dr.copycat
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2005
- Poena
- 319
da li je izasla igrica ili se to odnosi na demo
haha, pa to i radim, ali on nece da zapamti promene. kaze da mora da se restartuje da bi zapamtio a kad restartujem sve je isto i mnogo mi je ruzna grafika, bljak, ali igra je vrh, moja najomiljenija, nisam ocekivao nista lose. steta sto ne prave unreal 3...
napumpao sam grafiku iz nvidia control panel-a i freeze-uje se igra kada ucitava nivo...shit
Kazem ja da je bolje sacekati i vidjeti sta 8800GT nudi."In Unreal Tournament 3 and Gears of War for PC, there is a significant gain in having 512MB of video memory rather than 256MB. So, first and foremost, get at least a 512MB card if you can afford it. If you haven’t maxed out your budget, then go for the maximum single-card performance that doesn’t require extreme cooling, e.g. buy an entry-level GeForce 8800 over a GeForce 8600."
gde si namestio AA, ja nigde to ne vidim, wtf?
A da NVidia konacno napise postene drajvere pa da GTS 320 pocne da koristi poslednjih 64MB ?
Na Epic forumu sam procitao da bi dobio AA u UT3 trebas da primenis sledeci trik (vazi samo za 32-bit. XP):... gde si namestio AA, ja nigde to ne vidim, wtf?
Nisam imao vojle ni za to, obrisao sam ga posle 50 pretrcanih metara. Uzas koliko je ID izgubio sebe.za razliku od ETQW koji sam uninstalirao cim sam pregledao ostale mape...
Ovde niko izgleda ne čita... :trust:Cak mi se i cini da GeOW ima dosta cistije teksture.
Ovde niko izgleda ne čita... :trust:
Teksture su manje u demou zbog veličine DL-a, verovatno na nivou medium detalja. Puna igra će imati detaljnije teksture.
jel ima beneficija od DC ili Q procesora ... moze screenshot task managera![]()
eto ja je vec danima igram kad god nadjem vremena, za razliku od ETQW koji sam uninstalirao cim sam pregledao ostale mape...Ali to je stvar ukusa...
jel ima beneficija od DC ili Q procesora ... moze screenshot task managera![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari