Ninoslav1983
Možeš ali će na svim ići isti kanal. Zgodno za kafanu
..'ajd' nek' neko prijavi kada mediatranstaltion bude počela sa prevodima za Discovery Science i Discovery World.
Za National Geo Wild i Extreme Sports znam da 80% - 90% sadržaja imaju prevod (10x2 _Osoba A_ na detaljnoj analizi).
Neću uplatiti Fun paket sve dok ne budu imali prevode, ako nema na srpkom , mogli bi ovi naši da puste i hrvatski prevod, ništa ih ne košta, sve je to isto..religija/inquisition/ je u sredjem veku spalila G.Bruna upravo iz istih razloga, stoga..pustaje ,dušmani, prevode..ne zaglupljujte svetinu..:eyebrows:
Kamai easily integrates with existing home networks and broadband services. The integrated Ethernet and Wi-Fi* (802.11 b/g/n) connections provide hassle-free installation and setup. Subscribers can also conveniently download and transfer their personal media via the built-in USB connector. With Kamai, subscribers can blend and connect to a variety of traditional broadband services, as well as extend the capabilities of their existing home networks for more content delivery choices.
Danas sam bio da preuzmem novu opremu za IPTV, pa sam se iznenadio.
Dobio sam ovaj STB.![]()
Ima li ko kakva iskustva sa njim?
Ne verujem da ovo daju za SD kanale, to bi bilo rasipanje opreme. Vizualno je mnogo lep, ali džaba to kada telekom ima lošu ponudu SD i HD kanala. Ja sam išao drugim putem i pre neki dan sam uzeo Dreambox DM800HD, CS i vozi, svi paketi su mi dostupni i u njima brdo HD kanala.
Bogami, ja sam ih zvao ,lično, telefonom i informisao se, rekli su do 31. marta može free, od 31. marta se naplaćuje.
Naravno, odjaviču Arenu i ostaće mi Tutin,Rubin,Melos,Pink,Sunce,Obala,Avala..i to ti je IPTV na Telekomu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari