Šta je novo?

Unicredit banka

Nemaju koju promociju da nam saberu. Ništa dobili nismo ...

Nema nista na sajtu, to skrivena promocija? Nema ni ovo za 5000 nigde na sajtu.
Kroz aplikaciju mi je poslata poruka, ne mogu ss svakako da uradim, ali pise da je minimum za orocenje 500 evra, sad sam proverio jos jednom.

Malopre sam bio u poslovnici.
Za Lidl ništa, namučio se kreditnu da dodam u wallet...
Za štednju ne znaju ništa...
Očajna banka, ocajna

Malopre sam bio u poslovnici.
Za Lidl ništa, namučio se kreditnu da dodam u wallet...
Za štednju ne znaju ništa...
Očajna banka, ocajna
Generalno su im sluzbenici ocajni u pojašnjavanju čak i standardnih usluga (kreditne kartice, štednja itd) a kamoli nekih promocija s vaučerima. Za ono što meni treba je sasvim ok, tekući, dva devizna, kreditna kartica, podrška za gpay, solidna aplikacija...ali kad moram do poslovnice dvaput godisnje, jeza me hvata.

Po poslovnicama je lutrija.
Call centar takodje.
Poslednja munja im je da zeza dodavanje iz aplikacije u wallet, a radilo je bez greške.
Info koje njima šalju su mahom netačne i neazurne...
Na kraju smo oboje pričali sa onlineom, pa su za reklamaciju sada uputili na adresu još bolje...
Da vam ne pričam sve detalje, ali ovo video nisam, a promenio sam brdo banaka.
Da nema cashbacka i da ne čekam MTS popust u životu se ne BiH mučio sa ovim amaterima....
Za one koji ne znaju, Unicredit je medju najvećim bankama Evrope i kod nas je u 5 najvećih banaka po aktivi...
Raiffeisen je za njih nivo usluge o kome mogu da maštaju, a trenutno su nivo mučenja kao korisnici MTS banke koji su završili u Štedionicu, čak i gore...
Jedan veliki znak uzbune za sve koji prate temu.
Na stranu što imaju gomilu akcija o kojima ni sami ne znaju dovoljno, tako da je realan scenario da banka ide na doboš, koliko god mi to delovalo nerealno.

• Like
Reagovanja: uji
Poslali su mi 1 vaučer
Odmah sam pisao prigovor, da duguju još 2 i 1000 din na račun.
Nema prastanja

• Like
I ne bi trebalo da se prašta. Pecaju gomilu korisnika tim promocijama i onda ćorak. Do poslednjeg dinara ih juriti.

Generalno su im sluzbenici ocajni u pojašnjavanju
Ja za njihove službenike imam samo reci pohvale, svaki put kada sam imao neko pitanje ili zahtev bez problema su mi objasnili sve.

Danas mi je nakon mesec dana stigao vaucer za Galerija poene od 6.000RSD koji je trebao da bude dobijen jos pri otvaranju računa u Galeriji.

@masteruni
Ako mislis na sluzbenike u poslovnicama, napisi u kojoj, ako je BG u pitanju. U Kneginje Zorke kao da su zaposleni preko omladinske zadruge.

Uvek je lutrija sto se toga tiče, ja često idem u ekspoziture konkretno na opštini Čukarica (na Vidikovcu i na B. Brdu). Dugo se čeka kao u vecini banaka ali službenice nikad nisu bile nadrndane ili slicno
@masteruni
Ako mislis na sluzbenike u poslovnicama, napisi u kojoj, ako je BG u pitanju. U Kneginje Zorke kao da su zaposleni preko omladinske zadruge.

Malopre sam u Lidlu iskoristio prvi vaučer.
Prvi put su sada videli ove Unicredit...
Ili je odziv za akciju bio slab ili je retko ko dobio vaučer...

Dobija se u formi poklon kartice, tj. iskorišćava na isti način. Stoga, kažite da plaćate poklon karticom (i platnom karticom i/ili gotovinom ako doplaćujete razliku za viši račun).

Juče sam iskoristio 200din sa vaučera, ostalo je još 2800din, danas probao da provučem, pisalo je kod radnice na monitoru “funkcija nije dozvoljena”. Da li je neko koristio više puta vaučer ( UniCredit lidl vaučer)?

Ne zezajte se to sa tim da ne iskoristite ceo iznos sa vaučera. To je navlakuša da vam pojedu preostali iznos. Iskoristite celih 3.000 dinara, ipak to nije prava poklon kartica koja se kupuje u Lidlu već vaučer koji je dala banka.
Btw, produžili su do 31.12.2024 davanje vaučera za nove korisnike, tako da ko je bio skeptičan za vaučere, slobodno neka ide da otvori račun, dobiće bar jedan vaučer.

Ja sam vala odmah iskoristio sve 3000 da ne rizikujem
Previše toga ne funkcioniše da BiH se zezao i oko dobijenog vaucera

Juče sam iskoristio 200din sa vaučera, ostalo je još 2800din, danas probao da provučem, pisalo je kod radnice na monitoru “funkcija nije dozvoljena”. Da li je neko koristio više puta vaučer ( UniCredit lidl vaučer)?
Nisam je još uvek upotrebio, ali s obzirom na navode fusnote da se poklon kartica može koristiti višekratno, adresa za prigovore je [email protected]

Jer mora da se otvori racun koji oni traze za lidl vaucer? Moze neki jeftiniji , i u martu se zatvori racun? Da ne traze da racun bude otvoren duzi vremenski period?

Nebitno je koji račun otvoriš.
Bitno je da gledaš da uslov za promociju nije prenos zarade

Nisam je još uvek upotrebio, ali s obzirom na navode fusnote da se poklon kartica može koristiti višekratno, adresa za prigovore je [email protected]
Potrebno je naglasiti da plaćate poklon karticom, probao sam kod drugog kasira i sve je okej

• Like
Jel dobio neko ostatak promocije?
Nisu mi odgovorilina poslednju zalbu

Za sada je dobijen samo jedan vaučer. Isto nema odgovora na prigovor gde su ostala 2

Odgovorili su mi po reklamaciji.
Sutra će dobiti na to moj odgovor sa sve NBS u cc.
Pomerili su dinamiku na način koji ne odgovara promociji

Pošto ne mogu da edit prethodne....
Oprez sa Flexia, ladno imam transakciju koju ne vidim, a iz banke je vide i to je od pre 5,6 dana...
Ne piše nigde u pregledu iznos rezervisanih sredstava...
Prvi put se susrećemo sa ovakvim problemom, a imamo sam više kreditnih, više banaka

• Like
Vrh Dno