Šta je novo?

Unicredit banka

3k direktno na račun za dobrodošlicu
ovo posebno, dodatni uslov je bio i 5 ili 6k za prenos zarade, ne sećam se, ali nisam tada imao uslov.
a usput i 3k preko Maxija (vaučer dobijen na osnovu izdatog digitalnog fiskalnog računa plaćenog telefonom, tj. digitalnim novčanikom), ali ovo drugo je bila opšta/javna ponuda za sve
Zaboravih, da, a iskoristio sam i to takođe.
Na to si možda mislio pod ovih 3k koje pominješ ili je to nešto drugo bilo?
Drugo, par meseci pre Univera.
Svakako, super si prošao i sa Univerexportom. Ja sam ovde podelio tu akciju, ali nisam se prijavljivao.
Isto sam se mislio posle svega da li da se prijavljujem ili ne, ali pošto se pred novu godinu kod mene otvorio još jedan Univer, onda sam presekao, plus je za prvi skoro odrađen i prilaz sa zadnje strane ka tržnom centru pa mogu da ih iskoristim (kupio bih ćuretinu recimo, a u ovom bližem je politika firme da ne bude deo ponude i tako neke stvari).
Sećam se da je u vreme mog otvaranja računa bilo i 3k dobrodošlice za uzimanje virtuelne kartice (bez fizičke) kao opšta/javna ponuda za sve (čak se naširoko reklamirala), ali već je tu pisalo da se ne može kombinovati sa drugim ponudama dobrodošlice (ne uspevam sad da nađem tu stranicu, ali dobro se sećam), pa to nisam dobio, niti sam očekivao da ću dobiti.
Da, to su naknadno nešto uradili, a ja sam uradio prelazak sa osnovnog i odmah mi je ponuđena digitalna do fizičke koja menja virtuelnu. Tu je bila sreća u nesreći mogućnost da je odmah koristim za MC cashback i izvukao sam 5k od nje.
Mada znam slučajeve gde je neko uspeo da ukombinuje više ponuda izjedna (u jednom otvaranju računa), bilo je i ovde o tome reči, ali je to bila očigledna greška banke.
Ne sumnjam i u to. Opet, ne žalim se pa kako god. Mene su za tu jesenju akciju cimali da ponovo otvaram račun da bi mi isplatili 3000 i čim je legla uplata, odmah sam ga ugasio, a s obzirom da mi tada nisu izdate kartice, otkazni rok se nije primenio i taj račun je bio otvoren 5 dana. Znam da je bio Sveti Aranđel kada mi novac nije bio isplaćen, zvao sam tu neku sa više pozicije koja me je prethodno zvala posle podnetog prigovora za Lidl pa zbog slave me je uputila na neku drugu, obaveštena je da se snimaju razgovori i nije imala kud da eskivira, ali fora je što kad god budu isplate novčanih nagrada, ne proteknu bez pritisaka.

Jel video neko ovu ponudu?

Nije mi jasno dal ove dve stvari, Gigatron vaucer 9k i 12k bonusa mogu da se kombinuju, tj da li ako otvoris kreditnu karticu dobijas i jedno i drugo. Posto znam da oni na svakoj promociji naglase da jedna osoba moze da iskoristi maksimalno benefit iz jedne kampanje, jel se ove 2 stvari smatraju za jednu kampanju ili dve?

Dve su odvojene stvari, ne mogu se kombinovati. Ideja je da odabereš šta ti više odgovara. Nije ni to sve, i dalje se može uzeti i 12k za Ananas, detalji ovde. Napomenuo bih samo da je tu objašnjenje pogrešno, jer prosto piše da će neko iz banke pozvati. A zapravo važi isto što i za ove dve ponude koje si ti navela (lepo je po koracima objašnjeno u delu sa Gigatronom): zovu samo one koji nisu klijenti banke, a ko već jeste (provereno), neće ga pozvati, on samo treba da popuni kontakt formu, a zatim samostalno aplicira za karticu preko aplikacije.

Ističe mi MC Flexia kreditna kartica 08/26. Šta se dalje dešava, da li zovu da nude produžetak ili moram ja nih da cimam?

Ističe mi MC Flexia kreditna kartica 08/26. Šta se dalje dešava, da li zovu da nude produžetak ili moram ja nih da cimam?
Doci ce u banku i pozvace te sami. Ja zamenio pre dva meseca.

Dve su odvojene stvari, ne mogu se kombinovati. Ideja je da odabereš šta ti više odgovara. Nije ni to sve, i dalje se može uzeti i 12k za Ananas, detalji ovde. Napomenuo bih samo da je tu objašnjenje pogrešno, jer prosto piše da će neko iz banke pozvati. A zapravo važi isto što i za ove dve ponude koje si ti navela (lepo je po koracima objašnjeno u delu sa Gigatronom): zovu samo one koji nisu klijenti banke, a ko već jeste (provereno), neće ga pozvati, on samo treba da popuni kontakt formu, a zatim samostalno aplicira za karticu preko aplikacije.

A taj bonus se uplacuje na tekuci racun? Sve sto je potrebno je kao i za Gigatron i Ananas vaucere da otvoris kreditnu karticu i izvrsis 1 transakciju i do 20. u sledeceg mesecu ti uplate 12k na racun? Onda mi nije jasno sto bi iko izabrao vaucer od 9k za Gigatron, kad ovako moze da dobije 12k, i ako bas hoce nesto iz Gigatrona da potrosi tih 9k i da mu ostanu jos 3k da sa njima radi sta hoce

Meni nije jasno oko te price sa gigatronom ono gde pise da placanja u gigatronu mogu da se podele na 24 meseca sa flexiom...hoce li mi se otvoriti ta opcija u aplikaciji ili kako?

Pa mene su prošle godine zvali i zakazali termin u filijali iako sam već imao račun kod njih (mada su me belo gledali u filijali kad sam rekao da imam zakazano)

A preko aplikacije beše može samo za neke relativno manje iznose limita (svakako sam morao u filijali da završim za moj traženi limit).

Jedino ako nisu menjali od tad nešto.

A taj bonus se uplacuje na tekuci racun?
Pa da, tako piše, ali je još rano da bi iko iz iskustva znao hoće li to proći bez problema.

Onda mi nije jasno sto bi iko izabrao vaucer
Slažem se, em je manji iznos, em je ograničeno na jednu radnju, a uslovi isti, ali tako je kako je. Možda recimo u Gigatronu predlažu svoju akciju kupcima, pri čemu sigurno ne pominju da postoji srodna Lesninina, hahah. Svakako, ne sumnjam da će neko iz ovog ili onog razloga izabrati Gigatron, a banka je svakako proračunala da je na dobitku.

hoce li mi se otvoriti ta opcija u aplikaciji ili kako?
I ja tako shvatam, da se specijalno prepoznaju kupovine kod njih.

Jedino ako nisu menjali od tad nešto.
Ne znam iskreno koja je razlika između onlajn zahteva i u ekspozituri, ali napisah da mi je priča proverena, pa i da objasnim otkud. Upravo početkom ovog meseca se neko koga znam prijavio preko kontakt forme za Ananas i nisu ga zvali. Sredinom meseca im je pisao, oni su kao nešto proveravali, i bukvalno prekjuče je usledilo konačno rešenje. Zvali su ga, rekli da zapravo nema problema i da je navodno procedura da ne zovu postojeće klijente i uputili ga se samostalno prijavi preko aplikacije. Ekspozituru čak nisu ni pomenuli kao opciju.

Edit: evo, proverio sam sa pomenutim klijentom, kaže da je i dalje ograničena onlajn ponuda, maksimum je 200k, što znači da priča o četiri plate važi samo u ekspoziturama. Vidim zapravo da isto piše i ovde na sajtu, tako da je bilo proverljivo i tim kanalom. Ne znam kako mi je to dosad promaklo. Naravno, tu je uslov i da se kod njih pola godine prima plata.

Poslednja izmena:
a cek nemaju nista nesto konkretno da pise, da popunim ovu kontakt formu i dobijem kod da prosledim ili kako?

Koju si formu popunio? Linkovao si onu za nove klijente, ali ima i za stare, ta je bila za tebe. Pominjao sam prošlog meseca, opšti program preporuke je opisan ovde, kao trajna ponuda, a konkretno ono što je aktuelno (do kraja avgusta, nakon čega će biti nešto drugo) opisano je ovde. Ti si, dakle, postavio link ka formularu koji popunjava novi klijent, i u kom treba da unese kod nekog starog. Postoji, međutim, i poseban formular koji popunjava stari klijent, da bi dobio svoj kod. Sve je definisano na stranicama koje sam linkovao sad. Prvo si, dakle, ti trebao da da popuniš ovaj formular, da sačekaš da ti stigne kod, a onda je tvoj prijatelj trebao da popuni ovaj formular, koji si i sam linkovao, te da pritom unese kod koji si ti dobio.

Stari klijenti daju svoj kod, preko koga nov klijent treba da popuni kontakt formu i da upiše kod što je dobio od starog klijenta da bi dobio bonus dobrodošlice.
Ja već imam kod koji mogu da prosledim novom klijentu, javite se

Da li neko zna, ako sam imala kreditnu karticu pre godinu dana i zatvorila je pre otprilike 6 meseci, da li ja onda mogu da ucestvujem u ovoj novoj ponudi za otvaranje kreditne kartice? Nisam videla nigde da pise da ne moze u tom slucaju

Piše da možeš ako nisi koristila benefit po kampanji za otvaranje računa. Međutim, ovde postoji caka: otkazni rok je 30 dana kada imaš aktivne platne kartice pa ako se to uklapa sa datumom završetka kampanje, bolje ugasi pa otvori novi.

Da li neko zna, ako sam imala kreditnu karticu pre godinu dana i zatvorila je pre otprilike 6 meseci, da li ja onda mogu da ucestvujem u ovoj novoj ponudi za otvaranje kreditne kartice? Nisam videla nigde da pise da ne moze u tom slucaju
Ja sam ugasio prošle godine tipa u maju, a otvorio sam novu preko Ananas akcije opet u oktobru i dobio sam tad vaučer za Ananas. Ali pre toga nisam nikad učestvovao u nekim akcijama za vaučere u UniCreditu.

Prelazim u Unicredit samoinicijativno. Mogu da apliciram za Ananas vaucer kada predjem, ili već sada?
Gledam tarifnik, mbank se plaća 20 dinara svaka transakcija,bez obzira na paket?

Koliko su tupavo ovo odradili sa preporukama da moraš da kopaš na 5 stranica da vidiš sve uslove. Tek na ovoj sam video da je uslov i prenos plate, ne samo otvaranje računa.
1000014382.webp

Mogu da apliciram za Ananas vaucer kada predjem, ili već sada?
Možeš i sada, dok još nemaš ništa sa bankom, i u tom slučaju bi te već stvarno zvali i uputili na otvaranje tekućeg računa i dalje korake. Čak je i tako i bolje, jer ti kreditnu svakako ne bi mogao da uzmeš onlajn, jer to važi samo za stare klijente, koji su primili kod njih makar šest plata. Moraš ionako sve da regulišeš uživo.

Gledam tarifnik, mbank se plaća 20 dinara svaka transakcija,bez obzira na paket?
Jeftinije je na platnom računu sa osnovnim uslugama, 14 dinara, kako i mora da bude. Ali odnosi se na sva plaćanja, čak i unutar banke. Nemaju ni tu olakšicu, svaki nalog se plaća.

Koliko su tupavo ovo odradili sa preporukama da moraš da kopaš na 5 stranica da vidiš sve uslove.
Ne znam gde si baš našao ova sitna slova (jer je istina da im svašta piše razbacano na sto mesta), ali na glavnoj stranici koja opisuje aktuelni program stoji taj uslov krupnim slovima na dosta mesta. Da ponovim i sumiram, dakle, dve su glavne (i dovoljne) stranice, ova koja opisuje program uopšteno, i ova koja opisuje aktuelne pogodnosti, trenutno do kraja avgusta.

Nazad
Vrh Dno