Šta je novo?

Uncharted 2

Te akcije sa kupoprodajom ni ja ne podrzavam :) Ili uzmite igru ili ne, to kao predjem pa prodam, pa moja tetka kupi za manje para, a onda kad ona predje ja kupim od nje, pa prodam techi za vise para i na kraju zaradim 50 dinara :D

Koliko sam ja upucen, bas takve stvari unistavaju gaming industriju :).

E lud sam za time da li neko to podržava ili ne. Nek neko dokaže neko da nije moguće odigrati u2 za 0-500 din uz 4000 din depozita :)?.

Pa moguce je, ok, moze i tako, ne mogu da se lazem da su igre jeftine i kako dok ih kupujem zvizducem radosne pesme, ali ne znam, volim da zadrzim dobre igre i malo sam i kolekcionar..

Koliko sam ja upucen, bas takve stvari unistavaju gaming industriju :).

nisam znao da postoje ljudi koji se zalazu za zdravu i prosperativnu gaming indrustriju.
:smash:

ako neko ima para da kupuje igre i ne prodaje,samo napred ;)

Ne razumem zashto bih zadrzao U2 za 4000 dinara kad znam da ga vishe necu igrati bar narednih godinu dana, a tada cu ga opet kupiti za 1500 dinara :)

GT5 je jedina igra koju cu kupiti i nikad prodati (ne prodajem ni Prologue) jer je to jedina igra koja se moze igrati dve godine bez prestanka...

Ne znam zbog cega se ovde digla ovolika frka...Jednostavno ima ljudi koji zele da zadrze ono sto kupe jer su kolekcionari.
Moguce je i da mogu sebi da priuste, a ima i onih koji ne kupuju svaku igru koja izadje tj kupuju igru na svaka 2-3 meseca pa onda i mogu da izdvoje. I kada kupuju onda uglavnom igru mogu naci jeftinije tj mogu uzeti 2 po ceni jedne igre! :D

/\ upravo tako !

p.s. stigoh do poslednjeg čeptera đe trebam da roknem Kizu, bezobrazan je mamu mu al ću ga sredim....100% je neki bivši komunjara pa se zato ne uzbuđujem što moram da ga roknem :D :D

Poslednja izmena:
Ne verujem da niko nije napisao kvot na moj komentar gore, nego pričate ko je koliko izgubio para na igranju Uncharteda, igre koju ne bih ni prodavao...

Eufrat i ostali, zamalo da procitam sta si napisao, ajde ono jos 15-ak 20 dana stavljajte sve vezano za pricu u spojlere, sta mislis o tome..

Reče čovek koji je okačio pola igre u slikama.

Borise, ima da ti ispred zgrade kačim postere s spojlovima. :D

Poslednja izmena:
Nisam prvi koji je o tome vec pricao, nista nisam detaljisao vec sam samo naglasio da mi je tesko na kraju, eto !!

jadan ti

Poslednja izmena:
Nisam prvi koji je o tome vec pricao, nista nisam detaljisao vec sam samo naglasio da mi je tesko na kraju, eto !!

jadan ti

Ma nisam ni procitao do kraja, jer sam video da je nesto vezano za pricu :) Samo kazem da mozete takve stvari u spojler jos neko vreme.

OK, nema frke...

Ne verujem da niko nije napisao kvot na moj komentar gore, nego pričate ko je koliko izgubio para na igranju Uncharteda, igre koju ne bih ni prodavao...

Pa šta da ti kažemo osim da bi osećaj bio još bolji da si to stvarno igrao, a ne samo gledao sa strane :d

Evo ne mogu da izdrzim da se ne umesam,ali kad ne bi bilo toga ne bi nilo zanimljivo.
Najvise me nervira ovde na forumu kad neki znaju ono sto drugi ne znaju pa stave na kraju smajli kez.A sta to znaci?Za mene to znaci da mi se kezis u lice sto ja ne znam a ti recimo znas jer misle da su pametnjakovici.Pitam ja vas? Evo primer:navodim sebe kao primer:mogu li recimo da ja znam o grafickim karticama kao maxa,da li ja mogu da znam o ixboxu 360 kao driver,pa normalno da ne mogu.Forumi postoje za podelu znanja ili mislenja,ali sta ces takvi smo ti mi srbi:samo da komsiji crkne krava pa da se veselimo,izgleda da nam je to u prirodi.Ja vidim da tako stoje stvari ovde.Ispravite me ako gresim a daj boze da gresim.Ja sa ovde vise radi druzenja,price, i ne krijem da ste mi dosta pomogli i naucili neke stvari. Da ste me pitali kako se vozi kamion profesionalno ja bi znao da vam odgovorim,a kompjuteri znam dovoljno za mene sto mi treba i sto koristim.Nadam se da ste razumeli sta sam hteo da kazem.

Najvise me nervira ovde na forumu kad neki znaju ono sto drugi ne znaju pa stave na kraju smajli kez.A sta to znaci?Za mene to znaci da mi se kezis u lice sto ja ne znam a ti recimo znas jer misle da su pametnjakovici

to znaci da ili se salis, ili malo provociras sagovornika ili (cesto) i jedno i drugo odjednom :)

edit:

a jel treba nesto dodati/oduzeti tvom komentaru? :)

Poslednja izmena:
Evo ne mogu da izdrzim da se ne umesam,ali kad ne bi bilo toga ne bi nilo zanimljivo.
Najvise me nervira ovde na forumu kad neki znaju ono sto drugi ne znaju pa stave na kraju smajli kez.A sta to znaci?Za mene to znaci da mi se kezis u lice sto ja ne znam a ti recimo znas jer misle da su pametnjakovici.Pitam ja vas? Evo primer:navodim sebe kao primer:mogu li recimo da ja znam o grafickim karticama kao maxa,da li ja mogu da znam o ixboxu 360 kao driver,pa normalno da ne mogu.Forumi postoje za podelu znanja ili mislenja,ali sta ces takvi smo ti mi srbi:samo da komsiji crkne krava pa da se veselimo,izgleda da nam je to u prirodi.Ja vidim da tako stoje stvari ovde.Ispravite me ako gresim a daj boze da gresim.Ja sa ovde vise radi druzenja,price, i ne krijem da ste mi dosta pomogli i naucili neke stvari. Da ste me pitali kako se vozi kamion profesionalno ja bi znao da vam odgovorim,a kompjuteri znam dovoljno za mene sto mi treba i sto koristim.Nadam se da ste razumeli sta sam hteo da kazem.

Svi su na forumima najpametniji na svetu ? Nisi izvalio to ? :zgran:

*** trudim se biti konstruktivan pod novim nickom, ne padam vise na nicije provokacije, samo iskuliram. Eto nesto i od tebe pametno da naucim. :p
Uostalom ovde sam da diskutujem o igrama, i da se zezam pomalo.

BTW, forum nesto baguje, 2 puta postuje istu poruku.

Poslednja izmena:
Vec je bio ljuti moderator i zavrsio posao.
Pa gde ste nesto se slabo igra taj uncharted 2?

Vec sam dvaput izneo svoja odusevljenja, treci put bi bilo previse :) Kad predjem celu napisacu malo detaljnija misljenja..

Ma u pravu si,mada sam da kazem preso pocetak slabo sam igro uvek naleti neki posao pa nikako na miru da zasednem ali reko ajd da cujem i vas bice ima nesto novo otkriveno u igri pa da propustim,jer bi ipak bilo steta ovu igru ne odigrati na tanane.

300 mb je prvi deo, izasao je na US PSN-u. Ostala 3 dela ce biti 2.50 u paketu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno