Šta je novo?

Uncharted 2

Vala jeste, pri bilo kakvim mracnim scenama u filmovima, igrama, ne vidim nista, sta god radio sa podesavanjima, a kad gledam iz kreveta tek onda nista ne vidim, jer je vertikalni ugao vidljivosti stravicno los.

Vala jeste, pri bilo kakvim mracnim scenama u filmovima, igrama, ne vidim nista, sta god radio sa podesavanjima, a kad gledam iz kreveta tek onda nista ne vidim, jer je vertikalni ugao vidljivosti stravicno los.

Vertikalni ugao, manje vise, to je problem svih monitora sa TN panelom.
Izgleda da si ubo bas los primerak, sto se tice panela...

Poslednja izmena:
Ja sam na kraju ali jos nisam presao, iz nekog razloga i U2 i U1 mi stvore neku mucninu kad igram vise od sat vremena, da li je to sto igram u mraku, los monitor, ili nesto u njihovom engine-u sto mi ne odgovara, ali mi se bas slosi posle nekog vremena.

Nisam imao problema sa Unchartedom, ali zato jesam sa originalnim Turokom, Riddickom, The Darknessom i Condemnedom.
Mada, to su sve FPSovi.

Na cemu si igrao?

Sta mislite o asus mw221u?Ja se trenutno igram preko njega skoro tri godine u njegovoj orginalnoj revoluciji.

Pa ništa. Boris je našao mesto na ovoj planeti gde zapravo može nešto da kaže i, što je gore, nego će ga zapravo sluša i onda od silne radosti ne može da se zaustavi sa "iznošenjem svojih mišljenja". Koja u najmanju ruku rade po principu naslovnih strana tabloida - što veći efekat, to bolje, a šta je pozadina, ima li tu istine, intelekta... ma ko te pita.

Upravo si uvredio ili povredio coveka.Jedno je forum a jedno je realan zivot i svako ima pravo da u realnom zivotu bude obican obican gradjanin/pacer/jhebach/klosar/.... a ovde na forumu mu niko nista ne moze reci za to.

Svako bi trebao da ima pravo da iznese svoje misljenje i da za to misljenje ne dobije uvredu.A ovde vidim izjavu" konacno je nasao mesto na ovoj planeti gde moze nesto da kaze",zar nije malo ruzno tako nekom reci.Mozda i nije kada mu kazes licno ali na ovolikom forumu gde je svako na neki nacin kreirao neki svoj "profil" nije ni malo umesno_Okreni coveka telefonom i reci mu to u lice.
Nije ni demokratski,a ti si bese u tom fazonu.:D

A ne vidim sta ste dikli halabuku,koliko sam ja razumeo samo je napisao da je Uncharted 2 odlicna filmska igra(nije zamerao na linearnosti).Ali da mu se po gameplay elementima vise svidja Prince of Persie.

Jel sada svi mi koji smo igrali Fable treba da uhvatimo i izvredjamo svakog ko je napisao da je to "gej igra" ili npr "kako to moze da igra neko ko nije gej" ili "igra za glupe ameikance" ....

Poslednja izmena:
Upravo si uvredio ili povredio coveka.
Istina je obično bolna.

Svako bi trebao da ima pravo da iznese svoje misljenje i da za to misljenje ne dobije uvredu.A ovde vidim izjavu" konacno je nasao mesto na ovoj planeti gde moze nesto da kaze",zar nije malo ruzno tako nekom reci.Mozda i nije kada mu kazes licno ali na ovolikom forumu gde je svako na neki nacin kreirao neki svoj "profil" nije ni malo umesno_Okreni coveka telefonom i reci mu to u lice.
Nije ni demokratski,a ti si bese u tom fazonu.:D
Tačno. Ali nisi li se i ti više umorio od ljudi, ne na forumu, nego generalno koji idu okolo i jedino što znaju da kažu "imam pravo na svoje mišljenje". Imaš pravo, majstore, ali u bilo kakvog intelektualnom razgovoru tzv. "moje mišljenje" (mada sam u drugoj temi pričao o tome da to nije mišljenje, jer se tu ne misli ništa, nego čisti osećaji/nagađanja - po principu, "ja mislim da je XYZ ZYH đubre od čoveka" - to nije mišljenje, nego nagađanje) je tek četvrta ili peta stvar po hijerarhiji zbog koje uopšte vredi otvarati usta.

Ljudi koji nemaju drugog materijala potežu uvek "moje mišljenje".

A što se kontakta uživo tiče, ne razmišljam o tome, jer mahom ljudi nisu isti uživo i na forumu... jer već sam dovoljno puta osetio da neki koji se ku****caju po forumu, uživo samo ćute i klimaju glavom.... onda mi bude dostadno :D:D

Ti efektivno gusis ovaj forum sa svojim pametovanjem, ja sam od retkih koji se uopste upusta u rasprave sa tobom, ali vidim da to vise nema nikakvog smisla... Odlicno radis posao, samo napred..

Zavrsih konacno. Kakva igra, scenaristi i glumci zasluzuju sve cestitke, kao i 'reziser', brutalno dobra produkcija, grafika, dijalozi.. Vidi se da im je uzor (a verovatno i pomoc, jer im se zahvaljuju u credits-ima) bio Infinity Ward, ono sto je CoD u FPS zanru, to je Uncharted u avanturama.

Sve u svemu, nikako se ne sme propustiti! bolja mi je od U1 za 49% :)

Btw razocarao sam se sto nema nikakvih "making of" filmica na disku..

Poslednja izmena:
Zavrsih konacno. Kakva igra, scenaristi i glumci zasluzuju sve cestitke, kao i 'reziser', brutalno dobra produkcija, grafika, dijalozi.. Vidi se da im je uzor (a verovatno i pomoc, jer im se zahvaljuju u credits-ima) bio Infinity Ward, ono sto je CoD u FPS zanru, to je Uncharted u avanturama.

Sve u svemu, nikako se ne sme propustiti! bolja mi je od U1 za 49% :)

Btw razocarao sam se sto nema nikakvih "making of" filmica na disku..

Imaš, samo treba da ih kupiš parama koje si zaradio od rewardsa. Ima mali milion stvarčica koje se mogu kupiti, od kostima pa sve do neke zero gravity *******cije.

Kada se stisne select u drugoj polovini igre, i malo prelistaju strane, ima skala zastrašujućih stvari za Drejka.

Na dnu su Salijevi brkovi, pa idu oni luđaci iz prvog dela (naked slippery guy) pa akrepi iz ovog dela. :)

Naughty Dog will be releasing the first taste of DLC for Uncharted 2’s multiplayer mode this Friday, November 27th.
Known as “The Fort”, the new content comes your way via a title update and will deliver a brand new multiplayer map which is “a long rectangular map with wide open spaces and excellent flank routes.”
Sound good? It gets better. The map is totally FREE and once it goes live at 1pm EST, Naughty Dog is initiating a Double Cash weekend where teams will get beefed up as Doughnut Drake and Doughnut Lazarevic for the Heroes and Villains respectively.

http://www.gametrailers.com/video/the-fort-uncharted-2/59485

Poslednja izmena:
Slazem se da je dvojka fantasticno odradjena, ali ako je Uncharted 1 bio inferiorniji a dvojka ima toliko bolje "dzungle" i ogromne hramove cemu ovaj povratak na mjesto zlocina?

Jel se meni cini ili isti glumac daje glas Princu (Prince of Persia, ovaj novi) kao i Nathanu ?

Kao i Dezmondu iz Ass Creed.

Ovaj je celu svoju karijeru posvetio davanju glasova u igrama. Impresivno nema sta. Mada da daje glas Princu to je krajnje neozbiljno, ispao je Princ sarlatan u zadnjem delu. Mada to nema veze sa glumcem, tako su mu rekli glavonje.

Oce neko da igramo Gold Rush co-op ?

Igram multiplayer nedelju dana. Jos uvek nije sredjen problem sa zamrzavanjem kontrola. U 95% slucajeva kada upadnem u mec sa deset igraca (svi modovi osim Co-Op) kontrole ne reaguju nekoliko sekundi, zatim pokrenem lika, a onda se ponovo ukopa kao kip i tako u krug. Onda sam primoran da napustim mec, a tada popijem penalty koji me primorava da gledam odbrojavanje 60 sekundi u najboljem slucaju kako bih video menu i $40.000. Sta vise reci.. Inace, izgleda da se to ne desava svima, ali dobar deo ljudi se zali po forumima. Imao sam taj problem jos u beti, pisao sam ovde.

Sto se tice Co-Op, zanimljiv je u pocetku ali veoma brzo dosadi. Sistem napredovanja mi je nekako siromasan. Upgrade je isti za svako oruzje i svodi se na vise municije, vecu preciznost i brzi reload.

Poslednja izmena:
Dal planiraju da uskoro izbace jos misija za CO-OP ? Normalno da ce ti brzo dosaditi kada imas tri mape :d

Covece ova igra je stvarno za oskara, kakvi uglovi kamere, kakva grafika, animacija likova. Tehnicki savrsena igra, jedina posle MGS 4.
Bolja je igra u svakom pogledu od U1, ali bas mnogo !
Humor je fantastican, ova riba je se extra uklopila uz Nathana, izlozio se covek ko lud. :)
Ali postoji jedna nerealnost, Nathan se penje uz vertikalni oluk, sto je u najmanju ruku nemoguce. :d

Poslednja izmena:
Da li vam se desavalo da se zaglavite u zidu ili podu u onom nivou u Nepalu ? Meni se desilo vec 2 puta, morao sam restart checkpoint.

BTW Fora Marco-Polo je extra. :d

Vrh Dno