Šta je novo?

Uncharted 2

kad je predjesh videcesh da vredi ovolko ako ne i vishe :)

Ne vredi, veruj mi, sad si pod hype utiskom. Cek da se slegnu utisci, pa dal vredi 20 funti ili 37. SIgurno je dobra igra, al mnogo je kume.
Daj bre jel ko presao da mi proda ?! :wall:

Ti juris jos jedan Platinium ? Kako te ne mrzi ?
Ja sam odustao od toga i U1.

Poslednja izmena:
sakuplanje platinuma u unchartedu mi pruzha zadovoljstvo :)
sutra sigurno uzimam...

Au matori koji si nOOlifer ! :p

Ne vredi, veruj mi, sad si pod hype utiskom. Cek da se slegnu utisci, pa dal vredi 20 funti ili 37. SIgurno je dobra igra, al mnogo je kume.
Daj bre jel ko presao da mi proda ?! :wall:

Ti juris jos jedan Platinium ? Kako te ne mrzi ?
Ja sam odustao od toga i U1.

Pa neke ljude u2 je kostao 250 din a nekoga 0 din. Samo treba koristiti vijuge :)

Nista nobinari i veze. Sve regularno. Probaj ponovo :)

Priznaj da nisu problem pare nego zombiji i pkazma oruzije i svemir i tako to :)

Otkud znam ,obili ste Games ? :D Ili nosite debeli kaput u Games radnjama ? Aj mojne da si toliko 007, daj na PM de ima igra.
Pa razumem vas ja za orginal verziju, tako sam se ja zebo za RE 5 koji je ispao nikad vece djubre za 45e. :lupko:
Lagao bi kad bi rekao da ne volim horor, u U1 mi je najbolji deo sa onim malim monsterima. :zgran:

Konacno posle godinu dana predjoh UC1 na crushing, ah kakvo zadovoljstvo. Kako sam se zeznuo sto sam drugi deo prvo igrao na normal kad je igra po meni laksa nego pre.

Lakse je bacanje bombi jer ne moraju vise da se izaberu preko d-pad, pucanje iz zaklona sada takodje ima nisan, mozes da se pomeras kad izronis iz zaklona cini mi se, protivnici nisu vise skupljaci olova vec je to malo redukovano, puske imaju blagi zoom, FAL cak ima i opticki nisan, nova oruzja, Gatling, samostrel, M32 hammer itd.

Prva igra sjajna, nastavak u svakom pogledu bolji, veci i lepsi.

^ihi,hihihi! :D (inace ovako se smeje Homer)

Ja vas opste ne razumem evo npr.ja kad nesto volim bas me boli dupe da se cimam za nekih petnaestak evra za koliko vidim da dovodite u pitanje.

ma bre nindza vidis da je psiho poceo da igra krs igre pa mu odjednom igre postale skupe a xbox koga je pljuvao gore od drajvera postao vrh konzola :D

Jos samo da obuje Air Max i uvuce dux u trenerku... i déjà vu.....

/me tiho odlazi i krije ps3 eskluzive ako mu neko zakuca na vrata :d

Ja vas opste ne razumem evo npr.ja kad nesto volim bas me boli dupe da se cimam za nekih petnaestak evra za koliko vidim da dovodite u pitanje.

Brate kad radis gde ja znas da cenis pare, koje zaradjujem ko crnac. :whip:

ma bre nindza vidis da je psiho poceo da igra krs igre pa mu odjednom igre postale skupe a xbox koga je pljuvao gore od drajvera postao vrh konzola

Ti si isto bese imao Xbox ? :zgran:
Nisam rekao da je vrh, ali ima odlicnih igara koje moram debelo da platim za PS3.
Sony je sigurno bolja masina, ali nema narodne verzije igara. Ja bi da igram i nesto sem PS3 exluzive na svakih 6 meseci.

Jos samo da obuje Air Max i uvuce dux u trenerku... i déjà vu.....

Reci dal su postojale neke udobije patike od Air Max-a ? :eyebrows:
Ja svoju seticu cuvam i dalje ispod kauca. :Klanjanje

BTW tek sad vidim kojih Sony fanboy-eva ima ovde (pricalo se da sam sa Borisom najgori :zgran: ).
Sta god vi pricali o Xbox-u, znate da sam u pravu. Nije ni cudo sto je Xbox tema polumrtva kad ljudi koji postuju u njom samo budu prozivani i poebavani od strane Sony agenata. :D

I najpametnija stvar koju sam procitao na ovom delu foruma je "Najbolje je imati obe konzole.". :Klanjanje

Znam da je ovo vise za Xbox temu, sorry, necu dalje o box da pricam ovde.

Poslednja izmena:
Ček. Tred još traje, a psiho (marli) nije shvatio kako smo ja i driver odigrali u2 za po 250 din, a neko čak za 0 din... Pa dobro ljudi :)...

Blah, pozajmili. Kakvi ste vi Sony fanbojsi ? :p Pljunite 45e za igru. :p

pa zar taj deo nije ocigledan?

Pa svima osim psihoyu...

Brate, psiho :)... Kupiš igru i onako je tako dobra, pređeš za 2-3 dana, prodaš, uzmeš skoro iste pare ili 500din manje... za par meseci kad igra spadne na 2000-2500 din kupiš je opet i zadržiš u kolekciji... Evo ja baš sad se vraćam da pređem treći put u1, pošto sam završio u2 i nemoj da kukate tolko o parama :)...

Mislim, ima automobila koji vrede 200.000 evra koji nisu zanimljivi duže od 2 sata da se voze, pa možete valjda jednu igru od 11-12 sati da preživite za 4000 din (i posle prodate :))...

Pa svima osim psihoyu...

Brate, psiho :)... Kupiš igru i onako je tako dobra, pređeš za 2-3 dana, prodaš, uzmeš skoro iste pare ili 500din manje... za par meseci kad igra spadne na 2000-2500 din kupiš je opet i zadržiš u kolekciji... Evo ja baš sad se vraćam da pređem treći put u1, pošto sam završio u2 i nemoj da kukate tolko o parama :)...

Mislim, ima automobila koji vrede 200.000 evra koji nisu zanimljivi duže od 2 sata da se voze, pa možete valjda jednu igru od 11-12 sati da preživite za 4000 din (i posle prodate :))...

***, 6-ice ispod kreveta posle toliko godina ostavile traga :d

Nisam ja za te fazone, radje ne bi ni kupovao igru.
Malo ja zezam u temi,necu da kupim U2 samo zbog silnog hype-a, to mi ide na qu!
Ne znam kakvo je stanje sa MP, niko ne pise dal se igra, kako je ?

O boze! Idem da spavam !

Te akcije sa kupoprodajom ni ja ne podrzavam :) Ili uzmite igru ili ne, to kao predjem pa prodam, pa moja tetka kupi za manje para, a onda kad ona predje ja kupim od nje, pa prodam techi za vise para i na kraju zaradim 50 dinara :D

Salu na stranu, igra je bolesno napravljena :) Svaki cas zastajkujem kao ribe pred izlozima, i gledam detalje, zao mi da trcim :) One maske u nepalu sam gledao par minuta, znaci strasno koja posvecenost detaljima, kakvi dijalozi, kakva gluma, kakva rezija..

Te akcije sa kupoprodajom ni ja ne podrzavam :) Ili uzmite igru ili ne, to kao predjem pa prodam, pa moja tetka kupi za manje para, a onda kad ona predje ja kupim od nje, pa prodam techi za vise para i na kraju zaradim 50 dinara :D
E lud sam za time da li neko to podržava ili ne. Nek neko dokaže neko da nije moguće odigrati u2 za 0-500 din uz 4000 din depozita :)?.

Vrh Dno