Šta je novo?

Ubrzanje ADSL-a - Zvanicno!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene, ptt/NS/Telep jos uvek nista... ponadao sam se kad sam video u LOGu na ADSL ruteru da je veza pukla dok sam bio odsutan ali ipak ispao corak. A od kada sam upgradeovao FW na ruteru (DSL-G624T) nemam gde da vidim line rateove niti bilo koje detalje o kvalitetu veze. :mad:

nisam cuo do sada nikog iz NS-a da su digli...

sem okolnih mesta...

ni u Kamenici nista :trust:

I u Pazaru pocelo povecanje...Telekom u pitanju,bar u mom slucaju!

Poslednja izmena:
ni u centru novog sada jos nista! sezampro izgleda ceka zadnji trenutak da podigne linkove!

Poslednja izmena:
@BEGINER
Logicno je da je najjaci proizvod UVEK i najskuplji, a u mnogim slucajevima i jako jako skup da mu je i odnos cena performanse jako slab. To se tako radi kod gotovo svih IT proizvoda, ne znam sta bi ti hteo? Na veliko da ti bude jos jeftinije. Nisu ti to krompiri.
Ne mogu da se objašnjavam...Samo se bezveze nerviram..Uostalom sto ljudi sto ćudi,pa misli šta god ti hoćeš niko to ne može da ti zabrani(niti tebi niti bilo kome)
Ja znam i ostali znaju na šta sam mislio,a ti misli šta god ti volja.

Poslednja izmena:
Prokuplje

Juce su u Prokuplju povecali u centru a veceras kod mene centrala Pojate. Ziveli. Sledece povecanje sigurno ce biti za godinu - dve? Ali ovaj upload su trebali bar jos 50%! Inace imam placen najjeftiniji paket do sad tj. 768/64.

i meni je modem setovan na 2mb/196 (aktiviran speed up) a speed test kaz
379419991.png

bas ne primecujem nista tako je bilo i ranije

Poslednja izmena:
U Valjevu na najvecem paketu povecano kao po najavi.

POZDRAV

Sto bi reko neki deda: Sto ga vise merim sve mi manji.
Izgleda da je kod nas u pasivnim krajevima tanko crevce za kroz koje putuje internet, ali od koga je nemozemo mnogo ni da kukamo.

Izgleda da je kod nas u pasivnim krajevima tanko crevce za kroz koje putuje internet, ali od koga je nemozemo mnogo ni da kukamo.

ma uvek moze gore u centru NBG :d ceo dan ovako...
ajde vi sto ste ubrzani 'usporite' malo da mi na starim brzinama imamo net kakav smo imali juce :wave:

Prilozi

• dl.JPG
    dl.JPG
    45 KB · Pregleda: 107
na karaburmi jos bez povecanja, barem za mene :|

I moj deo Panceva je nakon nestanka struje dobio ubrzanje (mirise mi tu da TS oce da minira EPS pa su poceli od Panceva :d)

Krunski venac 768/64 >> 1024/128, oko 23.45. Najmanje vazno: ISP Veratnet.

Poslednja izmena:
Krunski Venac 768/64 >> 1024/128, tačno u 00:00 reconnect. ISP: SezamPro

379452711.png

P.S. Test server je Belgrade, Serbia. Ne znam zašto je Varaždin...

Poslednja izmena:
Ako sam dobro proracunao NBGD - blokovi povecan nesto posle 20h....

LOL. Odakle ti uopšte ideja da postoji Varaždin server? :) To su 99% serveri glavnih gradova. Rim, Sofia, Istanbul, Bukurešt...

nz125x.png

Poslednja izmena:
Vidi ti to... Ko bi rekao da ima i tih sela kao test servera... Evo ga jedan iz prestonice.

379461695.png

Vidi ti to... Ko bi rekao da ima i tih sela kao test servera... Evo ga jedan iz prestonice.

379461695.png

Jos i da je meni brzo kao tebi..Nema jos nista kod mene na nbg-u a nemam ni iptv niti sam koristio speed up.

Poz

Neverovatno, ali meni SezamPro od samog starta radi besprekorno.

Evo kako izgleda PTT 4 mbit. Ali mi stvarno ovaj speedtest nekad izbacuje nebuloze. tipa 80 mbit-a, iako DU meter uredno pokazuje pravu brzinu :D

Sad sam dosao kuci i testirao dobih i ja 1mb lokacija Karaburma.

Lazarevac, 4 Mbit-a radi besprekorno od 26.12. posle podne...beotel provajder

Evo ja sam na centrali Bezanija i sad su mi ubrzali... 4 Mbit-a :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno