Šta je novo?

Uncharted 2

Od danas sam poceo i ja da ga igram. Ne pamtim kad me je prvi nivo u nekoj igri odusevio kao ovdje, odlicna, napeta atmosfera zacinjena strahovitom grafikom. Ne mogu da se odvojim od TV-a stigao sam do 7 chaptera i ono sto mogu da primjetim do sada jeste da je igra znatno bogatija animacijama (koje su blago receno fantasticne) u odnosu na prethodnika. Komentari likova znaju da budu epic, par puta sam se okinuo od smjeha u razgovorima Drakea i Chloe. Btw Chloe is one damn sexy chick :d Igram na hardu, nije uopste tesko, stealth je poboljsan i sada ima mnogo vise izbora pri eliminaciji neprijatelja. Multiplayer sam igrap betu, pa cu mu se posvetiti kasnije kada predjem singleplayer. Sve u svemu, igra koja vrijedi svakog placenog centa.

Ja sam u fazonu sve mi zao da je zavrsim (jer ne mogu kao neki odma posle prelazenja da prelazim opet :) ), da nije bilo PES-a da me odvrati malo, vec bi je presao, ali ovako malo po malo uzivam u ovom skoro pa savrsenstvu ovog zanra :)

^Tako je meni zao da zavrsim 20 igara, cak i MGS 4, prosto mi je zao da saznam kraj igre, keve mi ! :(
Nego ima li ko za prodaju Uncharted 2 ?

Igra je odlichna, ali svakako ne mogu da se odvojim od utiska da je ipak MGS 4 bolji u svakom pogledu, i ako je godinu dana stariji naslov, ali svakako U2 je pored MGS-a 4 do sada najbolja igrica za PS3... Ali MGS 4 je po meni mnogo bolje odrachna igrica... Ali dobro, U2 sam tek krenuo da igram....

Ili je to mozda zato sto sam veliki MGS fan... :)))))

Uncharted 2 vredi svakog centa, u ovo zarnu nema boljeg naslova.

Poslednja izmena:
Ja samo ne znam koja je poenta poređenja MGS i U2 :)?

To mi liči na "je li pivo bolje od pice" :D Pa treba i jedno i drugo :D

Shta je sve rekao ovaj aloe u jednom postu :d

Shta je sve rekao ovaj aloe u jednom postu :d

Ne prestajem da se smejem. A ima i fora kad hoću da mi neko postane novi saradnik. I onda dođe lik i pošalje takav tekst kao što je aloe sad napisao, samo 60x veći i o neke dve matične ploče. Pa sad ti vidi, da li mi treba beneficirani radni staž :D

Prilozi

• aloe.png
    aloe.png
    13.6 KB · Pregleda: 107
Poslednja izmena:
^ i to, pored onog mog navedenog.

Dali je moguce da niko ne igra Uncharted 2 na online ? Meni je beta extra svidela, i sigurno cu igrati online cim padne cena igre ispod 30 funti.
I mislim da ste smorili sa offtopicom i MGs 4. ;)

ocekuj me na online-u posle nove godine,kad predjem par gluposti......... :)

Dali je moguce da niko ne igra Uncharted 2 na online ? Meni je beta extra svidela, i sigurno cu igrati online cim padne cena igre ispod 30 funti.
I mislim da ste smorili sa offtopicom i MGs 4. ;)

Koliko se to uopšte igraš? Svaki dan fudbalica, NBA, NHL, boks, pa onda Demon's Souls, pa Dragon Age, pa Modern Warfare 2 i tako redom...~6-10 sati dnevno?

Koliko se to uopšte igraš? Svaki dan fudbalica, NBA, NHL, boks, pa onda Demon's Souls, pa Dragon Age, pa Modern Warfare 2 i tako redom...~6-10 sati dnevno?
That reminds me...

wowguy.jpg

Anyway, hvala i ovde milanu (kce) koji je bio voljan da mi pozajmi igru :)
Igra kida, prva 2 chaptera ubijaju kako su režirana, po' kile pljuvačke sam imao da čistim, doduše sad je malo splaslo, ali je i dalje vr'. Što se tiče MP-a, ja nisam zainteresovan, mislim treba da ode ceo šaržer da bi nekog ubio. Neka, hvala.

Poslednja izmena:

Znas koliko igram ? Pa max 3,4 dnevno. Sad igram samo Demons Souls jer me igra odusevila skroz, ko Diablo 2. Mozda odigram malo PES.
Kamo srece da imam vremena da igram 6h. Inace radim do 17,18h. ;)
Nisam nOOlife samo volim igre od kako znam za sebe!
A NBA igram samo sa ortacima. Dragon Age sam zapoceo i stao, jer je tu DS. :)
MW 2,NHL,boks !?!? Ti mene malo za'ebavas ? :) Nisam u zivotu odigrao nista sem fudbala i NBA. A MW 2 necu ni da pogledam jos koji mesec.
Over and out.

Uncharted 2? Pricu ima kompaktniju i vjerodostojniju jedinica, grafiku do 5 chaptera rekao bih dvojka...mada nijesam bas siguran...nije me odusevila kako sam ocekivao

Da ne prelazim zadnjih 20tak stranica,vi koji ste presli U2...
"kolika" je duzina nastavka u odnosu na keca?

I pojavljuju li se kakve karafleke(mutanti/jetiji)kao u prvom delu?

duzhi je jedno 2-3h drugi deo.
i da,pojavljuju karefleke ali tek u drugoj polovini igre

Moram priznati da sam pogrijesio> razvalilu su grafiku u ovoj igri. A i zaplet nije los. Stvarno su razbili ovaj dio nema sto. Nema nista na PS3 sto izgleda blizu ovom trenutno...

ja samo ne razumem cemu ovoliki hype kod review-era za ovom igrom. jeste bolja od keca, ali ne toliko da prvi bude ocenjen sa 80 a drugi sa 100. otprilike, bolji je kolko je gears2 bolji od svog prethodnika, sto ce reci par procenta vise.

i ovo ne znaci da on ne zasluzuje svoju ocenu, vec samo da je kec katastrofalno ocenjen, jer razlika u ocenama definitivno nije 20.

Gears 2 jeste dosta bolji od keca, ali je tacno da je originalni GoW takodje bio precenjen.

ja samo ne razumem cemu ovoliki hype kod review-era za ovom igrom. jeste bolja od keca, ali ne toliko da prvi bude ocenjen sa 80 a drugi sa 100. otprilike, bolji je kolko je gears2 bolji od svog prethodnika, sto ce reci par procenta vise.

i ovo ne znaci da on ne zasluzuje svoju ocenu, vec samo da je kec katastrofalno ocenjen, jer razlika u ocenama definitivno nije 20.
Realno, prvi deo, imajući u vidu vreme kad se pojavio zaslužuje 9.0 najmanje, U2 najmanje 9.5, mada to je samo moje mišljenje. U svakom slučaju igra godine.

Poslednja izmena:
Realno je ipak KZ2 igra godine, dzabe U2 te ocene.

Vrh Dno