crnikapetan
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 25.10.2024
- Poena
- 20
Sad ni u aplikaciju ne mogu da udjem, "Korisnicki nalog blokiran" neko drugi ili samo meni?
Nikakav email ili sms ne dobi da mi je ista blokirano. Nista cudno, tako bese i za licnu kartu pre 2 god kad su mi trazili, mozda je nesto tako a opet ja na aplikaciju udjo pre 2-3h bez ikakvog problema i onda na ebanking gde je kada sam pokusao da se ulogujem da mi je acc blokiran... nista ne pomisli jer aplikacija radila i mislio sam da je neki bug, a opet mozda je to ulogovanje na ebanking blokiralo nalog. Nemam pojma, moram opet sutra da se igram s njima, sad se uopste pitam dal iko drugi moze da promeni taj limit na kartici jer meni jos ne radi kada proba danas, znam da imam dobru srecu.Meni normalno radi.
3 godine valjdaKoliki je rok vazenja lidl vaucera ?;-)
Mogu. Platićeš poklon karticom u željenom iznosu, odnosno ako hoćeš skroz da istrošiš, pokaži kasiru preostali iznos. Pin je četvorocifreni broj iznad barkoda.Da li se lidl vauceri mogu iskoristiti iz vise puta? Iskoristio sam oko 2000 pa mi ostaje jos 1000 na jednom vauceru
Nema ni kod mene idalje, a danas je 20.Je l nekome legao Lidl vaučer za ovaj mesec? Za sad nema ništa, bar kod mene.
Tako je, mada stigne i SMS obaveštenje da ti je poslat, tako je makar bilo meni za prvi (20. decembar) i drugi (20. januar) vaučer. Danas definitivno ništa.vaucer dolazi u mbank opcija dokumenti?
Meni radiNisam ni ja dobio 3 vaucer, zadnja 2-3 dana kad udjem u lidl aplikaciju u ponudu partnera da vidim ima li nesto novo ne radi. Jer tako i kod ostalih?
Pitao je u kontekstu kako da upadne u promociju, a da koristi plastičnu karticu.Ja mislim da ne treba NFC,skenira se bar-kod poklon vaučera, prislanja se tamo gde se očitava Lidl plus aplikacija
Verovatno kroz online plaćanja, da ugovoriš virtuelnu i plastičnu sa istim brojem (ovako je bilo kada sam prelazio sa Platnog računa sa osnovnim uslugama na Standard), ali to je vrlo upitno kako će se tretirati i uzmi ovo tumačenje sa rezervom.Ima neko ideju kako iskoristiti promociju sa lidlom, ako mobilni telefon ne podrzava NFC ? 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari