Šta je novo?

Unicredit banka

Ja platio, provukao karticu, račun nije izbacila kasa, ali računa nema u aplikaciji
Jasno. Tek je krenulo juče pa me ne čudi neažurnost, a možda je i do loše internet veze kase pa ne šalje račune poreskoj, te tako ni ti ne dobijaš digitalni. Pokušaj da ih kontaktiraš na 08003537030
1000014595.jpg

Račun se pojavio u aplikaciji, ali nije u delu digitalni računi

Prilozi

• IMG_9979.png
    IMG_9979.png
    230.8 KB · Pregleda: 32
  • IMG_9980.png
    IMG_9980.png
    86.8 KB · Pregleda: 37
  • Adds to story
Reagovanja: uji
Da li ti izbacuje PDF fiskalni račun kad klikneš na ove podatke? SuperKartica na sličan način pokazuje uštedu za svaki račun za koji je provučena, ali tamo to ne znači da je digitalni račun aktivan, ne znam kako je u MojMaxi.

Ja sinoć poslao podatke, da vidimo hoće li i kada stići vaučer (rok je do 15.1.). Valjda neće biti natezanja kao za Lidl.

Postoji mogućnost da je kasa zabagovala i nije izbacila račun, čekam odgovor korisničke podrške, tražili su da im pošaljem na email podatke

Da li znaš da li važi za nas koji smo otvorili račun u septembar za Lidl vaučere, možemo dobiti LC Waikiki vaučer od 3.000 dinara @uji

Samo da javim da mi je procurila MC debit gold Unicredit banke. Skinuli oko 250 dolara. POS Purchase, neki SP Ghostoverlay. Iz USA je skinuto, račun umanjen, kartica blokirana ali su sredstva i dalje rezervisana. Uključene sve moguće zaštite.
Poslednje plaćanje na Ananasu, pre toga you tube i Google One, nije mi od 02.11. stizao kod na sms za plaćanje.
Hoću li dobiti sredstva nazad, od banke? Ili od MC? Iskustva.

A danas sam pisao Ananasu oko dvofaktorske.
Uzas.
Daj Bože da ti brate sredstva bilo kako

Koliko sam čitao, moraju da vrate, niti sam upecan, niti glup. Negde su provaljeni podaci, šta ja imam sa tim.
Videćemo, pitaću i na onoj temi sa tekućim računima.

Da li za ove promocije mora da se čeka kada se popuni forma da zovu ili može samo da se ode i otvori račun?

Aj neka neko vidi Dokumenta.
Sada mi stoji vaučer od septembra, a nema onog od oktobra?!

Samo da javim da mi je procurila MC debit gold Unicredit banke. Skinuli oko 250 dolara. POS Purchase, neki SP Ghostoverlay. Iz USA je skinuto, račun umanjen, kartica blokirana ali su sredstva i dalje rezervisana. Uključene sve moguće zaštite.
Poslednje plaćanje na Ananasu, pre toga you tube i Google One, nije mi od 02.11. stizao kod na sms za plaćanje.
Hoću li dobiti sredstva nazad, od banke? Ili od MC? Iskustva.
Meni je banka pre jedno mesec dana iz čista mira blokirala MC gold debit karticu. Pozivom kol centra nisam uspeo da saznam zbog čega. Bez ikakvog objašnjenja, samo su mi rekli da će mi poslati novu karticu i da je podignem za 7 dana u poslovnici. Nisam ni otišao da je preuzmem.
I još jedno loše iskustvo, pre nekoliko dana oko 21h, zatrebale mi neke pare, a nisam imao na dinarskom računu. Uđem u aplikaciju i odradim razmenu valute iz € u rsd. Proverim, ništa. Odradim ponovo. I ponovo ništa. U narednih par sati sam nekoliko puta proveravao, ali ništa. Bio sam ubeđen da će mi dinari biti odmah dostupni, međutim.. Tek sutra ujutru negde posle 8h dobijem notifikaciju da je odrađena konverzija. Baš mi bilo čudno, ali dobro, sreća nije bilo nešto mnogo hitno, al bar sad znam da na ovu banku ne mogu / smem previše da se oslonim.

Neko je nekada ranije pisao da menjačnica u Unicredit aplikaciji radi samo u toku radnog vremena.

Neko je nekada ranije pisao da menjačnica u Unicredit aplikaciji radi samo u toku radnog vremena.
Da, neka besmislica, mislim do 19h u najboljem slučaju. A ne daje Bože da te uhvati petak posle 19h, dinarska sredstva budu konvertovana na devizni račun u ponedeljak ujutru.

Imam ponudu da predjem iz OTP u unikredit. Ali koliko vidim dosta losih iskustava. Podrzava li unikredit Gpay? Koliko ste generalno zadovoljni sa unikeedit, ja u OTP nikada nisam imao problema nikkavih, a koristim njihov devizni, Gpay...

Radi gpay najnormalnije. Sve zavisi sta ocekujes i sta koristis od usluga. Ja sam na onom gold paket racunu vec 3.5 godine, koristim mc gold, gpay, flexia kreditnu...

I ja imam gold paket račun. Jedina mana im je što posle 17h ne radi menjačnica a vikendom uopšte. Ostalo ok.

Imam ponudu da predjem iz OTP u unikredit. Ali koliko vidim dosta losih iskustava. Podrzava li unikredit Gpay? Koliko ste generalno zadovoljni sa unikeedit, ja u OTP nikada nisam imao problema nikkavih, a koristim njihov devizni, Gpay...
Ja imam bas loše iskustvo za sada sa ovom bankom.
Bas sam izmenjao banaka i ne sećam se ovoliko problema za tako malo vremena....

Ja imam bas loše iskustvo za sada sa ovom bankom.
Bas sam izmenjao banaka i ne sećam se ovoliko problema za tako malo vremena....
Imam ponudu da predjem za odredjenu novcanu naknadu kod njih, ali citam samo par zadnjih stranica i dosta problema. Sve mi se cini da cu da im se zahvalim. Ajde sve, ali da im iscure podaci i coveku da skinu pare...

Imam ponudu da predjem za odredjenu novcanu naknadu kod njih, ali citam samo par zadnjih stranica i dosta problema. Sve mi se cini da cu da im se zahvalim. Ajde sve, ali da im iscure podaci i coveku da skinu pare...
U suštini, nisu njima nego kartičarskoj kući. Bili su efikasni za blokiranje kartice i izdavanje nove. Tamo sam 15 godina i zaista je jedina zamerka ovo oko menjačnice.
Verovatno zavisi i od ekspoziture za navedene probleme, devojke u Sremskoj Mitrovici su sjajne.

Ma kakva ekspozitura.
Imaju sistemski problem i znaju za njega, da se često ne vide transakcije po kreditnoj kartici npr.
I još stosta

Ovo za kreditnu je tacno, jedno 6 meseci nisam video nikakvu transakciju tokom meseca osim redovne uplate 15. u mesecu.

Nazad
Vrh Dno