Šta je novo?

Unicredit banka

Sad ni u aplikaciju ne mogu da udjem, "Korisnicki nalog blokiran" neko drugi ili samo meni?

Meni normalno radi.
Nikakav email ili sms ne dobi da mi je ista blokirano. Nista cudno, tako bese i za licnu kartu pre 2 god kad su mi trazili, mozda je nesto tako a opet ja na aplikaciju udjo pre 2-3h bez ikakvog problema i onda na ebanking gde je kada sam pokusao da se ulogujem da mi je acc blokiran... nista ne pomisli jer aplikacija radila i mislio sam da je neki bug, a opet mozda je to ulogovanje na ebanking blokiralo nalog. Nemam pojma, moram opet sutra da se igram s njima, sad se uopste pitam dal iko drugi moze da promeni taj limit na kartici jer meni jos ne radi kada proba danas, znam da imam dobru srecu.

Ma bolje te Lidl vaučere iskoristiti što pre, da se ne desi neka "greška u sistemu" i da maca pojede vaučere

@uji sad sam pogledao bio maxi app slucajno i video sam vaucer za 2k ako se secas jos kad je bilo ono sa digitalnim racunom i unicredit karticom u maxiju :)

@fiy sećam se, dobio sam i ja sa zakašnjenjem pa mi još uvek stoji neiskorišćen, ali važi do kraja meseca.

• Like
Reagovanja: fiy
u app su i imaju svoj bar kod, da

Vezani su za Moj Maxi u odeljku Vaučeri

Veazni su za MojMaxi nalog, mora se skenirati i vaučer i nalog za koji je vezan.

Da li se lidl vauceri mogu iskoristiti iz vise puta? Iskoristio sam oko 2000 pa mi ostaje jos 1000 na jednom vauceru

Da li se lidl vauceri mogu iskoristiti iz vise puta? Iskoristio sam oko 2000 pa mi ostaje jos 1000 na jednom vauceru
Mogu. Platićeš poklon karticom u željenom iznosu, odnosno ako hoćeš skroz da istrošiš, pokaži kasiru preostali iznos. Pin je četvorocifreni broj iznad barkoda.

Je l nekome legao Lidl vaučer za ovaj mesec? Za sad nema ništa, bar kod mene.

ni ja nisam dobio ... vaucer dolazi u mbank opcija dokumenti?

Nisam ni ja dobio 3 vaucer, zadnja 2-3 dana kad udjem u lidl aplikaciju u ponudu partnera da vidim ima li nesto novo ne radi. Jer tako i kod ostalih?

Prilozi

• Screenshot_20250220_232403_Lidl Plus.jpg
    Screenshot_20250220_232403_Lidl Plus.jpg
    39.5 KB · Pregleda: 29
Izbacilo mi je na početnoj popup da je dostupno ažuriranje. Proveri da nije do toga.

Kod mene uvek stoji jedna tatina kartica da mu uplatim pare kad treba. U jednoj filijali koju su zatvorili sam mogao nekoliko puta. Sad odkad ona ne radi u nekoj drugoj ne mogu. Traze ovlašćenje i uzimaju proviziju. Uputili me na bankomat da uplaćujem.
Baš sam se iznenadio da uzimaju proviziju kad uplaćuješ sam sebi na račun maltene s obzirom da teta treba samo sa kartice da ukuca broj i uzme keš da prebaci na račun.

Njoj svakako nije važno odakle je prepisala broj, da li sa kartice ili sa nekog papirića ili si joj ti izdiktirao. Karticu valjda nigde ne očitava, pa da kucaš PIN i tako se identifikuješ, kao što je slučaj na bankomatu. Banci u tarifniku stoji Bez naknade za stav Uplate/Isplate na/sa računa fizičkog lica u UniCredit Bank bez obzira na valutu. Iako nije naglašeno, izgleda da se to odnosi samo na vlasnike i ovlašćena lica. Moguće je da u prethodnoj filijali nisu ni obratili pažnju na to da ti nisi vlasnik, ili su ti gledali kroz prste. Da li su ti ranije tražili neki dokument sem te kartice? Ako ne, imaš li možda sačuvanu neku staru uplatnicu? Verovatno na njoj piše kao da je tata sam sebi uplatio, iako to u stvarnosti nije bio slučaj. S tim u vezi, kako je uopšte teta utvrdila da treba da ti naplati proviziju? Možda ti je tražila ličnu, pa je tako shvatila da nije tvoj račun?

Da li je iko ko je otvorio račun tokom prošle Lidl promocije (jesenas) dobio poslednjih 1000 din kao uplatu na račun?
Dobio sam sva tri vaučera od 3000, poslednji 20 januara, ali od uplate ništa.

Baš na ovoj temi su prošlog meseca javili svi da su dobili. Međutim, kao što možeš videti po jučerašnjim porukama (20. februar), nismo još dobili vaučere mi koji smo ih očekivali, tako da pretpostavljam da i tvoja hiljadarka kasni iz istog (javnosti nepoznatog) razloga.

Ima neko ideju kako iskoristiti promociju sa lidlom, ako mobilni telefon ne podrzava NFC ? 😀

Ja mislim da ne treba NFC,skenira se bar-kod poklon vaučera, prislanja se tamo gde se očitava Lidl plus aplikacija

Ja mislim da ne treba NFC,skenira se bar-kod poklon vaučera, prislanja se tamo gde se očitava Lidl plus aplikacija
Pitao je u kontekstu kako da upadne u promociju, a da koristi plastičnu karticu.
Ima neko ideju kako iskoristiti promociju sa lidlom, ako mobilni telefon ne podrzava NFC ? 😀
Verovatno kroz online plaćanja, da ugovoriš virtuelnu i plastičnu sa istim brojem (ovako je bilo kada sam prelazio sa Platnog računa sa osnovnim uslugama na Standard), ali to je vrlo upitno kako će se tretirati i uzmi ovo tumačenje sa rezervom.

Vrh Dno