Nema nista na sajtu, to skrivena promocija? Nema ni ovo za 5000 nigde na sajtu.Minimum za orocenje je cini mi se 500 evra.
Kroz aplikaciju mi je poslata poruka, ne mogu ss svakako da uradim, ali pise da je minimum za orocenje 500 evra, sad sam proverio jos jednom.Nema nista na sajtu, to skrivena promocija? Nema ni ovo za 5000 nigde na sajtu.
Generalno su im sluzbenici ocajni u pojašnjavanju čak i standardnih usluga (kreditne kartice, štednja itd) a kamoli nekih promocija s vaučerima. Za ono što meni treba je sasvim ok, tekući, dva devizna, kreditna kartica, podrška za gpay, solidna aplikacija...ali kad moram do poslovnice dvaput godisnje, jeza me hvata.Malopre sam bio u poslovnici.
Za Lidl ništa, namučio se kreditnu da dodam u wallet...
Za štednju ne znaju ništa...
Očajna banka, ocajna
Ja za njihove službenike imam samo reci pohvale, svaki put kada sam imao neko pitanje ili zahtev bez problema su mi objasnili sve.Generalno su im sluzbenici ocajni u pojašnjavanju
@masteruni
Ako mislis na sluzbenike u poslovnicama, napisi u kojoj, ako je BG u pitanju. U Kneginje Zorke kao da su zaposleni preko omladinske zadruge.
Nisam je još uvek upotrebio, ali s obzirom na navode fusnote da se poklon kartica može koristiti višekratno, adresa za prigovore je [email protected]Juče sam iskoristio 200din sa vaučera, ostalo je još 2800din, danas probao da provučem, pisalo je kod radnice na monitoru “funkcija nije dozvoljena”. Da li je neko koristio više puta vaučer ( UniCredit lidl vaučer)?
Juče sam iskoristio 200din sa vaučera, ostalo je još 2800din, danas probao da provučem, pisalo je kod radnice na monitoru “funkcija nije dozvoljena”. Da li je neko koristio više puta vaučer ( UniCredit lidl vaučer)?
Potrebno je naglasiti da plaćate poklon karticom, probao sam kod drugog kasira i sve je okejNisam je još uvek upotrebio, ali s obzirom na navode fusnote da se poklon kartica može koristiti višekratno, adresa za prigovore je [email protected]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari