Šta je novo?

Uncharted 2

Izgleda da ovaj U2 razbija kako je dobar. :)
Uncharted 2 tops list of best reviewed console exclusives
Saturday, October 24, 2009

uncharted-2

The reviews are in and Uncharted 2, the 3rd person action-adventure game by Naughty Dog and published by Sony exclusively for its PS3 console has risen to the top of Metacritic to tie Super Mario Galaxy as the best reviewed console exclusive this generation with a score of 97 (calculated from 82 reviews).

Uncharted 2 tops the list of best reviewed console exclusives just weeks after its mid October release, coming in second out of top reviewed games this gen overall only to Rockstar’s multiconsole flagship, Grand Theft Auto 4 released last year on both the Xbox 360 and PS3 console. It sits at number one on Metacritic’s top games overall this generation with a score of 98.

Sony hopes the excellent reviews will translate into software and hardware sales this holiday seasons as its newly released, and newly priced, PS3 slim console has all but dominated worldwide sales charts since its release in September.

Uncharted 2 joins the list of only a handful of videogames to ever receive such high critical praise and is currently the frontrunner on most publications Game of the Year pick thus far with only 2 months to go, however, many feel that the highly anticipated Modern Warfare 2 two looks as if it may also be a contender.

Following are the only games in the last two console generations that have broken the 95 barrier based on Metacritic scores.

Onaj ko je presao prvi Uncharted i ima Save fajl, dobija 100K gratis.

Ali to vec verovatno svi znaju.

100k cega ?!!?

100 000 $ :D

U igri za razne stvari dobijas kes uz pomoc kojeg kupujes sve i svasta, oruzja, kostime za likove itd. Ja sam prvo kupio sve one Making Of filmove :D

Au i igri, ja reko ND odresio kesu da casti zbog odlicne prodaje. :)

lele al je zeznut zadjni nivo na crushing,poludeo sam.

Izgleda da ovaj U2 razbija kako je dobar. :)

Ma cini ti se :)

Juce sam krenuo da pisem malo vece utiske ali nisam znao odakle da krenem :) Onaj deo...
kada se ponovo sretnes sa Elenom i ranjenim kamermanom
, ona voda sto curi po onim stepenicama kad tek udjes tu, najrealnija grafika koju sam ikad video, prosto ne verujem kako izgleda :) Nijedna igra nije za 10, ali ova se neverovatno priblizila.. juce sam bas pomislio da za ovakve igre treba postojati opcija posle prelaska, da mozes da problejis po nivoima bez neprijatelja i da se divis..

.. juce sam bas pomislio da za ovakve igre treba postojati opcija posle prelaska, da mozes da problejis po nivoima bez neprijatelja i da se divis..
Hehe, zato meni uvek treba najvise vremena za prvo prelazenje ovakvih igara, upravo zato sto blejim po nivoima i divim se :D

posle velike borbe na zadnjem chapteru,preshao sam na crushing i osvojio platinum trofej :banana:

Aj iskreno reci koliko ti je trebalo sati za Platinium ? 50,60h ?

Ja nikako da stignem da pocnem da igram i dvojku na crushing, valjda treba malo da mi se slegne Unchrted 1 na crushing koji sam skoro presao.

To bi mi mozda palo na pamet posle pola godine recimo, a da nemam nista drugo da igram, valjda vam je to zabavno, mislim ne verujem da igrate na silu sigurno samo eto da imate Platinum, to bi bilo zabrinjavajuce :)

To bi mi mozda palo na pamet posle pola godine recimo, a da nemam nista drugo da igram, valjda vam je to zabavno, mislim ne verujem da igrate na silu sigurno samo eto da imate Platinum, to bi bilo zabrinjavajuce :)

Pa evo, Uncharted me je cekao skoro godinu dana da ga zavrsim na crushing, mozda sam presao tad trecinu i evo sad sam ga skoro zavrsio. Sad mi se za dvojku ne zuri igru sam presao dvaput i dosta je zasad.

Cini ti se da igraju neki zbog toga. :-devil-:

neznam shta je tu na silu,preci u2 na hard i crushing i pokupiti platinum.

Poslednja izmena:
Tako postajes rob konzole npr ? :)

A ne, rob konzole si kada sebe ubediš da je neka igra dobra samo zato što si je "platio" 110 dinara.

Inače, sutra je Bil Gejtsu rođendan. :) Torta u obliku RRODa...

Koji si hejter Xbox, gori si od Drivera.! :d
Sigurno su igre od 45e bolje od 120din, jer imaju knjizicu, koja je jako vazna za razmenu. :)
Ne rise da je Biliju rodjendan ? Da mu posalje 50e za LIVE! :D

Tebi realno ni treba box jer ne igras sportske igre, a vidis to je meni jako velik troska da kupujem svake godine.

Poslednja izmena:
E do mojega, prodao sam onu francusku verziju UC2 i stari save game nije kompatibilan sa ovom engleskom verzijom sa shopto-a. Sad moram da predjem ponovo prvo na hard ako hocu posle da predjem na crushing.

ouu...
trebao si prvo da probash da vidish da li radi...
al ko bi se setio.

Poslednja izmena:
E do mojega, prodao sam onu francusku verziju UC2 i stari save game nije kompatibilan sa ovom engleskom verzijom sa shopto-a. Sad moram da predjem ponovo prvo na hard ako hocu posle da predjem na crushing.

Kako moze save da ima veze sa default jezikom igre ? To prvi put cujem. Valjda se samo gleda PAL, NTSC regije, zbog DLC-a.

Kako moze save da ima veze sa default jezikom igre ? To prvi put cujem. Valjda se samo gleda PAL, NTSC regije, zbog DLC-a.

Pa nije isti PAL, francuska je BCES 00509 a engleska je BCES 00727. Po sadrzaju su identicne ali eto nisu ista verzija.

koliko kosta Uncharted 2?

Kazu da ce cena sad ove ture sto stize biti za 1000din niza

a kako si uzeo, ja imam internet karticu valjda je visa uzeo sam u banci intesi i ne mogu da obrisem d... sa njom kamoli ista drugo, trazi neke adrese i jos gomilu gluposti, hteo sam da ih pobijem kad sam provalio da s njom ne mogu nista. Kako kupujes sa ovog sajta, kad ti stigne, da li su pouzdani?

a kako si uzeo, ja imam internet karticu valjda je visa uzeo sam u banci intesi i ne mogu da obrisem d... sa njom kamoli ista drugo, trazi neke adrese i jos gomilu gluposti, hteo sam da ih pobijem kad sam provalio da s njom ne mogu nista. Kako kupujes sa ovog sajta, kad ti stigne, da li su pouzdani?

Pola foruma kupuje sa tom istom karticom. ;)

Jel se desilo nekome da su mu obrisani pre-orderi sa account-a na shop.to. Ja preorderovao GT5 sa cenom od 32.95f a sada je 37.95 i nekako ili neko mi ga skinuo sa liste :(

pogresih temu :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno