Šta je novo?

Unicredit banka

Pošto ne mogu da edit prethodne....
Oprez sa Flexia, ladno imam transakciju koju ne vidim, a iz banke je vide i to je od pre 5,6 dana...
Ne piše nigde u pregledu iznos rezervisanih sredstava...
Prvi put se susrećemo sa ovakvim problemom, a imamo sam više kreditnih, više banaka
Meni je tako bilo mesecima kod flexia kartice... nije bilo transakcija nikakvih u aplikaciji, a koristila se kartica, pisao sam čak i prigovor, gde mi je odgovoreno da se radi globalno na rešavanju problema i da će biti rešeno. Rešeno je posle 3,4 meseca, a i sad se pojavljuju transakcije sa zakasnjenjem.

Prijavio sam danas i te 2 su se pojavile.
Platim posle opet i ne vidi se.
Generalno, jako jako loše iskustvo do sada.
Da nije cashbacka ugasio BiH račun...
Čekam da zakasne sad vaučer i po novoj dinamici, ne bi me iznenadilo...
Iskreno se nadam da i oni čitaju ovo i da će da rešavaju ovu bruku

Pošto mi je legao peti kešbek, ispunio sam sve uslove za Lidl kampanju i još uvek je reklamacioni postupak u toku, odlučio sam da se vratim na Platni račun sa osnovnim uslugama. Podnet je zahtev za gašenje deviznog i teče otkazni rok od 30 dana, a po aneksu ugovora je određeno da do otkazivanja Master kartice može da prođe do 14 dana.

Da se javim povodom one akcije od 5.000 dinara:

Račun se otvara prilično brzo, Master virtuelna kartica aktivna odmah (a može da se zatraži i plastična sa istim brojem), kao i Dina (automatski se naručuje i plastična ali sa drugim brojem). Račun otvoren prošli utorak, isti dan obavljena kupovina preko mobilnog novčanika u iznosu većem od 500 dinara. Danas leglo 5.000 na račun, dakle 7 dana se čeka.

Bio je drugi vaučer danas.
Prate dinamiku koju su naknadno uspostavili
Svakako nije ona kakva je oglašena, pa ko hoće može da ih tuzi

• Like
Reagovanja: uji
Lažu kao pseta! U sekciji Dokumenta, niti na mejlu ništa nije stiglo.
1000014449.jpg

Meni se vidi kao 7.11.

Gledam sada i to vaše. Dobio sam 2 vaučera danas..

Ja sam prvi dobio 7.11. drugi danas (26.9. 😂) ko zna šta rade, čekam da pošalju treći i 1000din i odmah gasim račun

Teoretski bolje Lidl haha
Ali zato u praksi dosta brže i sigurnije stiže ovih 5.000 nego Lidl vaučeri.

Verovatno tako rade jer očekuju da sad mi koji smo dobili lovu krenemo da botujemo za njih, da im poboljšamo ugled posle fijaska sa vaučerima😂

Treći vaučer stiže do 20.decembra a 1.000 dinara su rekli da će uplatiti do 20. Januara, izgleda da hoće da imaju najviše klijenta za kraj godine

Koristio si ili ne? Meni se nije opet pojavio.

Iskoristio sam ga. I danas se pojavio taj isti, sa sve new...

• Like
Reagovanja: uji
U ponedeljak zvali ali nisam mogao da se javim. Jutros svratio da otovrim racun , kazem zbog cega. Ona kao zbunjena pogleda kolegu i samo rekla zena koja radi kredite i vaucere nije tu danas. Odkanta me za desetku. 😄

Probaj ponovo, ne odustaj od otvaranja računa. Već do sad dali 2 vaučera nama koji smo otvorili u septembar. Nije navlakuša.

Stigla mi je juce poruka da mi je poslat lidl vaucer na mbanking u mojim dokumentima, ali ga ja nigde ne vidim. Da li se nekome desilo slicno?

Meni danas poslali vaucer za SportVision, danas je bio i rok, tako da ono, nemam zamerke. :D

Vrh Dno