Šta je novo?

Uber app

Neverovatno. Kao što rekoh, normalna država bi to sve dovela za 3 dana u red, policija, oduzimanje vozila, zatvorske kazne.

Ovo samo pokazuje koliko si bolestan lik.
Stvarno si prostak. Gde ti u tom citatu vidiš da sam o sebi pisao? Govorio sam o grupi koja se kada je ugrožena ponaša kao čopor vukova. Tako sam se npr. i ja ponašao u grupi stotina hiljada građana kada je na nju svojevremeno Milošević bacao suzavce a s pravom smatram da su bolesnici oni koji u takvoj situaciji ne bi postupili na isti način.

I ajde sad za ovo kršenje pravilnika banuj sebe na nedelju dana. 100% si zaslužio.

A vi ostale paljevine - jel stvarno mislite da se ja tako izražavam, kao neki vitez iz srednjeg veka ili Kraljević Marko? Pa znate li za zahebanciju? Zar vam i pored onog smajlija iza pompeznog, srednjovjekovnog, nebeogradskog: "To ti ja pravo stojim!" nije bilo jasno da se kreveljim podbadajuci @yooyoo-a za sve uvrede koje mi je na ovoj temi uputio?

Stvarno ste veverice. :D :D :D

Aj zdravo, opet će yooyoo mene banovati umesto sebe samoga za uvredu koju mi je uputio i umesto vas koji ste KAO COPOR VUKOVA skočili na mene ... Iako niste bili ugroženi. Dno dna! Jedan taksista se nikad tako ne bi poneo ako nije ugrožen!

@marxista:
... jer mi se i između sebe koljemo, busimo gume jedni drugima ...
1. Mi ukljucuje i ja. Zar ne?
2. Bolestan si jer ovo odobravas i smatras da treba tako.

... Jedan taksista se nikad tako ne bi poneo ako nije ugrožen! ...

Cek samo da ti taksista ogrebe auto, sjate se 20 njih da se mesaju u ono sto ih se ne tice.

Poslednja izmena:
Ja ne znam da li si ti bolestan ili nisi ali znam da si NEPOSTEN DO KOSKE!

Pa kako te nije sramota da tako zloupotrebljavas delimično citiranje?

Zar si mislio da će dole boldovano a i ono podvučeno iscileti i tako učiniti da ti budeš manje bestidna lažovčina?

...@yooyoo...
... Najdobronamernije ti savetujem da ni u ludilu ne pomišljas da prevaris sistem i zakon jer mi se i između sebe koljemo, busimo gume jedni drugima, šaljemo muriju ili ekipu jedni drugima... i tako to i tome slicno. Ne verujem da bilo kome treba taj nemir ako je već u situaciji da može da ga izbegne . I nema nikakvog kartela, prosto onda kad se osetiš ugroženim zaboravljaš na trvenja i delujes kao jedan. Tome ne prethode nikakvi dogovori unapred već se sve izdogovara u letu. Kao čopor vukova, zajedno su samo onda kad su ugroženi...

... jer jedino što pišem u prvom licu su dobronamerni saveti da se klonis lošeg društva (saradnje sa divljacima) i nezakonitog činjenja te moje lično NEGATIVNO određenje (podvučeni tekst) prema tom pojavnom obliku uz konstataciju da NE VERUJEM DA IKOME TREBA TAJ NEMIR AKO VEĆ MOŽE DA GA IZBEGNE.

Šta ti ovde vidiš da je napisano u afirmativnom Obliku?

...ma tako nepoštena osoba nije samo za mute-ban već za perma-ban.
... Ali ne kao ovaj enraged koga štitis iako mu je ovo najmanje 6. account, za tebe je STVARNO permanentni ban.

"beži dalje od mene Sotono!" :D :D :D

Secam se ranije je bilo uvek upozorenje po autoskolama nezvanicno da se drzi veliko odstojanje od taksista jer vole naglo da zakoce i prouzrokuju stetu na svom dotrajalom autu zbog naplate osiguranja...

A takodje i postoje price da su u lancu sverca droge i ko zna jos cega, tako da ih uopste ne volim...a jos ovaj marksista kako pise ovde po forumu pola stvari potvrdjuje :p

Ja se secam ranije da su bile price da su Crnogorci lenji, Bosanci glupi, zemlja ravna ploca...

Poslednja izmena:
To za Crnogorce nisi nista daleko od istine :D

:D

Ima takvih i taksista, i Crnogoraca, ali ne treba generalizovati ;)

Branitelji™ Fejsbuka, Tvitera, Ubera i ostalih ugroženih biznisa vrednih stotine i stotine milijardi dolara koji kukaju da ih ne vole i ugrožavaju na sve strane me tako podsećaju na ove što su profesionalni branitelji™ Novaka Đokovića i nariču na sudije kad god igra naša reprezentacija u bilo kom sportu...

(nevezano za ovu vašu raspravu gore

Branitelji™ Fejsbuka, Tvitera, Ubera i ostalih ugroženih biznisa vrednih stotine i stotine milijardi dolara koji kukaju da ih ne vole i ugrožavaju na sve strane me tako podsećaju na ove što su profesionalni branitelji™ Novaka Đokovića i nariču na sudije kad god igra naša reprezentacija u bilo kom sportu...

(nevezano za ovu vašu raspravu gore

344a7f66143012202280153713_700wa_0.gif

@marxista, ja sam procitao tvoje postove, pa me je zaintresovao taj pintaxi servis, sta je to bilo i kako je proslo?
Drugo pitanje, ne secam se vise ko je pokusao da napravi u BG "civilizovano" taxi udruzenje (citaj vozila na lizing i robovlasnicki odnos prema vozacima), a secam se price da se jako "dobro" proveo, novus ili nacionalni ili tako neko?

Verovatno im se isplati. Mislim da je ciljna grupa u hrvatskoj turisti u sezoni, otvori aplikaciju i naruči taxi.

Evo nekih odgovora na rad ubera u hrvatskoj, po ovome oni su legalni. Firma plaća porez, vozači imaju firmu (preduzetnici ili šta već). Ako budu tako i u srbiji onda su još jedna firma koja nudi taxi uslugu legalno.
http://www.netokracija.com/uber-hrvatska-legalnost-prosvjedi-cijena-109094
To je već sasvim ok i poštena priča. Na kraju komšije ispale daleko ozbiljnija država u odnosu na neke daleko jače koje nisu uspele da nametnu svoje zakone i regulacije Uberu i sličnim servisima, kapa dole...

B92: Gradonačelnik: Uber u Zagrebu? Trla baba lan...

Uber je juče stigao i u Zagreb, ipak gradonačelnik Zagreba Milan Bandić tvrdi da je reč o dezinformacijama, jer kompanija za to nema potrebne dozvole.

Na opasku novinara da se kompanija danas predstavila i počela da radi, Bandić je kazao: "Ko vam je rekao da Uber dolazi? Ne širite dezinformacije. Mogli su se oni svojoj babi predstaviti. To su njihove želje. Ne mogu raditi bez dozvola Zagreba i resornog ministarstva, a njih nemaju ", piše portal Seebiz.

Zagrebački gradonačelnik tvrdi da će Uber moći da počne da vozi samo ako se dogovore i s postojećim taksistima.

http://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2015&mm=10&dd=23&nav_id=1054890

Marxista oštri noževe.

Pa eto, u Zagrebu je 13k ljudi preuzelo aplikaciju, pa se ispostavilo da krastavac evropski gradovi nisu isto što i američki i da je javni prevoz oštrije regulisan. Sami procenite koliko je onda realno da dođu ovde, tj. kolika je istinitost članka bombastičnog naziva...

Iz iskustva mogu reci da je u USA taxi usluga uzasna. Stoga nije bilo tesko da se uzdigne neko ko ponudi nesto postenije.
Tamo vozaci gledaju da prevare za svaki dolar, da te voze sto duzim putem i na kraju voznje bez pardona traze i tips jer je to kod njih normalno...jednostavno boli ih dupe da li cete opet koristiti usluge tog udruzenja jer oni rade za platu, nisu vlasnici vozila. Kod ubera je drugacije i tim vozacima je stalo da im se musterija vrati. Amerikanci jesu mnogo dobili na kvalitetu taxi usluge sa uberom, ali ovde jednostavno nije isto....ne moze da se preslika taj sistem ovde.
Koliko god se marxista trudio da ogadi ljudima taxiste, ipak je ovde usluga daleko bolja. Uber je extra, al' kad plate dazbine i namete kao ostali. Onda cu da biram koga da zovem za voznju, ako za njih budu vazila drugacija pravila onda ih bojkotujem.

Dajte skidajte aplikaciju da vidim marxistu na delu :)
E ali volim taj efekat kako je sam rekao "copor vukova" ima nas mnogo pa imamo muda za sve, a kad su samo ima neka rec na P ......
Ali bio bih banovan na 2 nedelje minimum da je napisem.
Nego kao podrska taksistima:
U firmi smo pricali pre par dana o youtube kanalima i kako ljudi zaradjuju dobre pare od toga i kolega je predlozio youtube kabal "TaxiCrash".
Ukratko ne znam kako je u BG ali u NS ima taksista koji zive od sudaranja, znaci ako su oni u pravu nece vas pustiti, udarice svoju mecku staru 10 godina iako su mogli da stanu, zasviraju.
Posle ce da ih boli vrat, a komshija pera ce da im sastavi auto, a oni ce naravno vise da naplate od osiguranja.
Nego da se vratimo na temu, ima se para (ipak od jednokratnih iznosa programeri lepo zarade <tako marxista kazhe>), ideja je da se kupi H3 hamer i da se voza non stop. Vozilo bi bilo skroz opremljeno kameramama i sudaralo se NAMERNO sa taksijima kad god taksista uleti, izleti ...
Znaci sudari SAMO sa taksijima i SAMO kad je taksi kriv!!!

Mislite da bi se kanal isplatio?

Naravno ako bi saznali marxistin broj tablica, broj vozila mogao bi ceo dan da ide za njim:)

Carmagedon sa taksijima! Genijalno!

Ahahahaha :D Bogami imali biste lepe brojke pregleda na YT..:D Ali u tu svrhu samo 4K onda i neka profi kamera, da se sve lepo vidi :D

Naravno ako bi saznali marxistin broj tablica, broj vozila mogao bi ceo dan da ide za njim:)
Ја сам се возио у марксистином таксију али паз да вам не кажем број и остало ;) Ем ме возио ем ми није наплатио.

Dajte skidajte aplikaciju da vidim marxistu na delu :)
E ali volim taj efekat kako je sam rekao "copor vukova" ima nas mnogo pa imamo muda za sve, a kad su samo ima neka rec na P ......
Ali bio bih banovan na 2 nedelje minimum da je napisem.
Nego kao podrska taksistima:
U firmi smo pricali pre par dana o youtube kanalima i kako ljudi zaradjuju dobre pare od toga i kolega je predlozio youtube kabal "TaxiCrash".
Ukratko ne znam kako je u BG ali u NS ima taksista koji zive od sudaranja, znaci ako su oni u pravu nece vas pustiti, udarice svoju mecku staru 10 godina iako su mogli da stanu, zasviraju.
Posle ce da ih boli vrat, a komshija pera ce da im sastavi auto, a oni ce naravno vise da naplate od osiguranja.
Nego da se vratimo na temu, ima se para (ipak od jednokratnih iznosa programeri lepo zarade <tako marxista kazhe>), ideja je da se kupi H3 hamer i da se voza non stop. Vozilo bi bilo skroz opremljeno kameramama i sudaralo se NAMERNO sa taksijima kad god taksista uleti, izleti ...
Znaci sudari SAMO sa taksijima i SAMO kad je taksi kriv!!!

Mislite da bi se kanal isplatio?

Zar to nije krivicno delo. Ako nije, trebalo bi biti. Mislim na namerno izazivanje sudara, ako se isti mogao izbeci. I cisto da budem siguran da se razumemo, mislim na oba pomenuta slucaja (kad to rade taksisti i kad radi taj hamer).

Naravno da jeste, ali ne moze da se dokaze postojanje namere.

Nazad
Vrh Dno