Šta je novo?

TWS slušalice

Nikakav pad u autonomiji nisam osetio posle apdejta. Koristim samo NC, koji je uvek uključen. WF-1000XM4.

Putujem često jednu te istu relaciju - 4h - i ~ista je autonomija.

Na mojim XM3 drastičan pad, posebno primetno kod leve slušalice koja se mnogo pre istroši od desne. Kada se isključe navedene opcije mogu više da izvuku ali ne kao pre.
Prošle godine kupljene... Bio sam u fazonu da ih reklamiram ali sačekaću još koji mesec jer su u garanciji...

Stigla procena sa servisa: Potvrđen kvar leve slušalice
Nema servisiranja jer nisu predviđene Sony procedurom za servis. Samo zamena slušalice. 12k

U ovom slučaju se nije isplatio rizik kupovine preko Mađara :D

Uskoro Realme buds air 5 pro za global, ima kineska verzija na aliju, ako je po recenziji Rusa(kineska verzija) bice best buy

Ima li neko iskustva sa URBANISTA slusalicama? Konkretno me zanima model SEOUL. Trenutno su na akciji 7000. Da li ih uzeti ili uzeti neke JBL za istu cenu?

Kod:
https://www.twice.com/product/accessories/headphones/urbanista-seoul-review
https://www.trustedreviews.com/reviews/urbanista-seoul
Međutim, scarbir ih do sada nije testirao.

Uzeo sam nedavno Soundcore Space A40 za oko 100 evra. Model je promovisan širom Jutjuba kao "najbolji model srednje klase, najbolji odnos cena/mogućnosti"
Do sada nisam koristio slušalice sa ANC, nemam predstavu kako to treba da se ne/čuje.
Instalirao sam Soundcore aplikaciju, apdejtovao je, prepoznaje slušalice i sve izgleda u redu.
Ali kad uključim ANC ja tu ništa posebno ne primećujem, i dalje čujem okolne zvukove.
Soundcore aplikacija ima puno EQ profila, i kada ih menjam i isprobavam isto ne čujem značajne promene u zvuku muzike. Razlike su ili neprimetne ili neznatne.
Najprostiji MP3 plejeri kakve sam koristio 15-20 godina unazad su imali opcije sa više uticaja na boju zvuka od ovoga što sam platio možda skuplje od zbira svih MP3 plejera koje sam ranije kupovao:mad:

Sa kojim uređajem ih uparuješ i koji sadržaj reprodukuješ?
Što se tiče EQ modova, itekako primećujem razliku kada uparim svoje bubice sa Sonijem i sa poslovnim iPhone-om (u korist Sonija). Huawei je negde između.
Što se tiče ANC-a, tu ne bih znao šta da ti kažem, nije mi bilo polje interesovanja.

Ako si se vodio promovisanjem na YT-betu, pao si pod uticaj marketinga :)
Mada, revjui po nekim renomiranim sajtovima su im OK.

Poslednja izmena:
Kupio sam QCY Ailypods i razočaran sam kvalitetom zvuka. Definitivno su bolje Haylou GT1 Pro. Probaću da ih vratim.

Video sam negde Xiaomi Mi Buds 3 za 5000 nove pa ću probati njih da kupim.

U tom cenovnom rangu ti preporučujem soundpeats air3. Bile su džabalesku na AliE.

Čudi me da si QCY naručio, a toliko trtljamo o Peatsima u temi. Imaju personalizovani EQ pa možeš da se igraš po svom ukusu, ja sam na difolt setovanje dodao samo onaj njegov bass boost i to mi se za većinu sadržaja čini optimalno.

QCY su me izašle 3000 din na Shoppsteru.

SoundPEATS kod nas na oglasima su preskupe, na Aliju ih nisam našao nešto preterano povoljno (oko 5000din nešto najjeftinije što sam video). Još nemam ni neku realno ostvarivu garanciju.

Ispod 4000 din su bile poslednjih meseci.

Sad ih nema ispod 5200 sa dostavom. A za 5000 mi je nekako bolja i sigurnija opcija Mi Buds 3 (ne Redmi) sa 2 godine garancije.

Na koju foru su te tako odrali za carinu pa da kosta skoro ko same slusalice..?
To sve skupa ne bi trebalo da te izadje vise od oko 6000.

Poslednja izmena:
Šta mislite koje slušalice su bolji izbor Mi Buds 3 ili Redmi Buds 4? Ili eventualno neke druge u tom nekom cenovnom rangu do recimo 6k din?
Zanima me najviše kvalitet zvuka i trebalo bi da imaju bar IPx5 zaštitu jer planiram da ih nosim i na trčanje.
Pretežno slušam rok, bluz, metal ali se nađe baš svašta u playlisti. Elektronska muzika gotovo nikako pa bih zbog toga npr možda obišao SoundPEATS Air3 koji se često preporučuje po netu.
Ne bih poručivao sa Alija jer mi u zadnjih godinu dana preko 80% paketa ne stiže pa ne bih više čašćavao nekog u pošti kad ni meni uredno ne daju refund.

Meni Mi Buds 3 nisu ništa posebno bolje od Haylou GT 1 Pro. Jedine prednosti su osetno bolja autonomija, ne ispadaju iz ušiju i nešto bolji kvalitet razgovora. Probao sam i QCY T20, baš loš zvuk imaju u poređenju sa ova 2 modela.

Kvalitet razgovora mi uopšte nije toliko bitan, čak bi i ta autonomija bila verovatno ok ali to što ispadaju iz ušiju bi moglo da bude ozbiljan problem. Pogotovo na trčanju.

Mislim da će ti biti sasvim ok Mi Buds 3. Ja sam ih naručio na Ananasu, bile su 6000 i uz MasterCard 1000din dodatnog popusta, tako da su me izašle 5000din. Nisam pronašao ništa da mi više odgovara za tu cenu i da ima 2 godine garancije.

Da na ananasu su najpovoljnije iako vise nije aktuelna akcija sa MasterCardim.

Da li si imao mozda prilike da poslusas i Redmi Buds 4 i ako jesi kako bi ih uporedio sto se muzike tice sa Mi Buds 3?

Nisam ih probao, izbegavam Redmi brend za takve stvari.

Nazad
Vrh Dno