Makar Platni račun sa osnovnim uslugama uz održavanje od 150 dinara. S druge strane, pošto mi je u poslovnici rečeno da se kod Standard paketa od 240 radi ili digitalna ili plastična, a ja sam skoro prelazio preko Servis na klik, odmah mi je izdata Master digitalna i dodata u GPay iz mBankinga, ali plastična je nažalost sa istim podacima, samo se na nju nešto duže čeka u odnosu na Dinu. Tako da, eto, moj savet je da uradiš isto što i ja.A sta je uslov da bi se dobile pare? Koji paket, koliko odrzavanje ?
Ima li šta od ovoga?U mom slučaju imaju rok da se izjasne do utorka oko navoda iz pritužbe i nadam se da će ti pritisci doprineti realizaciji kampanje onako kako je navedeno u tekstu, a ne internim redosledom koji nije čak ni ispoštovan. Samim tim što su odobravali opskurne kredite mi je u samom startu bilo jasno sa njima biće povuci-potegni, ali sa bezobzirnicima se drugačije ne može.
Najverovatnije mi neće proslediti izjašnjenje banke nbs, niti mi je šta stiglo na mejl, ali ono što se kod mene trenutno dešava je kada sam pokušavao sinoć i jutros da uđem u sekciju Dokumenta, dobijao sam različite poruke greške od toga da je aplikacija privremeno nedostupna, nije ostvarena veza sa bankom ili otkazan rad. Da li nešto čačkaju, pojma nemam. Za sad i dalje nema vaučera.Ima li šta od ovoga?
Pisao sam prigovor još septembra i odgovoreno mi je sa mejla za reklamacije [email protected] da će biti dostavljeno do 20. oktobra, kada sam ujedno podneo pritužbu narodnoj banci za iznos od 10k pošto su svi uslovi ispunjeni. Rok iz odgovora je svakako probijen, a danas je 1. novembar.@uji jesi im pisao na kontakt@....
Kroz app taj mejl dobijam.
Sad sam im pustio jednu poruku gde sam baš zahvalio ovu akciju i sveukupan dojam o ozbiljnosti banke posle različitih gluposti koje sam doživeo...
Bilo koju sumu? Da ne traze 10000e 😄Inace meni stigla na Viberu poruka od njih, daju 3000 dinara vaucer za Sport Vision za neku orocenu EUR stednju na 3 meseca.
Verovatno cu da idem da orocim nesto sitno kako bih uzeo vaucer, treba da kupujem patike. 😅
Nadam se da nece biti slicna prica kao s LIDL vaucerima.
Ne. Važi za novootvorene od 28.10. i promocije se ne sabiraju.A mi koji smo otvorili račun u septembru ne možemo da dobijemo 5000 bonus za mobilni novčanik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari