Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Možeš ali će na svim ići isti kanal. Zgodno za kafanu :D

Ninoslav1983

Možeš ali će na svim ići isti kanal. Zgodno za kafanu

Na koji način bi mogao da ih povežem, s obzirom na to da ne tv uređaji nemaju fizičku vezu sa stb-om, osim koaksijalnog kabla koji ide do svake prostorije?

Pa kao i kablovsku. Kupiš razdelnik odnosno spliter sa onoliko izlaza na koliko uređaja hoćeš da povežeš IPTV. (može i do osam). I to je to. Naravno, svi televizori će imati isti program, odnosno onaj koji emituje set top box. Onaj ko ima daljinac u rukama je i master i može da radi šta hoće. Samo pazi da neko slučajno ne uključi Đilasa, ima odmah da ti u kafani polupaju i inventar i televizor. :D

Poslednja izmena:
Za kafanu je Trenutak Istine ono što se čeka..inače Pink može i da zavari na tom kanalu, master ti i ne treba da šalta..baci daljinac slobodno.
:wave:

Od update-a meni STB radi uzasno. Na svakih par sati dobije onu "Null key..." gresku i pomaze jedino restart STB-a. Nemam mogucnost za SBB imam Jotel koji nudi neke HD kanale, pa me zanima, jel imate predlog za alternativu sa slicnim kvalitetom slike???

..'ajd' nek' neko prijavi kada mediatranstaltion bude počela sa prevodima za Discovery Science i Discovery World.
Za National Geo Wild i Extreme Sports znam da 80% - 90% sadržaja imaju prevod (10x2 _Osoba A_ na detaljnoj analizi).
Neću uplatiti Fun paket sve dok ne budu imali prevode, ako nema na srpkom , mogli bi ovi naši da puste i hrvatski prevod, ništa ih ne košta, sve je to isto..religija/inquisition/ je u sredjem veku spalila G.Bruna upravo iz istih razloga, stoga..pustaje ,dušmani, prevode..ne zaglupljujte svetinu..:D:eyebrows:

Vec par dana nemam teletekst,da li neko zna u cemu moze ds bude problem,ove na centrali nikako da pohvatam,uvek zauzet.

..'ajd' nek' neko prijavi kada mediatranstaltion bude počela sa prevodima za Discovery Science i Discovery World.
Za National Geo Wild i Extreme Sports znam da 80% - 90% sadržaja imaju prevod (10x2 _Osoba A_ na detaljnoj analizi).
Neću uplatiti Fun paket sve dok ne budu imali prevode, ako nema na srpkom , mogli bi ovi naši da puste i hrvatski prevod, ništa ih ne košta, sve je to isto..religija/inquisition/ je u sredjem veku spalila G.Bruna upravo iz istih razloga, stoga..pustaje ,dušmani, prevode..ne zaglupljujte svetinu..:D:eyebrows:

Jedono ti ostaje da "malo" sacekas.Verovatno ce pustiti prevod zajedno sa HD kanalima 2457.god :p

Danas sam bio da preuzmem novu opremu za IPTV, pa sam se iznenadio.
Dobio sam ovaj STB.
Kamai%20410-460sc.jpg

Ima li ko kakva iskustva sa njim?

Poslednja izmena:
А јеси ли ти узео ха-де или обичан пакет?

Ово би требало је да је званична страница овог уређаја.

Imam od ranije SD paket, ali sam zbog selidbe morao da vratim stari STB.

Kamai easily integrates with existing home networks and broadband services. The integrated Ethernet and Wi-Fi* (802.11 b/g/n) connections provide hassle-free installation and setup. Subscribers can also conveniently download and transfer their personal media via the built-in USB connector. With Kamai, subscribers can blend and connect to a variety of traditional broadband services, as well as extend the capabilities of their existing home networks for more content delivery choices.

Pa ovo izgleda kao media player lol :O

Samo izgleda.
Uređaj koji sam dobio nema slot za kartice, a kad utakneš USB flash, ništa se ne dešava, osim što zatreperi dioda na flash-u.
Verovatno bi sa odgovarajućim firmware-om radio kao media player, ali Telekom nije dao uređaj sa takvim firmware-om.

Pa ima i ovo staro hrišćansko sokoćalo Amin-o 125 usb, pa služi samo za ukras. To je valjda bilo namenjeno za rucni update firmware-a. Ne mislite valjda da bi telekom dozvolio media player ili ne daj boze snimanje na hard disk? :D

Kako bi drugačije dobijao signal iz rutera?

Ima hdmi,meni su dali takav isti kad sam trazio drugi stb.A moze i na scart. Ima mogo bolji i lepsi daljinski nego onaj stari :D

Poslednja izmena:
Ne verujem da ovo daju za SD kanale, to bi bilo rasipanje opreme. Vizualno je mnogo lep, ali džaba to kada telekom ima lošu ponudu SD i HD kanala. Ja sam išao drugim putem i pre neki dan sam uzeo Dreambox DM800HD, CS i vozi, svi paketi su mi dostupni i u njima brdo HD kanala.

Ne verujem da ovo daju za SD kanale, to bi bilo rasipanje opreme. Vizualno je mnogo lep, ali džaba to kada telekom ima lošu ponudu SD i HD kanala. Ja sam išao drugim putem i pre neki dan sam uzeo Dreambox DM800HD, CS i vozi, svi paketi su mi dostupni i u njima brdo HD kanala.

Moracu i ja da predjem na tu varijantu. IPTV je ocaj a i kablovska ovde u Jagodini. Jos pominju da ukinu arenu od marta. Ima da gledamo lokalne kanale.

Nije tačno.
Arena se ne ukida, već se naplaćuje od 31.marta, dakle, NIJE DŽABE, šta biste hteli da dobijete IPTV a da ne plaćate Arenu:banana:, to nema nigde, samo u Srbiji.

Svaki kanal se obračunava prema gledanosti..tako da one 'skuplje' kanale, morate da plaćate:wave:, a one jeftine , koje niko ne gleda, njih dobijate po redovnom cenovniku iz mts: IPTV ponude:banana:, pa kome se svidja, svidja, ko voli nek izvoli, a ko ne voli, neka menja provajdera.:eyebrows:

dobre su im vesti :d

23.02.2012
TV Atlas u prekidu

23.02.2012
TV Valjevo nije u ponudi

13.02.2012
HD Music u prekidu

O tome pričamo.
IPTV Telekom Srbija je krš nad krševima,. da mi je neko pričao, ne bih mu verovao..uplatio sam njihov BOX4 paket i sada se gorko kajem, da imam mogućnosti, rado bih raskinuo ugovor i obevezao sa na SBB-u ili nekom kulturnijem provider-u.

@TheBigBang

To što si ti rekao je živa istina i suština kablovske , satelitske i pay kanala ali opet mislim da se AS paket neće naplaćivati na IPTV-u jer svi znamo da priča ima i pozadinu. Naime AS je projekat Telekoma i to je jedino čime mogu da konkurišu SBB-u, ako krenu to da naplaćuju mislim da se neće usrećiti, no dobro sve je moguće, sačekaćemo april i videti. U svakom slučaju ja se vraćam na SBB kada mi istekne ugovor sa Telekomom. :)

Bogami, ja sam ih zvao ,lično, telefonom i informisao se, rekli su do 31. marta može free, od 31. marta se naplaćuje.
Naravno, odjaviču Arenu i ostaće mi Tutin,Rubin,Melos,Pink,Sunce,Obala,Avala..i to ti je IPTV na Telekomu.

Hoće li Arena ostati u okviru HD paketa?

Bogami, ja sam ih zvao ,lično, telefonom i informisao se, rekli su do 31. marta može free, od 31. marta se naplaćuje.
Naravno, odjaviču Arenu i ostaće mi Tutin,Rubin,Melos,Pink,Sunce,Obala,Avala..i to ti je IPTV na Telekomu.

Nemoj da si tako negativan, ostaje ti i kanal Dragane Mirkovic a imas i Al Jazeeru za slucaj da neki freak hoce da objavi kog ce da digne u vazduh :d

Nazad
Vrh Dno