Stvarno si prostak. Gde ti u tom citatu vidiš da sam o sebi pisao? Govorio sam o grupi koja se kada je ugrožena ponaša kao čopor vukova. Tako sam se npr. i ja ponašao u grupi stotina hiljada građana kada je na nju svojevremeno Milošević bacao suzavce a s pravom smatram da su bolesnici oni koji u takvoj situaciji ne bi postupili na isti način.Ovo samo pokazuje koliko si bolestan lik.
Meriš nas svojim metrom.A vi ostale paljevine
Imaš pravo.... Kad sami ne znate za meru
1. Mi ukljucuje i ja. Zar ne?... jer mi se i između sebe koljemo, busimo gume jedni drugima ...
... Jedan taksista se nikad tako ne bi poneo ako nije ugrožen! ...
...@yooyoo...
... Najdobronamernije ti savetujem da ni u ludilu ne pomišljas da prevaris sistem i zakon jer mi se i između sebe koljemo, busimo gume jedni drugima, šaljemo muriju ili ekipu jedni drugima... i tako to i tome slicno. Ne verujem da bilo kome treba taj nemir ako je već u situaciji da može da ga izbegne . I nema nikakvog kartela, prosto onda kad se osetiš ugroženim zaboravljaš na trvenja i delujes kao jedan. Tome ne prethode nikakvi dogovori unapred već se sve izdogovara u letu. Kao čopor vukova, zajedno su samo onda kad su ugroženi...
Branitelji™ Fejsbuka, Tvitera, Ubera i ostalih ugroženih biznisa vrednih stotine i stotine milijardi dolara koji kukaju da ih ne vole i ugrožavaju na sve strane me tako podsećaju na ove što su profesionalni branitelji™ Novaka Đokovića i nariču na sudije kad god igra naša reprezentacija u bilo kom sportu...
(nevezano za ovu vašu raspravu gore
Po ovome ispada da su kao i bilo koje drugo taksi udruženje, samo što nemaju broj telefona i malo su jeftiniji Ako im se isplati, svaka im častEvo nekih odgovora na rad ubera u hrvatskoj, po ovome oni su legalni. Firma plaća porez, vozači imaju firmu (preduzetnici ili šta već). Ako budu tako i u srbiji onda su još jedna firma koja nudi taxi uslugu legalno.
http://www.netokracija.com/uber-hrvatska-legalnost-prosvjedi-cijena-109094
To je već sasvim ok i poštena priča. Na kraju komšije ispale daleko ozbiljnija država u odnosu na neke daleko jače koje nisu uspele da nametnu svoje zakone i regulacije Uberu i sličnim servisima, kapa dole...Evo nekih odgovora na rad ubera u hrvatskoj, po ovome oni su legalni. Firma plaća porez, vozači imaju firmu (preduzetnici ili šta već). Ako budu tako i u srbiji onda su još jedna firma koja nudi taxi uslugu legalno.
http://www.netokracija.com/uber-hrvatska-legalnost-prosvjedi-cijena-109094
Ја сам се возио у марксистином таксију али паз да вам не кажем број и остало Ем ме возио ем ми није наплатио.Naravno ako bi saznali marxistin broj tablica, broj vozila mogao bi ceo dan da ide za njim
Dajte skidajte aplikaciju da vidim marxistu na delu
E ali volim taj efekat kako je sam rekao "copor vukova" ima nas mnogo pa imamo muda za sve, a kad su samo ima neka rec na P ......
Ali bio bih banovan na 2 nedelje minimum da je napisem.
Nego kao podrska taksistima:
U firmi smo pricali pre par dana o youtube kanalima i kako ljudi zaradjuju dobre pare od toga i kolega je predlozio youtube kabal "TaxiCrash".
Ukratko ne znam kako je u BG ali u NS ima taksista koji zive od sudaranja, znaci ako su oni u pravu nece vas pustiti, udarice svoju mecku staru 10 godina iako su mogli da stanu, zasviraju.
Posle ce da ih boli vrat, a komshija pera ce da im sastavi auto, a oni ce naravno vise da naplate od osiguranja.
Nego da se vratimo na temu, ima se para (ipak od jednokratnih iznosa programeri lepo zarade <tako marxista kazhe>), ideja je da se kupi H3 hamer i da se voza non stop. Vozilo bi bilo skroz opremljeno kameramama i sudaralo se NAMERNO sa taksijima kad god taksista uleti, izleti ...
Znaci sudari SAMO sa taksijima i SAMO kad je taksi kriv!!!
Mislite da bi se kanal isplatio?
Naravno ako bi saznali marxistin broj tablica, broj vozila mogao bi ceo dan da ide za njim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari