Šta je novo?

Uncharted 2

Ja sam presao prvo na hard, pa na crushing, pa na very easy na brzinu da pokupim trofeje, pa postepeno od very easy do crushing sa drugom da on iskusi uncharted. Igrica je toliko dobra da mi u nije dosadila ni na trenutak. ND klanjam vam se. Uncharted i crash su dve moje omiljene igre

Sony Computer Entertainment Japan is putting Uncharted and Uncharted 2 back on the market in a gold slipcase. The classy looking Uncharted 2 Twin Pack will retail for 7,980 yen ($88) when it arrives in Japan on February 18. The announcement came with more Uncharted 2 news, a new schedule of DLC. Here's what Uncharted 2 fans can look forward to.

January 28
Demo (free)
Additional content pack 1 (free)
- Multiplayer Skins from Resistance 2, Infamous, and Killzone 2 characters

February 25
Additional content pack 2 (price TBA)
- Two Multiplayer maps, one from Uncharted 1's ruins
- Multiplayer skins from Uncharted

April 15
Additional content pack 3 (price TBA)
- Multiplayer cooperative mode
- Four multiplayer maps
- Five multiplayer skins

unchartedkillzone.png

Cole.png

PNG.png

j6r12s.jpg

Poslednja izmena:
/\ i Snake-a :)

Jeste lepo videti likove iz "GOTY" u malo vise boja :).
Nadam se da ce ubaciti i oba Snake-a i da necemo videti Raidena i Akubu.
Inace, ideja je odlicna, a cena jos bolja.

Extra, KZ2 likovi !

The downloadable add-on for Uncharted 2 revealed by Sony Japan last week has been confirmed for worldwide release, although it's not free as was originally reported.
The PlayStation Heroes Skin Pack will be released alongside a demo of the game in this week's PSN updated on Thursday, 28th January. It will cost $4.99 / £3.99 / €4.99, according to the PlayStation blog. It contains seven skins: good Cole, evil Cole and Zeke from inFamous, Sgt Nathan Hale or a Chimera Hybrid from Resistance, and a Helghast Trooper and Tomas Sevchenko from Killzone 2.

Medicina, sociologija, psihologija su mnogo puta dokazali da takva mikroklima daje najviše i najbolje rezultata. Šteta što je takva organizacija verovatno u svakom milionitom slučaju.

Samouprava :)

Koliko god se trudio da dam sansu UC2 multiju stalno izvisim i uvek se razocaram. Ne znam, ova igra i moj dozivljaj igranja iste se nikako ne slazu. Posle nekoliko meseci ne igranja prvo je trebalo poskidati patcheve pa cekati da se to instalira a i onda jos cekati 6-7 minuta da se konektuje pa onda jos jedno 4-5 minuta dok udjem u bilo kakvu partiju. Znaci 30 minuta dok poskida update i instalira ih, 5 minuta dok se konektuje na server pa jos 5 minuta dok nadje partiju. Dok dodje do samog igranja ja vec izgubim volju. E onda stari fazon kao pre, mene u vecini slucajeva stavlja za hosta i onda mogu da se slikam sa igranjem.

Lag, lag i samo lag kad god ja ovo igram, kako nema takve situacije u KZ2, MAG, BC2 demo i bilo cim gde pucas u nekoga. I tamo ima toga povremeno ali tamo mnogo puta imam situaciju gde kad pogodim nekoga u glavu, taj pada kao sto bi i trebalo. Uzeo sam ovo da probam ponovo zbog toga sto su rekli da je damage malo drugacije resen sada u 1.05 update-u i da ne mora vise okvir municije isprazniti u nekoga iz AK47 da bi ga ubio ali ja to zbog laga ne mogu da uporedim sa onim kako je bilo pre.

I dalje u osobu koja se ne pomera iz zaklona ne mogu sa ledja da ubijem sa 2-3 precizna metka iz bliskog rastojanja ali ne toliko bliskog da bi mogao da upotrebim melee udarce, ajd da je jos u pokretu i da razumem ali osoba stoji i ne pomera se.

E da, neka je i ovo sve ovako i da ja ne znam ovo da igram i da moja konekcija ne odgovara za ovu igru ali sa ovim 1.05 update-om igra me diskonektuje i sa PSN-a 3 puta u roku od sat vremena :crash: i to jednom u partiji gde nesto i uspem da uradim :wall:

Edit: Neverovatno. Zadnja partija gde sam bio diskonektovan sa PSN-a je okarakterisana kao moj prekid i dobijam poruku da su primetili da sam prekinuo i da mi zbog toga oduzimaju novac kao kaznu. Ja znam vrlo dobro da kad sam diskonektujes dobijas penalty zbog toga ali ovo nema veze sa mnom. Naravno novac koji sam zaradio u bas toj partiji je odleprsao ko zna gde...

Poslednja izmena:
Mora da ti nije ukljucen NAT2. Dok i ja nisam namestio to ocajno je radio MP. Mada MP sam po sebi brzo smori,ja sam igrao sam Horde mod, ove ostale nisam ni probao.

MP otkida. Mape su odlično dizajnirane, ima različitih i zanimljivih modova, super je atmosfera. Nije mi jasno zašto mp ne igra više ljudi sa bencha.

Pa ko zeli da igra ovaj MP pored BC2 ?
Ja sam igrao dok sam imao igru, niko sa bencha nije igrao. Izgleda da ovde ljudi vole samo FPS i sport MP.

Mora da ti nije ukljucen NAT2. Dok i ja nisam namestio to ocajno je radio MP. Mada MP sam po sebi brzo smori,ja sam igrao sam Horde mod, ove ostale nisam ni probao.

U connection settings mi je NAT type 2 a to sam podesio jos u vreme kad sam kupio Little Big Planet jer tu nisam mogao da se konektujem uopste dok to ne namestim.

MP otkida. Mape su odlično dizajnirane, ima različitih i zanimljivih modova, super je atmosfera. Nije mi jasno zašto mp ne igra više ljudi sa bencha.

Ma i meni deluje kao da je MP super zabavan sto i jeste samo sto ja nikako to da iskusim :S:. Sa druge strane BC2 beta mi je u samo jednom danu igranja dala vise zadovoljstva nego sve ovo sto sam dosad igrao u UC2 MP-u.

Edit: opa 1000 poruka, sad sam drug chlan je.... :party::party::party::party::party:

Poslednja izmena:
^ Ne znam stvarno sta ti pravi problem. Meni je MP radio odlicno sa NAT2, pre toga nisam mogao da nadjem igru uopste. Mozda da obrises igru, tako nesto, nisam siguran dal kod instalacije patch-a moze doci do greske.
Al bolje se mani U2 Mp i kupuj BC2. :)

^ Ne znam stvarno sta ti pravi problem. Meni je MP radio odlicno sa NAT2, pre toga nisam mogao da nadjem igru uopste. Mozda da obrises igru, tako nesto, nisam siguran dal kod instalacije patch-a moze doci do greske.
Al bolje se mani U2 Mp i kupuj BC2. :)

Hocu verovatno, previse je dobar multi da bi se propustio na osnovu onoga sto sam igrao :) Zadrzacu i UC2 da bih ga igrao povremeno kad nemam sta drugo ali gorak ukus ostaje. Videcemo kakav ce biti u UC3.

Uncharted 2 ima odlican i jako zarazan multiplayer. Jedini problem je sto levelovanje postaje BAS sporo tamo posle 30. nivoa...

Ja sam ostao na levelu 10 do kojeg sam stigao mozda jos prvog dana kad se igra pojavila a sad izgleda da nazadujem zato sto ove prekide gde gubim vezu sa PSN koje je 1.05 patch doneo igra tretira kao da sam ja to uradio (a nisam) a moje pare zaradjene u partiji gde se prekid veze desio - puf, cao nema vise.

Ne znam, mogli su to elegantnije da rese, npr. da igra prati da li sam kliknuo na "leave game" dugme i to vise puta u nekom odredjenom periodu a ne ovako za svaki prekid.

Pa, nije to moglo bas elegantije, jer sta nekoga sprecava da npr. restartuje ruter ili da izvuce LAN kabl iz konzole? :)

Pa, nije to moglo bas elegantije, jer sta nekoga sprecava da npr. restartuje ruter ili da izvuce LAN kabl iz konzole? :)

Ali sto bi se neko trudio da cupa lan kabl i da posle mora da se konektuje i na PSN i na UC2 server ponovo i tako svaki cas. Jos ako mu kabl nije na dohvat ruke? Jos ako ima neki krsh ruter koji baguje i slicno. Sto uopste kaznjavaju, bolje da su implementirali da mogu da se ja prikljucim usred neke partije kad neko napusti umesto sto kaznjavaju ljude. U svakom boljem multiju je moguce uci posle pocetka partije.

Jedini utisak koji imam posle prelaska igre jeste neverica. Koliko entuzijazma, kreativnosti, strpljenja, umeća i znanja, i pre svega rada je potrebno da bi se napravilo nešto ovako? Neshvatljivo mi je da ovakvo remek delo može da se stvori za dve godine.
Koji je to put da se od ideje, preko nacrta, realizuje samo jedan pejzaš, samo jedna građevina. Nemam zaista komentara, momci i devojke iz nd-a su genijalci.

Uopshte nije poenta da mozgalice budu takve da provedesh sat vremena pitajuci se shta sad :) To je mana vecine starih igara, recimo p&c avantura. Poenta igre nije da imash 3 zivota a da je igra toliko teshka da je nemoguce bez godinu dana vezbanja preci je sa ta 3 zivota, to je bilo nasledjeno sa arkada gde su igre trebale da budu nerealno teshke da bi se vracao i troshio pare na zetone. Ali taj koncept je srecom odavno napushten i danas se igre igraju kao filmovi, samo freakovi igraju neshto shto moraju da ponavljaju 50x da bi preshli, to je dosadno isto koliko i igranje multiplatform igre vidjene 50x :)

Ja recimo U2 nisam ni preshao do kraja, poslednji nivo sam igrao manje od 10 puta i odustao jer jednostavno nema smisla bezanje u rikverc kroz uske prolaze, panjeve i provalije, i to sve joypadom i sa manjkom municije (posle je moj klinac preshao na Easy pa sam video kraj, koga se ne secam :)). Poenta igranja je da uzivash u igranju, ne da je igrash da bi preshao :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno