Šta je novo?

Uncharted 2

Sad mi skroz jasno zasto je ova igra GOTY. Mislim da ovo ni Hideo nece znati kako da nadmasi !
Meni mozda i najbolja akciona avantura ikada. Neverovatno iskustvo.
Nivo na vozu, prelepo, savrsenstvo, pola cuke sam razgledao okolinu. :)
Ovo bi se moglo nazvati najboljim nastavkom ikad,zar ne ?

Ne :).

Uncharted 2 update 3 :

• Added Version number to game menu – should display 1.03 after this update
• Added Clan Tags – all players can now add a custom four letter Clan Tag in the Profile Menu (square) to display on-screen before their PSN ID
• Load times have been decreased significantly
• Added “Rematch” functionality
• Adjusted some Boosters for balance
• Addressed issue with Player’s Met screen in game menu and XMB displaying incorrectly
• Addressed issue with Double Cash not doubling medal cash rewards

Ova igra se ne sme propustiti! Ko je nije igrao vredi dati svaki dinar za nju !
Igra je nesto neverovatno u svakom pogledu! Ja nemam reci, ne znam sta bi prvo pohvalio, igra je pravo umetnicko delo !
Tuzno je da se pomalo slabo prodaje ovako dobra igra, ovo je toliko bolje od MW2 i svih aktuelnih igara nebitno kojeg su zanra.
Ovo ce mi ostati medju 5 najomiljenijih igara ikada.

Pa nije mi jasno da vise ljudi ne kupuje ovako mocnu igru. Pa to nije ni 10% vlasnika PS3 u svetu kupilo. Nije mi stvarno jasno. :(

Kako se menjaju skinovi u SP kad se obrne igra ? Pokupovao sam dosta skinva, al nigde ne vidim opciju da ih izaberem ?
Ocu da igram kako cica Drazo. :d

Poslednja izmena:
Mocicesh da ih menjash tek kada pochnesh po drugi put da prelazish igru.

Pa poceo sam igru, na normal, nema nigde da se bira ? Jedino ako ne moze u prvom lvl ?

Prvo treba da ih kupish,pa posle mozhesh da ih koristish.
Prelazish igru po drugi put na normal? :D

Presao sam igru na hard, nije nesto tesko, sem kad izadju oni sa tonua rmora, ja ih zovem nindza kornjace. :d
Znam da nije moglo da se cacka oko kostima u U1 na hard&crushing.
Daj mi tacnu lokaciju opcije za menjanje kostima.
Napisao sam gore da sam pokupovao dosta kostima.
Igracu na Crushing, ocu Platinium u ovoj igri iz razloga sto mi se opet igra SP (toliko je dobar) i jedino cu se smoriti oko blaga, jer sam nasao samo 40, nemam pojma de su ostala, ali nacu youtube-u vec.
Fora je kako sam poceo da igram MP mnogo bolje sam gadjao u SP, to mi je bas pomoglo oko kraja igre, gde je headshoot spas.

Valjda tamo i gde ih kupujesh samo stisnesh X na kostim koji hocesh da koristish.
Ja sam gledao na youtub-u lokacije blaga,dobro su to odradeli.

Presao sam igru na hard, nije nesto tesko, sem kad izadju oni sa tonua rmora, ja ih zovem nindza kornjace. :d
Znam da nije moglo da se cacka oko kostima u U1 na hard&crushing.
Daj mi tacnu lokaciju opcije za menjanje kostima.
Napisao sam gore da sam pokupovao dosta kostima.
Igracu na Crushing, ocu Platinium u ovoj igri iz razloga sto mi se opet igra SP (toliko je dobar) i jedino cu se smoriti oko blaga, jer sam nasao samo 40, nemam pojma de su ostala, ali nacu youtube-u vec.
Fora je kako sam poceo da igram MP mnogo bolje sam gadjao u SP, to mi je bas pomoglo oko kraja igre, gde je headshoot spas.

Zar tebe ne zanimaju trofeji ? Postajes rob konzole :S:

Evo po meni najbolji tutorijal :

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BqLYYrRmXaY&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BqLYYrRmXaY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

^Igrati 2 puta igru koja te odusevi nije biti rob konzole, a kad je predjem na crushing ostace mi 5,6 trofeja koji su relativno laki, mogu i ja da imam jedan jbni platinium. :D

Jok igracu jer mi se toliko svidela igra. Toliko toga se desava u igri da nisam sve ni popamtio. Igracu u inat PC GEJmerima, cisto da znam da igram igru za debile. :d
SLican WoW utisak sam stekao, kao kad sam gledao LOTR 1, pa sam ga posle toga gledao jos 14 puta. :)

Nije, LOTR je mene tada odusevio da sam ga gledao dok nisam naucio film napamet. Nebitno.

A bas sam hteo skoro da kazem da je za mene Uncharted = LOTR ;).

^Ne razumem ? Uncharted ti je LOTR u svetu igara ili ?

Skoro pa savrseno izveden blockbuster(prvo sam hteo da stavim Transformerse ili Spidermana, ali kontam da bi se dosta fanova uvredilo ;)).

Meni su svi LOTR filmovi mnogo vise od blockbustera, to je filmsko remek delo za sva vremena, jedva cekam da se pojavi Bluray verzija u aprilu. De ti nadje da usporedis Tranasformerse i LOTR, T su samo remek delo 3D animacije. Videcemo sta kaze 3D Avatar, sinoc sam ispusio za karte u Uscu. :(
Uncharted 2 je isto to u svetu igara, pravo umetnicko delo, kakvih samo prelepih predela u igri ima to je neverovatno. O tehnickoj strani igre se nema sta pricati jer je savrseno sve odradjeno.

Meni su svi LOTR filmovi mnogo vise od blockbustera, to je filmsko remek delo za sva vremena ...
Uncharted 2 je isto to u svetu igara, pravo umetnicko delo, kakvih samo prelepih predela u igri ima to je neverovatno. O tehnickoj strani igre se nema sta pricati jer je savrseno sve odradjeno.

E vidis odavde poticu sva nasa razmimoilazenja :).
Ma koliko takav film/igra bili kvalitetno odradjeni(a LOTR i U2 to jesu), ne bi stigli na listu omiljenih mi igara/filmova.

A tuche su ti verovatno umetnichka dela :d

Zna li neko nesto vise o muzici iz igre ? Dal ima negde da se skine ? Dal su ovo pravi instumenti i sl ?

Intervuju sa nekim likom iz ND.

Evan Wells: “I would love to keep working on the PlayStation [3] for 5 or 6 more years...I think there's still a lot to get out of it. We're not really feeling limited by the hardware, it's more about the hours of the day and how quickly we want to get the next game out.”

With current generation consoles so powerful, Wells also states that both the consumers and developers win. Consumers win because the PS3 is now only $300, opposed to $600 when it launched back in 2006. With a longer console generation, you should feel better about your expensive investment. Developers also benefit from this, though.

“But the developers win, because they get to continue to leverage all of their investment with that current generation. They don't have to go in there and start learning the new hardware and rebuilding all of their tools and rendering pipleines to support it. I only see software sales getting stronger over the next couple of years, so I hope the hardware manufacturers don't feel the pressure to put out some new systems any time soon.”

Ne znam ih po imenima, znam samo nazive studija. Iz gaming sveta znam za Carmacka, Hidea, Mikamija i Jaffu. :)
Pa to su zaludjenici, samo ih pogledaj na snimcima, sve komedija od likova. Al imaju love, opasno. :(

Nazad
Vrh Dno