Obe ploche su rev 1.0
ovo je skor sa extreme-om, koji ima solidan vdrop, 1.424v je on load, na skrinu je 1.488 na leru, a u biosu je 1.53val zato ni da pisne.
sa ud3p su kasnije da probam ili za vikend, ali ona je sa fantomovim xeonom skichala, al je shljakala
za 4250mhz nisam palio klimu, znachi jedno 27-28c u sobi i fenrir vent sa ukljuchenom kontrolom obraja i otvorenim antekom 900.
Isterao bi ja to na 4.3 samo nisam imao vremena.
Lepo, zisni jos malo napon za 4.4, ploca provereno ide stabilno na fsb 517 sa 1.4v.
ma kakva tvoja plochaovo je na ud3p sa naponom 1.36v na NB. na extremu za 4.4ghz trebalo bi da setujem napon u biosu na 1.6v da bi on load imao 1.488v, shto mi se ne dopada nikako, mada su temp nize za 2c na extremu, ipak onoliko bakra oladi plochu bolje od onoga na ud3p :crash:
ne puca plocha, vec cpu na 4.4ghz, ne moze da se ohladi za linx, chak ni sa klimom na 17c, temp su preko 80c
samo kratko da se ubacim
da li bi sljakao ovaj CPU na moju P5B plocu?
Svaka cast nego mnogo je 4.4 GHz za linx, nemoj dzabe muciti CPU :crash:
Jel si probao 4.25 GHz i 500 FSB to je 50% OC malo li je za quad, koji su ti minimalni stabilni naponi za CPU i NB pri 4.25 GHz ?
verovatno bi, ali na defotl setovanjima, ali volje nemoj da se igrash.
turi na tu plochu neki e8xxx plafon ili ako zelish q9550 zameni i plochu.
evo ovo mu je neki max maxova sa klimom na 21c
mrzelo me vishe da palim klimu na 17c da bi vrteo an 4.4ghz
Teraj srkillera da te od sada oslovljava sa "mali boze" Hebiga kada sam ja uskracen za to zadovoljstvo tj. nisam u Nisu.![]()
ma terao bih ja njega da me zove jednim drugim nadimkom josh od kad smo igrali quake2 (MiB klan) al nisam siguran da se seca ,)
no, da ne idemo vishe u off, za svaki dan 4.25ghz je sweet spot za ovaj cpu
J***c [MIB], alal vera na cedjenju. :Klanjanje
A Pike, tebe cekam da se konacno vratis u Nis i okacis te screenove, nadam se da ces to uraditi pre zime![]()
@pike, ma gde je mnogo, sa dobrim kulerom u dobrom kucishtu on nece videti 65c ne znam sa chime da ga opteretish, a da to nisu torture testovi![]()
Definitivno ti ne bih savjetovao uparivanje te ploce sa quadom, iz iskustva ti govorim, jer sam imao problema sa P5B i Q6700. Zato sam je i prodao i prelazim na P5Q-E.razmisljao sam o 8400 ali 9550 je malko vise futureproof a i ovaj Flight Simulator obozava Quad...
Ploca ve da se menja za neku P45 ali malko kasnije :0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari