Koliko god se trudio da dam sansu UC2 multiju stalno izvisim i uvek se razocaram. Ne znam, ova igra i moj dozivljaj igranja iste se nikako ne slazu. Posle nekoliko meseci ne igranja prvo je trebalo poskidati patcheve pa cekati da se to instalira a i onda jos cekati 6-7 minuta da se konektuje pa onda jos jedno 4-5 minuta dok udjem u bilo kakvu partiju. Znaci 30 minuta dok poskida update i instalira ih, 5 minuta dok se konektuje na server pa jos 5 minuta dok nadje partiju. Dok dodje do samog igranja ja vec izgubim volju. E onda stari fazon kao pre, mene u vecini slucajeva stavlja za hosta i onda mogu da se slikam sa igranjem.
Lag, lag i samo lag kad god ja ovo igram, kako nema takve situacije u KZ2, MAG, BC2 demo i bilo cim gde pucas u nekoga. I tamo ima toga povremeno ali tamo mnogo puta imam situaciju gde kad pogodim nekoga u glavu, taj pada kao sto bi i trebalo. Uzeo sam ovo da probam ponovo zbog toga sto su rekli da je damage malo drugacije resen sada u 1.05 update-u i da ne mora vise okvir municije isprazniti u nekoga iz AK47 da bi ga ubio ali ja to zbog laga ne mogu da uporedim sa onim kako je bilo pre.
I dalje u osobu koja se ne pomera iz zaklona ne mogu sa ledja da ubijem sa 2-3 precizna metka iz bliskog rastojanja ali ne toliko bliskog da bi mogao da upotrebim melee udarce, ajd da je jos u pokretu i da razumem ali osoba stoji i ne pomera se.
E da, neka je i ovo sve ovako i da ja ne znam ovo da igram i da moja konekcija ne odgovara za ovu igru ali sa ovim 1.05 update-om igra me diskonektuje i sa PSN-a 3 puta u roku od sat vremena :crash: i to jednom u partiji gde nesto i uspem da uradim :wall:
Edit: Neverovatno. Zadnja partija gde sam bio diskonektovan sa PSN-a je okarakterisana kao moj prekid i dobijam poruku da su primetili da sam prekinuo i da mi zbog toga oduzimaju novac kao kaznu. Ja znam vrlo dobro da kad sam diskonektujes dobijas penalty zbog toga ali ovo nema veze sa mnom. Naravno novac koji sam zaradio u bas toj partiji je odleprsao ko zna gde...