Daleko su oni od prevaranata. Oni samo imaju jako lošu organizaciju, usled čega nikad na vreme ne mogu da ispune uslove nagradne igre.Pozitivno je to da ma koliko ih ovde pljujemo i pišemo kako su prevaranti koji navlače ljude, na kraju ipak ispune ono što su obećali.
znaci od 08-16h da kupujem evro kad hocu da placam sa MC na ino sajtovima '=)@satell200 menjačnica je u funkciji tokom radnog vremena banke.
dobro ste mi rekli . tako nije kod otp .. kombank .. raiff bank .. yettel... 😉Samo radnim danima. Vikendom isto ne radi.
Mora lično. Otkazni rok je 30 dana. Ukidaju se sve elektronske usluge. Ako hoćeš da ih zadržiš, otvori besplatan paket račun štednje pa traži gašenje tekućeg/paketa. Na licu mesta plaćaš iznos za održavanje do datuma podneska. Saznaću u ponedeljak da li se naplaćuje i tokom otkaznog roka ili ne.Kakva je procedura za gašenje računa?
Kod njih nista nije cudno.Kontaktirao sam ih porukom preko e-bankinga radi slanja zahteva za reizdavanje kartice, odgovorili su brzo, ali ja te poruke ne vidim na mbankingu. Prosto čudno da nije usklađeno mobilno i elektronsko bankarstvo.
Otkazni rok je 30 dana. Saznaću u ponedeljak da li se naplaćuje i tokom otkaznog roka ili ne.
Ako sam dobro shvatio, otkazni rok je u suštini formalnost čija je ideja da pokrije slučajeve kada nešto nije proknjiženo i slično. Iako u tom periodu račun(i) i dalje postoji/e, ne raspolažete sredstvima na njemu/njima (nema digitalnih servisa niti aktivnih platnih instrumenata poput kartica), pa nema ni održavanja. Ispravite me ako grešim.Upravo ugasio račun, proces traje 5min, nema otkaznih rokova, čuda, ludila, jedino su trazili da uplatim 147din za održavanje računa
Razmisljam jedino iz inata da otvorim sad novi racun da im uzmem lidl vaucere.
Ali sam citao ovde da ste muke preziveli ili sada funkcionise bolje?
Uhodali su se u međuvremenu, tako da je sad okej situacija po pitanju tih akcija. Kasne i dalje pomalo za neke stvari (Maxi je zapravo legao 16, iako je bio najavljen za 15), ali se Lidl ustalio. Osim toga, dosad se valjda nije desilo da su nekoga u potpunosti ispalili, da se tako izrazim. Koliko sam ispratio, svi su na kraju dobili šta su želeli. S tim u vezi, zanimljiva je Stefanova ideja, javi baš šta se desilo ako budeš opet otvarao račun. Pitanje je da li bi te računali kao novog korisnika, budući da je malo prošlo od tvog zatvaranja računa. Ako bi to bio slučaj, onda bi svi stari korisnici koji nemaju neke obaveze mogli sad da pozatvaraju račune, pa da onda ubrzo otvore nove samo da bi u međuvremenu dobili Lidlove vaučere.Evo, Maxi legao tačno 15-og
Šta god da je, smatram ga klasičnim pilićarenjem i prisilnim zadržavanjem mene kao korisnika banke. Uglavnom, svuda kada nema obaveza na čekanju i ničeg nedospelog, gasiš račun odmah i to je to. U OTP recimo ne prikazuju nedozvoljeni minus pa sam morao da prenesem tri pare kako bi se obavio nalog za saldiranje, ali to je sve bilo tu rešeno. U UniCredit sam platio taj deo održavanja isto na licu mesta pošto šalter funkcioniše kao blagajna. Ideja je bila da u zahtevu za gašenje navedem broj računa za prenos sredstava pre zatvaranja, ali banka takvu proceduru nije predvidela. Kartica je verovatno takođe bila u otkaznom roku od 14 dana (barem je bilo tako za Master kada sam se vraćao na Osnovni račun), to mi je službenica napomenula da u nekom trenutku će se otkazati, ali ne odmah pa da imam u vidu. Sreća što danas nije bilo gužve pa sam brzo mogao da podignem 1000 dinara.Ako sam dobro shvatio, otkazni rok je u suštini formalnost čija je ideja da pokrije slučajeve kada nešto nije proknjiženo i slično. Iako u tom periodu račun(i) i dalje postoji/e, ne raspolažete sredstvima na njemu/njima (nema digitalnih servisa niti aktivnih platnih instrumenata poput kartica), pa nema ni održavanja. Ispravite me ako grešim. Kako ste tačno platili taj deo održavanja? Može li da se traži njihov prenos na račun u drugoj banci?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari