Šta je novo?

Unicredit banka

3k direktno na račun za dobrodošlicu
ovo posebno, dodatni uslov je bio i 5 ili 6k za prenos zarade, ne sećam se, ali nisam tada imao uslov.
a usput i 3k preko Maxija (vaučer dobijen na osnovu izdatog digitalnog fiskalnog računa plaćenog telefonom, tj. digitalnim novčanikom), ali ovo drugo je bila opšta/javna ponuda za sve
Zaboravih, da, a iskoristio sam i to takođe.
Na to si možda mislio pod ovih 3k koje pominješ ili je to nešto drugo bilo?
Drugo, par meseci pre Univera.
Svakako, super si prošao i sa Univerexportom. Ja sam ovde podelio tu akciju, ali nisam se prijavljivao.
Isto sam se mislio posle svega da li da se prijavljujem ili ne, ali pošto se pred novu godinu kod mene otvorio još jedan Univer, onda sam presekao, plus je za prvi skoro odrađen i prilaz sa zadnje strane ka tržnom centru pa mogu da ih iskoristim (kupio bih ćuretinu recimo, a u ovom bližem je politika firme da ne bude deo ponude i tako neke stvari).
Sećam se da je u vreme mog otvaranja računa bilo i 3k dobrodošlice za uzimanje virtuelne kartice (bez fizičke) kao opšta/javna ponuda za sve (čak se naširoko reklamirala), ali već je tu pisalo da se ne može kombinovati sa drugim ponudama dobrodošlice (ne uspevam sad da nađem tu stranicu, ali dobro se sećam), pa to nisam dobio, niti sam očekivao da ću dobiti.
Da, to su naknadno nešto uradili, a ja sam uradio prelazak sa osnovnog i odmah mi je ponuđena digitalna do fizičke koja menja virtuelnu. Tu je bila sreća u nesreći mogućnost da je odmah koristim za MC cashback i izvukao sam 5k od nje.
Mada znam slučajeve gde je neko uspeo da ukombinuje više ponuda izjedna (u jednom otvaranju računa), bilo je i ovde o tome reči, ali je to bila očigledna greška banke.
Ne sumnjam i u to. Opet, ne žalim se pa kako god. Mene su za tu jesenju akciju cimali da ponovo otvaram račun da bi mi isplatili 3000 i čim je legla uplata, odmah sam ga ugasio, a s obzirom da mi tada nisu izdate kartice, otkazni rok se nije primenio i taj račun je bio otvoren 5 dana. Znam da je bio Sveti Aranđel kada mi novac nije bio isplaćen, zvao sam tu neku sa više pozicije koja me je prethodno zvala posle podnetog prigovora za Lidl pa zbog slave me je uputila na neku drugu, obaveštena je da se snimaju razgovori i nije imala kud da eskivira.

Nazad
Vrh Dno