Da li je neko danas imao, od popodne problema sa internetom ? u smislu da se gubi ping (DNS), mislim IPTV radi sve vreme, pa i torente.. ali internet stranice ne.
kod mene je DNS zakucan na google-ov: 8.8.8.8 i 8.8.4.4 ali danas malo on nije radio, pa sam vraćao na default Telekomov na ruteru, a malo taj Telekomov nije radio ?
ili grešim...
SNR za downstream je "podnošljiv", mada je pitanje kako se menjaju ove vrednsoti sa opterećenjem veze. SNR za upstream je dosta loš. Ukoliko bi se smanjio downstream line rate (to rade na telekomovoj strani), SNR bi sigurno dobio veće vrednosti. Linija bi bila stabilnija i mislim da ne bi bilo više pikselizacije. Meni Downstream line rate stoji na 10000 i pikselizacija je samo u slučaju koji sam naveo. Kada je DLR bio na 12000, dolazilo je do pucanja veze.Ne, znam evo mojih parametara recimo
![]()
Koliko ti je brz ADSL? Mislim koliko Mbita? Znam da sam pre morao sam 8 da smanjim na 6 da bih uzeo IPTV, pretpostavljam da sad moram da smanjim na 1Mbit da bih uzeo HD varijantu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari