Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Nekim ljudima je stvarno teško i nacrtati. Ti onda veruj u zle sile, vanzemaljce i zvrcni telekom. Pošto njihovi operateri nemaju veze sa životom, manje ćeš znati nego što sad znaš i biće ti sve jasno. Toliko od mene. Nemam ja živaca za ovo.

Nisam zvao telekom ovih dana..da li kanali Arena ostaju i dalje,do daljnjeg,u osnovnom paketu, ili mora da se pozove,da se deaktivira,jer znam da je bila priča da do kraja godine može da se odjavi,jer ih naplaćuju,dodatno..a ja ne stižem da gledam ni par kanala koje pratim na IPTVu,koji je bytheway,krš krševa.

Vidim da se ovde na forumu priča da je produženo do marta 2013. za Arena kanale?

Ma ta arenasport ce UVEK biti deo osnovnog besplatnog paketa ne brinite...

Da li i dalje uz IPTV u Telekomu nudi i internet?

Nisam upucen duze vreme u celu pricu, a na sajtu ne pise nista osim za IPTV pakete.

Uz osnovni paket recimo koliko bi se placao internet, slobodno najmanje brzine u ponudi?

Već nekoliko dana nema prevoda ni da Vinci Learning. Stvarno su neodgovorni. Uveli su sistem poruka, ali samo jednosmerna komunikacija. Mogli su da uvedu dvosmernu, pa da korisnik prijavi ovakve banalne probleme kako bi se rešili u što skorije vreme. Kad ih pitaš na info, dobiješ neki roboform odgovor na nešto sasvim deseto.

Znači odjavim hd uslugu u novembru, isključe mi je ali mi u računu i dalje dolazi tih dodatnih 406,78 dinara!

Zovem kontakt centar, 50 minuta na vezi sa njima(od toga 30ak na čekanju), prebacuju me s linije na liniju, svaki put kad dobijem nekog novog moram ispočetka da pričam šta je problem... da bi mi na kraju rekli ono što sam i sam znao da moram da odem u poslovnicu za korekciju računa...

Poslednja izmena:
Najzabavniji na ovom IPTV-ju je ubedljivo EPG. Nekad me baš nasmeje. Šta će ti Fox Life pored ovoga.

1_678993145_EPG.jpg

Evo cekam vec 2 nedelje da mi zamene daljinski upravljac??? katastrofa!!!

Šta se dešava sa daljincem?
Primetio sam kod mene,isto ..kada prebacujem kanale, zaglupi se, ne prebacuje,..mislio sam da je do baterija,ali nije..

Zašto čekaš??? :)

Ja sam morao dva puta da menjam. Oba puta sam samo otišao do poslovnice i čim su mi videli daljinski u rukama bukvalno mi gurnuli drugi u ruke, niti su pitali za dokumente, niti išta drugo, bukvalno je bilo uđeš, izađeš i gotovo...

Zašto čekaš??? :)

Ja sam morao dva puta da menjam. Oba puta sam samo otišao do poslovnice i čim su mi videli daljinski u rukama bukvalno mi gurnuli drugi u ruke, niti su pitali za dokumente, niti išta drugo, bukvalno je bilo uđeš, izađeš i gotovo...

Bas tako ,meni je otisao na hd-u ,daljinac ,nije radio broj 1 ,i nisam mogao ici na teletext.Otisao sam do poslovnice i teta ,koja je radila je naravno videla problem ,i dala mi je drugi ,posto je bilo guzve,nikakve papirologije nije bilo ,bas kao rama kaze ,udjes izdjes i to je to.

Isao sam svaki dan dve nedelje svaki dan isti odgovor nemaju i sleganje ramenima.Zvao sam operatera 10 puta i tek dok nisam rekao da cu se zaliti zvao me za 5 minuta kol centar i rekao da odem da podignem u poslovnicu.U poslovnici su rekli da je posiljka prosla kompjuterski ali da sef nije doneo???????? I da ne smeju da ga pitaju i da li cu im ja davati platu????? a ja sam pitao kad je sefu radno vreme?Sutra dan i ako me nisu zvali otisao sam ponovo i dali su mi neki stari sa recenicom ako radi radi.Na srecu je radio.Toliko o tome.

Imam HG530i telekomov i TP-Link ruter koji sam kupio nedavno.Umrezio sam ih tako da ovaj telekomov salje signal na tp-link koji ga pojacava i salje dalje.Tp-link imaj jedan LAN izlaz u koji bi hteo da ubacim STB.Razlog je sto mi je telefonska utičnica od televizora udaljena 20 metara pa da ne bi bušio zidove po kući,lakše mi je ovako.Da li je ovo moguće izvesti?

Nisam ovo uspeo da namestim,ali sada imam drugi problem.Imam LAN kabal od 20 metara koji je pravljen i kada povežem ruter i kompjuter,internet radi dobro, ali kada taj isti kabal povežem sa STB,nema nikakve slike na Tv sto se tice iptv.Da ima prekid ne bi radio net preko njega a sta bi drugo moglo biti nemam pojma?

Nisu svi portovi na ruteru namenjeni za iste stvari. Podesava ja su drugacija. Primera radi, prvi i cetvrti su za net a drugi i treci za iptv. E sad to sto ti imas jedan lan ulaz...

U kablu je problem a portovi su ok jer kad umesto tog kabla stavim ovaj kraci od 1,5m sto sam dobio od telekoma onda radi i IPTV.

Na eurosportu trenutno ide finale australije između "Đokovića i Nadala". Postoji čak i prigodan opis na epg-u.

Izvinite ako je već bilo ovo pitanje ali nigde ne mogu da nađem niti uspevam da odjavim dodatni iptv paket?

Moraš ih pozvati ili otiću u poslovnicu...

Hvala. Ja mislio da sam poludeo pa ne mogu da pronađem opciju.

Kupovina moguća iz fotelje a za deaktivaciju potrebno ići do poslovnice. *****luk!

Koliko se sećam kao bivši korisnik, možeš telefonom, samo treba da je ugovor na tvoje ime, mislim da traže podatke...

Da, upravo dam uspeo telefonom, poziv na broj 19813 iz malo duže čekanje. Paket će biti deaktiviran za 24h. Traže matični broj i broj lične karte.

Da. Više ništa ne počinje na 9 već se dodaje 1.

Jel moze neko da mi kaze koliko je bolja slika preko HDMI-a u odnosu na ovaj "obican" STB koji ide preko scarta? Ne mislim na HD kanale, vec na SD. Danas je drugar uzeo iptv i dobio je stb koji ima hdmi izlaz, ali nisam mogao da uporedim jer on gleda preko scarta. Vidim da je softver dosta brzi na njegovom stb-u u odnosu na ovaj moj.

Nazad
Vrh Dno