Šta je novo?

Uncharted 2

Al si se sad nalupetao :) Ako ti je Zoki bio tezak, onda ***, stvarno ne znam zasto jos uvek igras igre ;) Kako si GOW 1 i 2 presao majketi, pa nisi toliko mladji bio :) Kolos, na samom pocetku GOW 2, je tezi od U2 kraljice :)
Platformisanje u U2 se bre svodi tako sto samo drzis pecurku na gore, znaci samo drzis, ili u levo/desno, i stiskas X.. Nema sanse da padnes sa necega, da maaalo treba da se potrudis. A sto se tice mozgalica, opet pominjem GOW1/2, tu su mi taman, i ne vredjaju toliko..

Hehehe, Zoki mu tezak, kako bi on presao Demons Souls?
Nije ZOki tezak, samo moras da bezis kao lud.

Al si se sad nalupetao :) Ako ti je Zoki bio tezak, onda ***, stvarno ne znam zasto jos uvek igras igre ;) Kako si GOW 1 i 2 presao majketi, pa nisi toliko mladji bio :) Kolos, na samom pocetku GOW 2, je tezi od U2 kraljice :)
Platformisanje u U2 se bre svodi tako sto samo drzis pecurku na gore, znaci samo drzis, ili u levo/desno, i stiskas X.. Nema sanse da padnes sa necega, da maaalo treba da se potrudis. A sto se tice mozgalica, opet pominjem GOW1/2, tu su mi taman, i ne vredjaju toliko..

Ja ne znam ko je tebe pustio da vozish simulacije a nisi mogao da mi skinesh vreme u GT4 na ringu, shto sam se smorio posle 3 kruga, moracu da te prijavim komitetu za simulacije :)

Ako je Zoran lak na Hard, onda je cela igra smeshna jer sam sve glatko proshao a onda se smorio posle 5 pogibija sa Zoranom praveci krugove po onoj shumi...

Poslednja izmena:
Činjenica je da je U2 poprilično laka igra, od Zorana nije bilo nikakve potrebe bežati, dovoljno je stajati na jednom mestu i upuštati se u melee sa njim i kad se regenerišu one plazme tad ih pogoditi. Ja sam ga prešao iz prvog na hard, iz drugog na crushing :)

I da, one zagonetke su baš bedne.

EDIT: Reče već Miroslav.

Poslednja izmena:
Kao iskljucivi PC gamer... setam pre par dana po Milanu i udjem u robnu kucu.
Vidim nesto sa stravicnom slikom i neverovatnom paletom boja... i vidim da je igra ?
Pitam sta je ovo?
Kaze mi lik Sony Bravia 40" ...a igra je Uncharted 2. (polomi jezik Talijan)

Vidim kablovi izlaze iz PS3...

Blenuo sam 3-4 minuta u sliku - bez teksta!

Uvek su mi konzole bile pojam lose grafike ali ovo - me otkinulo...
:zgran:

Jeste da niste puno otkrili, ali ste ipak otkrili neke stvari vezane za igru...a ja je jos nisam presao! :d

pliiiz... :D

Zaneo se u citanju i onda ne mogu da stanem, kada vidim kako...bezi, stani, udji, zadji vani...popni se na vrh pa na dno pani... :D
Tako treba srediti Zokija, zar ne?! ;)

Poslednja izmena:
Sad ce da namlate milione na GT5. A i kad sony nije imao para... To oni pricaju da bi nas iznenadili za par godina. Na svakih 6 godina su izdavali novu konzolu, verujem da ce to biti slucaj i sa ps4.

Baš je taj isti sony rekao da nameravaju da produže životni vek trenutnoj konzoli.
No dobro, videćemo šta će biti i da li će Uncharted 3 biti vredan čekanja. :D

Uncharted 3 will look better than Uncharted 2. This is possible since the game engine can still be optimized to look better on PS3

pa cak i da se desi da ps4 izadje 2012 (sto ce bi bilo pred kraj), sto znaci za skoro 3 godine, a oni pricaju o punim rukama posla za 2010, kako si ti uspeo da zakljucis i samu mogucnost da izadje na ps4 :)

Bilo bi gubljenje vremena praviti Uncharted 3 za ps3. Onda ga ne bi mogli napraviti srazmerno bolje U3/U2=U2/U1.

Kao što rekoh, mogli bi malo da iskuliraju s idejom da razduševe raju grafikom i da malo popravepriču, više zagonetki, manje mrtvih.

Sta fali prici u U2 ? Meni je odlicna!
Rekli su vec da moze jos bolja grafika od U2.

Pa sta ?
Seti se zadnjeg Indijane (vanZemljaci). :d

Koliko je prica uopste bitna u akcionoj igri ?

^To i ja pricam. U je akciona avantura, nije avantura. Bitno je da su scene genijalne.

Vidim toliko vam je svima smetala glupa prica, da ste uzeli Platiniume. :D

Ja ne znam ko je tebe pustio da vozish simulacije a nisi mogao da mi skinesh vreme u GT4 na ringu, shto sam se smorio posle 3 kruga, moracu da te prijavim komitetu za simulacije :)

Haha, bas si baja, ja sam tada tek uzeo volan, i tek uzeo GT4.. :)

Ako je Zoran lak na Hard, onda je cela igra smeshna jer sam sve glatko proshao a onda se smorio posle 5 pogibija sa Zoranom praveci krugove po onoj shumi...

Pa sto se qrcis na hard :) Cinjenica je da su zagonetke jedva da tako mogu da se nazovu, i jedno trecinu igre je dovoljno da zatvoris oci, drzis pecurku na gore, i/ili stiskas X..

Pa Boris je U2 igrao na normal, zato mu je i laka igra. Na hard/crushing ima par ozbiljnih izazova.

Vrh Dno