Stvarno si prostak. Gde ti u tom citatu vidiš da sam o sebi pisao? Govorio sam o grupi koja se kada je ugrožena ponaša kao čopor vukova. Tako sam se npr. i ja ponašao u grupi stotina hiljada građana kada je na nju svojevremeno Milošević bacao suzavce a s pravom smatram da su bolesnici oni koji u takvoj situaciji ne bi postupili na isti način.Ovo samo pokazuje koliko si bolestan lik.
Meriš nas svojim metrom.A vi ostale paljevine
Imaš pravo.... Kad sami ne znate za meru![]()
1. Mi ukljucuje i ja. Zar ne?... jer mi se i između sebe koljemo, busimo gume jedni drugima ...
... Jedan taksista se nikad tako ne bi poneo ako nije ugrožen! ...
...@yooyoo...
... Najdobronamernije ti savetujem da ni u ludilu ne pomišljas da prevaris sistem i zakon jer mi se i između sebe koljemo, busimo gume jedni drugima, šaljemo muriju ili ekipu jedni drugima... i tako to i tome slicno. Ne verujem da bilo kome treba taj nemir ako je već u situaciji da može da ga izbegne . I nema nikakvog kartela, prosto onda kad se osetiš ugroženim zaboravljaš na trvenja i delujes kao jedan. Tome ne prethode nikakvi dogovori unapred već se sve izdogovara u letu. Kao čopor vukova, zajedno su samo onda kad su ugroženi...
Branitelji™ Fejsbuka, Tvitera, Ubera i ostalih ugroženih biznisa vrednih stotine i stotine milijardi dolara koji kukaju da ih ne vole i ugrožavaju na sve strane me tako podsećaju na ove što su profesionalni branitelji™ Novaka Đokovića i nariču na sudije kad god igra naša reprezentacija u bilo kom sportu...
(nevezano za ovu vašu raspravu gore
Po ovome ispada da su kao i bilo koje drugo taksi udruženje, samo što nemaju broj telefona i malo su jeftinijiEvo nekih odgovora na rad ubera u hrvatskoj, po ovome oni su legalni. Firma plaća porez, vozači imaju firmu (preduzetnici ili šta već). Ako budu tako i u srbiji onda su još jedna firma koja nudi taxi uslugu legalno.
http://www.netokracija.com/uber-hrvatska-legalnost-prosvjedi-cijena-109094
To je već sasvim ok i poštena priča. Na kraju komšije ispale daleko ozbiljnija država u odnosu na neke daleko jače koje nisu uspele da nametnu svoje zakone i regulacije Uberu i sličnim servisima, kapa dole...Evo nekih odgovora na rad ubera u hrvatskoj, po ovome oni su legalni. Firma plaća porez, vozači imaju firmu (preduzetnici ili šta već). Ako budu tako i u srbiji onda su još jedna firma koja nudi taxi uslugu legalno.
http://www.netokracija.com/uber-hrvatska-legalnost-prosvjedi-cijena-109094
Ја сам се возио у марксистином таксију али паз да вам не кажем број и осталоNaravno ako bi saznali marxistin broj tablica, broj vozila mogao bi ceo dan da ide za njim![]()
Dajte skidajte aplikaciju da vidim marxistu na delu![]()
E ali volim taj efekat kako je sam rekao "copor vukova" ima nas mnogo pa imamo muda za sve, a kad su samo ima neka rec na P ......
Ali bio bih banovan na 2 nedelje minimum da je napisem.
Nego kao podrska taksistima:
U firmi smo pricali pre par dana o youtube kanalima i kako ljudi zaradjuju dobre pare od toga i kolega je predlozio youtube kabal "TaxiCrash".
Ukratko ne znam kako je u BG ali u NS ima taksista koji zive od sudaranja, znaci ako su oni u pravu nece vas pustiti, udarice svoju mecku staru 10 godina iako su mogli da stanu, zasviraju.
Posle ce da ih boli vrat, a komshija pera ce da im sastavi auto, a oni ce naravno vise da naplate od osiguranja.
Nego da se vratimo na temu, ima se para (ipak od jednokratnih iznosa programeri lepo zarade <tako marxista kazhe>), ideja je da se kupi H3 hamer i da se voza non stop. Vozilo bi bilo skroz opremljeno kameramama i sudaralo se NAMERNO sa taksijima kad god taksista uleti, izleti ...
Znaci sudari SAMO sa taksijima i SAMO kad je taksi kriv!!!
Mislite da bi se kanal isplatio?
Naravno ako bi saznali marxistin broj tablica, broj vozila mogao bi ceo dan da ide za njim![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari