toshapn
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.11.2005
- Poena
- 319
Ko ima SpeedUp, ograničena mu je brzina na uplaćeni paket, nezavisno od podešavanja na ADSL portu. Zato bez obzira na brzinu na koju se modem sinhronizovao, imaćete staru brzinu, sve dok se SpeedUp sistem ne podesi za nove brzine.
Znaci oni su mi prekonfigurisali port u roku od 5 minuta i vratili ga na 768/64.I sad cela Srbija ima da se ubrza a ja ima da blejim ovako.....cccc....Nisu imali nikakvo zvanicno obavestenje da je krenulo podizanje....oni mi razdesili sve i vratili na 768/64 jer nisu bili zvanicno obavesteni.........Smorio sam se
Od 7 ujutru ima da se obesim na telefon dok me ne banuju sa telefona i da ih zovem da mi vrate kako treba![]()
Brate izvini, ali moram da ti kazem da smarash nevidjeno. I pored toga sto je vec x puta recheno (sto si i sam citirao) da ce vama koji ste koristili "speed up" poslednjima da ukljuce povecanje, zatrpao si ovaj thread sa svojim "problemom". Mislim, na stranu to sto si nestrpljiv, ali ne moras da nas obavestavas o svakom telefonskom razgovoru sa tehnickom podrskom, jer mislim da su svi ovde skapirali da ce vama poslednjima da povecaju, i da nema nikakvog osnova da se histerishe jer brzine se zvanicno podizu 1.1. 2009. godine, i do tada nema ni jednog jedinog razloga da zivkas ljude iz call centra, jer ti prakticno trazis nesto sto jos zvanicno ne postoji.
Koristio si speed up, bio si odusevljen sto ti ga nisu iskljucili nakon tri sata, radovao si se ovde sto im je sistem zabagovao, pa si danima imao vecu brzinu nego sto je trebalo. Zato sad stvarno nema razloga da histerises, vec iskuliraj par dana i sacekaj da te prebace na 1024/128. Sto nisi platio na mostu, platices na cupriji.
lol :d
Platio sam na mostu a placam i na cupriji.A to sto smaram,ako smaram i ako zatrpavam,moderator neka brise........Nije poenta u tome sto sam ja nestrpljiv,nego mi je smesno kako ljudi nisu nista obavesteni,i kako su napravili cistu glupost te mi rekonfigurisali port nakon sto sam dobio povecanje koje ustvari bilo limitirano na stari paket zbog speed up usluge koja je u test fazi.To sam hteo da podelim i sa ostalim forumashima,a sad ako te smara to sto pisem,onda brate preleti preko mog posta i nemoj da citas....Sta drugo da ti kazem?Spasi sebe nevidjenog smora i nemoj da citas......
pa vidi cene okolnih zemalja i brzine pa onda reci:d
blok 64 nista, c c c, lol sad mi ortak kaze da su mu povecali, a lik iz zemun polja, provincija na prvom mestu![]()
Da ali opet dolazimo do toga,kakve su plate u Hrvatskoj a kakve kod nas??što se tiče poredjenja sa Bosnom po mom mišljenju je to glupo i smešno jer su oni ja mislim jedina zemlja iz okruženja koja ima gori standard nego mi(a još im telekom preprodaje usluge).Što se tiče neta u Rumuniji,raspitaj se,i vidi koji je procenat ljudi na ADSL-u tamo...Nije poenta da porediš ADSL nego net,a pošto je optika tamo dosta rasprostranjena,to ne može da se poredi(kao kad bi kod nas Poredio sad ADSL- i dial upCene ADSL-a u okruzenju
Ako su ove nezvanicne cene iz Telekoma tachne to znaci da cemo od 1.1.2009. imati bolju ponudu nego BiH, CG (zbog FUP-a kod njih) i Makedonija. Imacemo prakticno identicnu ponudu i cene kao i Hrvatska (kod njih 16 mbit 60 evra, kod nas 63 evra, kod njih i kod nas 2 mbit 25 evra). Imacemo bolje cene od onih koje daje rumunski ADSL provajder (naravno, kod njih je vecina na kablu, koji je mnogo povoljniji, ali mi ovde pricamo o ADSL-u).
Madjari i Bugari ce imati bolje cene nego mi.
Znaci nalazimo se negde u sredini ako pogledamo okruzenje.
Sto se tiche odnosa prosecne plate i cene interneta, to nije nista chudno. Kod nas sve kosta isto (ili je skuplje) nego u zemljama u okruzenju (da ne kazem u celoj Evropi) - od mleka do automobila. Zato ne treba ocekivati ni da sa internetom bude drugachije. Izgleda da retko ko odredjuje cene prema prosecnim primanjima, posto se i ovako stvari prodaju vise nego dobro - to je realnost naseg drustva.
Pazi ovo je tema o netu,i pošto je država demokratska svako ima pravo na svoje mišljenje...Shodno tome,ja i Nothingam iznosimo svoje mišljenje,a tvoja prva rečenica je sasvim nepotrebna i van mesta(ne znam šta si mislio da postigneš,ali ako si mislio da izmisliš toplu vodu,to teže jer je već izmišljena)Bre ako vam pljacka 16Mb vi nemojte da uzmete, niko vas ne bije po usima
Mislim da je 4Mbit-a sasvim dovoljno za kucnu upotrebu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari