Jel ima neko PTT adsl?
Jel mu brzina promenjena?
Hvala![]()
Obaveštavamo korisnike da su moguće povremene teškoće u odvijanju ADSL saobraćaja u danima oko 01.januara 2009. godine, usled planiranih povećanja brzina ADSL saobraćaja od strane Telekom-a Srbija. Hvala na razumevanju!
Da stvarno... kad ce novi paketi od 16mbps?
Meni je to hitno potrebno... nezasit sam.
Ne mogu da cekam duze od 5 minuta da mi se downloaduje film!
Da stvarno... kad ce novi paketi od 16mbps?
Meni je to hitno potrebno... nezasit sam.
Ne mogu da cekam duze od 5 minuta da mi se downloaduje film!
Po tvojoj priči ispade da je ovo kraj puta za razvoj interneta u Srbiji
Sutra se ADSL oprema lako može zameniti VDSL opremom (VDSL2 može da podrži brzine i preko 100Mbit), a ima i drugih rešenja... Ovo je tek početak![]()
Pazi ovo je tema o netu,i pošto je država demokratska svako ima pravo na svoje mišljenje...Shodno tome,ja i Nothingam iznosimo svoje mišljenje,a tvoja prva rečenica je sasvim nepotrebna i van mesta(ne znam šta si mislio da postigneš,ali ako si mislio da izmisliš toplu vodu,to teže jer je već izmišljena)
Što se tiče drugog dela rečenice,može biti i ne mora....Ponavljam,kako za koga,ima ljudi koji su se već javljali ranije i objašnjavali zašto im treba brži net,imaš dugme za pretragu,pa se posluži
Obaveštavamo vas da od 1. januara 2009. godine VeratNet uvodi nove, veće brzine za ADSL uslugu.
Postojećim korisnicima brzine će automatski biti povećane na sledeći način:
* 768/64 Kbit/s na 1024/128 Kbit/s
* 1536/128 Kbit/s na 2048/192 Kbit/s
* 2048/192 Kbit/s na 4096/256 Kbit/s
Očekuje se i uvođenje novog, četvrtog paketa u kom će download biti neograničen a upload 768 Kbit/s.
Ukoliko još uvek niste korisnik ADSL usluge, pravi je trenutak da se prijavite.
Podsećamo vas da su naši ADSL paketi bez ograničenja protoka idealni za gledanje video fajlova, slanje velikih mailova i besplatno telefoniranje preko Interneta.
Koja je definicija tog "neogranicenog" downloada ?![]()
Barem napiši odakle si? Povećanje ne ide po provajderima, već po centralama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari