregleda: 167
eto ja je vec danima igram kad god nadjem vremena, za razliku od ETQW koji sam uninstalirao cim sam pregledao ostale mape...Ali to je stvar ukusa...

Hehehe vi izgleda niste nikada igrali Gears Of War! ;) Jos prosle godine je imao takvu grafiku! Cak mi se i cini da GeOW ima dosta cistije teksture.
BTW, UT III FTW!!! :happy:

Poslednja izmena:
za razliku od ETQW koji sam uninstalirao cim sam pregledao ostale mape...
Nisam imao vojle ni za to, obrisao sam ga posle 50 pretrcanih metara. Uzas koliko je ID izgubio sebe.

Ovaj UT je iznenadjenje godine za mene. Od COD 4 sam i ocekivao da ce biti dobar, a ovome seuopste nisam nadao. CTF je brutalan.

Nijedan demo me nije odushevio kao ovaj. Odlican gameplay + odlicna grafika + solidna optimizacija = fps godine :p

Cak mi se i cini da GeOW ima dosta cistije teksture.
Ovde niko izgleda ne čita... :trust:
Teksture su manje u demou zbog veličine DL-a, verovatno na nivou medium detalja. Puna igra će imati detaljnije teksture.

jel ima beneficija od DC ili Q procesora ... moze screenshot task managera :)

Naravno da ima. DC i QC su danasnji mainstream, nista fancy i normalno je da ovako jake igre za 2008-u godinu crpe taj potencijal.

Edit: evo malo o engineu

Poslednja izmena:
eto ja je vec danima igram kad god nadjem vremena, za razliku od ETQW koji sam uninstalirao cim sam pregledao ostale mape...Ali to je stvar ukusa...

apsolutno... ja sam ovo probao i sem extra grafike ova igra nema nista sto moze da me zainteresuje. Nema sumnje da ima bolju grafiku od QWa, ali gameplay nije ni za prineti.

Od ove igre očekujem samo mnogo bolje igre sa U3 motorom, a sama igra mi je samo dobar tech demo ;)

Igra ce imati bar 30% ostrije texture od GOW...garantovano!

Vrh Dno