Šta se to dešava, nemož pstići sve akcije banaka iskoristiti 😄 ?I još jedna akcija za otvaranje računa i prenos zarade, ovog puta za 15k u saradnji sa Univerexportom. Detalji ovde.
Pa kad bi nam dali već ovog meseca onih 7000 kod Ersta pa da možemo da stignemo da prebacimo primanja kod Unija do Februara, ovako nas zarobili bezveze 🙂Šta se to dešava, nemož pstići sve akcije banaka iskoristiti 😄 ?
Jel to ova sto moze da se deli na rate bez kamate?
Račun štednje po viđenju je moguće imati samo uz Gold paket.Koja je najjednostavnija opcija ukoliko hoću da odvojim karticu za internet plaćanja i račun gde čuvam novac?
Ako si otvorio ovog meseca dobićeš posle 20-tog Januara prvi od 2000 dinara.Dalije neko dobio vaučere za kupovinu u Univerexportu ?
Pitao sam preko chata agenta da li se može otvoriti račun na taj način, on odgovorio da mora u ekspozituri. Ali pokušaću preko linka ovog što si poslao.Izgleda da su prećutno omogućili otvaranje uz video identifikaciju
Registracija
videochat-portal.unicreditbank.rs
![]()
Lista obveznika pod nadzorom Narodne banke Srbije koji su dostavili obaveštenje i urednu dokumentaciju kojom se dokazuje da su ispunjeni uslovi za sprovođenje postupka video-identifikacije
Raiffeisen banka a.d. Beograd IPay See d.o.o. Beograd-Čukarica Addiko bank a.d. Beograd ProCredit bank a.d Beograd Sava životno osiguranje a.d.o. Beogradwww.nbs.rs
Dobije se mejl sa linkom za nastavak procesa, gde se onda potvrđuje broj telefona, pa se posle formira lozinka, ali na naredni korak neće i izbacuje grešku.Zvanično je ovo tek u pripremi, ne zna se kad će pustiti, ali stvarno je zanimljivo pitanje šta bi se desilo popunjavanjem ovog formulara, kad je već javno dostupan.
Probaj ponovo, tako sam ja uspeo, stigao do video poziva ali rade samo 8-19h radnim danom, pa cu videti u ponedeljak..Dobije se mejl sa linkom za nastavak procesa, gde se onda potvrđuje broj telefona, pa se posle formira lozinka, ali na naredni korak neće i izbacuje grešku.
Pretpostavljam da uskoro kreću, nadam se već od ponedeljka
Kako izgledaju ti vaučeri i kako nam se dostavljaju ?Dalije neko dobio vaučere za kupovinu u Univerexportu ?
Isto i kod mene, moraćemo da ih zivkamo i cimamo :Dali je neko dobio vaučere za Univerexport, piše na sajtu do 20. u mesecu za prethodni mesec. Ja otvorio račun u decembru ali od vaučera za sada ništa. 😢
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari