Ne vidim što ne bi imalo smisla, sve dok planiraš da ih koristiš! Ja u teretanu ne idem bez istih, na trčanje, čak i poneki teams poziv obavim kad radim od kuće da ne teglim velike sony 1000xm4 koje držim u firmi.Zahvaljujem na ponudi, ali daleko sam od NS. Sta mislis da li ima smisla da ja uzmem nesto tako? Meni je najbitniji kvalitet zvuka, znam da ne mogu ocekivati hi fi kvalitet, ali makar da to bude solidno koliko je to moguce. Noise canceling je dobro dosao, ali nije najbitniji. Od kupovine me jedino odvraca to sto mi je telefon krs. Meni telefon je sluzio samo za razgovor i lagani net. Sad bi mi koristio i za muziku, a vidim da je bas siromasan po tom pitanju. Ne bih kupovao novi telefon samo zbog muzike.
Zahvaljujem se.Ne vidim što ne bi imalo smisla, sve dok planiraš da ih koristiš! Ja u teretanu ne idem bez istih, na trčanje, čak i poneki teams poziv obavim kad radim od kuće da ne teglim velike sony 1000xm4 koje držim u firmi.
Isto, uzeo neki dan da gledam koje valjaju i na kraju izgubih vreme a osta zbunjenSprzio sam mozak "gledajuci" sta od Soundpeats slusalica uzeti za snahu (žensko uho) da koriati za yt, razgovor telefonom, slusanje razgovora i prezentacija, sastancenje na telefonu...
Mozete li mi raci sta od dole poredanih slusalica valja, sta dobro radi, sta je provereno, sta ima a sta nema ANC, na kojim dobro radi ANC, da se dobro cuju u razgovoru (na konferenciji) i da vas dobro cuju?
Ja sam isto probirao u martu i opredelio se za Sonic, a kasnije i za Free2 classic, ta dva modela su mi iskočila u odnosu na ostale, prvi zbog ogromne autonomije rada, drugi jer je bio i ostao best bang for the buck... Inače već nedelju dana arčim Free2 svaki dan minimum dva i po sata dnevno na 50% jačine i nikako da se potroše, ne mogu da zamislim kakav je tek Sonic koje imaju skoro duplo veću bateriju i autonomiju rada po slušalici (70mAH vs 43mAH)...Isto, uzeo neki dan da gledam koje valjaju i na kraju izgubih vreme a osta zbunjen
Ne mogu bas sve da valjaju, mora da ima neka razlika izmedju svih tih silnih modela..
Stari apsurd kod HiFi... Svi se kunu u "visoku vernost reprodukcije" - a svaki zvuči bitno drugačije. Vernost u odnosu na šta? 🙄 Pa, prema ukusu...Ne mogu bas sve da valjaju, mora da ima neka razlika izmedju svih tih silnih modela..
Ja sam jedno mesec dana testirao LDAC vs AptX Adaptive na istom modelu dva različita para slušalica, svaka za odgovarajući protokol, te sam na kraju zadržao AptX model. Jednostavno je bolji za svakodnevnu upotrebu, neuporedivo bolje pegla kad se šetaš sa slušalicama po stanu, a telefon ti nije u ruci. Većina muzike na Spotify/Tidal (to imam) mi je čak lepše zvučala.Da i ovde priupitam, da li ima smisla kupovati neke bubice iz srednje klase za telefon koji koristim, Xiaomi Redmi Note 11? Budzet mi je do nekih 200e, ne bih isao preko toga, ja se licno dvoumim oko Soundcore Liberty 4 za nekih 130ak eura na KP i Sony wh-1000xm4 oko 200e na KP. Problem je sto moj telefon nema podrsku za ldac.
Zvuk im je smece! Prodaju pokvarene i kad se zalis kazu ti da si subjektivan, blablabla. Uzas uzas uzas!!! NIKAD VISE SONY!Ovo ti je ovlašćeni servis Sonyja i odlični su:
INPUT SZR - NOVI BEOGRAD
Milentija Popovica 18
11000 Novi Beograd
011/2132-877
Inače sam bio u kontaktu sa njima jer mi je crkla baterija na jednoj od slučalica na XM4, što je inače poznat problem. I sad ne mogu da nađem fiskalni račun naravno jer ko zna gde sam ga stavio i mogu da se slikam ili da plaćam popravku 100 eur. Nikad više Sony, a inače su slušalice ****** u odnosu na stare Galaxy Buds Pro, bio sam šokiran kad sam ih kupio (Samsungove sam izgubio pa sam morao da uzimam nešto drugo).
Imam ja momentum 3 (i pre toga 2 i pre toga 1). Piši šta te interesuje, odnosno koji su ti prioriteti. Npr ako gledaš noice canceling da ti je najbitniji, preporučio bih ti bose quiet comfort 2, za sam zvuk i sound stage senn mi je odličan i tu bi pre njima dao prioritet.Razmisljam da uzmem neke nove sluske.
Suzio sam izbor na 2 modele 1more evo i sennheiser momentum 3
Dali neko ima pomenute sluske cisto da podeli iskustva iz prve ruke (ili predlog za neke koje su bolji izbor)?
Vezano za momentum 3 najveca nedoumica je po pitanju kako leze u usima (dali lako ispadaju etc) ?Imam ja momentum 3 (i pre toga 2 i pre toga 1). Piši šta te interesuje, odnosno koji su ti prioriteti. Npr ako gledaš noice canceling da ti je najbitniji, preporučio bih ti bose quiet comfort 2, za sam zvuk i sound stage senn mi je odličan i tu bi pre njima dao prioritet.
Zvuk im je smece! Prodaju pokvarene i kad se zalis kazu ti da si subjektivan, blablabla. Uzas uzas uzas!!! NIKAD VISE SONY!
Da li neko ima slična iskustva?
Donete su mi Sony WF-1000XM4 iz Nemačke, iz Saturna. Zvuk im je ok u poređenju sa kineskim slušalicama, ali daaaaaaaaaaaaaaaleeeeko od bilo kakvog premium zvuka.
Probao sam ih zakačiti na para telefona, na jednom glasnije, na drugom jači bas, na trećem su tiše. Na laptopu neće da pojačava,.... Zvao sam Sony Srbija, oni su me uputili na standarde procedure, resetuj, čačkaj ekvilajzer,... i svi ostali izgovori koji idu kad ne znaju šta da rade. Nakon to ga su me uputili na servisere koji kažu da se moraju poslati na servis da se proveri, mada i jedni i drugi naginju da sam subjektivan jer slušalice rade.
Da li je neko imao takvih problema sa zvukom i da je uspeo da ga reši, pošto mi ne uliva poverenje ni podrška ni serviser, pogotovo što smo u Srbiji....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari